E-pin Alımı Yasaklandı...
E-pin Alımı Yasaklandı...
Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: E-pin Alımı Yasaklandı...
İllaki cevrende bir arkadaşın akrabanda Türkcell yada Avea kullananlar vardır birinden rica et kardeşim şimdilik yapacak birşey yok
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Nasıl yasaklandı
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Sabrınız için simdiden teşekkürler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
bende yakında vodafone ile akçe alınabileceğini duydum inş gerçektir:D
forum yöneticisi konuştu beyler dağılın. :roll:ISTANBULFATIHI yazdı:Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Teşekkürler inş böyle birşey olur 
Sabrınız için teşekkur yazmış sanane teşekkür ediyon sabırbız olsa sanamı grecek töbee. Nedir bu forum yetkilisi özentiliğiISTANBULFATIHI yazdı:Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
SirOnur
Beyler dağılın haftanın üyesi yarışması var
Adam kendini yönetici belledi 
Sobee olarak, gerekli durumlada forum ve haber duyuruları ile bu tip bilgilendirmeleri yapmaktayız. Bizler tarafından açıklanmamış olayları, gelecek, olacak yapılacak gibi yanlış anlamalara yol olacak bir dil kullanarak yazmayalım. Nitekim oyuncularımızın doğru bilgilendirilmesi bizler için önemli bir unsurdur. Vodafone ile Akçe alımı konusunda böyle bir açıklamamız mevcut değildir. İlginize teşekkür ederim.ISTANBULFATIHI yazdı:Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Konuyu açan arkadaşımıza cevaben ise; 01-04.12.2010 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz GameX Fuar’ında katılımda bulunarak bizlere destek veren oyuncularımıza hediye amaçlı yapmış olduğumuz İsim değiştirme haklı İKV Özel Sürüm Kutulara herkesin ulaşması için oyun içinde bu pin’lerin satışına tolerans göstermiştik. Bizlerin gösterdiği tolerans maalesef bazı oyuncular tarafından kötüye kullanılmış karşılığı olmayan pinlerle kimi oyuncular kandırılmıştır. Şu an İsim değiştirme PIN’leri uyelikal.com’dan kolayca alınabilmektedir.
Akçe sisteminin hayata geçmesi ile PIN’lerin takip ve denetimi bizler için oldukça önem kazanmıştır. Aynı sorunların Akçelerde de yaşanmaması ve oyuncularımızın mağdur olmaması için oyun içinde PIN satışına uyguladığımız bu toleransı kaldıracağız.
Konu hakkında forumda ve oyunda bilgilendirmeler yapılacaktır.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]