Pazar ve yeni gelecek güncelleme hakkında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Pazar ve yeni gelecek güncelleme hakkında!

Mesaj gönderen bluejder »

Arkadaşlar bence oyunda değişiklik olsun hemde köklü bir değişiklik.
=)Öncelikle grafikler daha iyi olmalı.3 yıldır aynı şekilde.Mesela gökyüzünü,geceyi,gündüzü ayırt edebilelim.
=)İstanbul'un bir çok şeyi yok.Mesela Kapalı Çarşı olsun.Ticaretler orda satılsın.Orda bir dükkan kiralama,Saatlik kiralama,satın alma gibi seçenekler olsun.Yada Kapan hanları olsun.Elbiseler için ayrı madenler için ayrı ve silahlar için ayrı yerler olsun daha güzel olur.
=)Mesela karakterler biraz daha efsanevi bir hal alabilir.Filmlerden etkilenebilir.Mesela örnek veriyorum;
-Büyücüler biryerden biryere ışınlanabilsin.Nede olsa büyücünün zırhı zekasıdır.
-Şifacılar olmadan birşey olmasın.Şifacılar hızır gibi olsun.İstediğimiz zaman çağırabilelim.
-Savaşçılar heybetli olsun hasarları ölümcül olmalı vurduğunda yer sarsılmalı.Heybetli olmalı.Örnek olarak Osmanlı tokatımız var.
=)Büyücüdeki zırh hoş değil genelde büyücüleri uzun pelerinleri olur.Handan Hanım ve İsmet Bey de ki gibi ama daha güzel ve estetik olmalı.
=)Savaşçılarda çeşitli zırhlar olmalı.Azcık tarih bilgisiyle birçok çeşit ortaya çıkar.File zırhlar,kalkanlar olabilir.Adamların üstünde elli tonluk metal kütlesi var Ayrıca uzun menzile ok atabilirler.Geyik Boynuzu Yay da bayağı kuvvetlidir.Bir osmanlı harikası ters zeka ile yapılmıştır.
=)Şifacılarda kendini o garip sarmaşık olmadan çeşitli büyülerle korumalı.Onlarda savaşmayı öğrenmeli.Onlar önemli.Şifacısız olmaz.Şifacının üstü farklı bişey olabilir aklıma pek birşey gelmiyor onuda şifacılar hayalgüçleriyle genişletsin.
=)He birde efsanevi öğeler var Türk destanındaki gibi savaşçılar heybetli olmalı.
Büyücülerinde bir simung(otuz kuş) yada başka değişle anka kuşları olmalı.
Şifacılarla ilgili fazla birşey söyleyemiyorum onlarda doktor olsun Eskiden büücüler aynı zamanda şifacılık yapıyorlarmış.Şifacılık daha önemli noktada olmalı.

Sanırım buradaki pazar isteğimize ve yeni zırh çeşitide hiç değilse şekil olarak ulaşabileceğiz.Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Pazar ve yeni gelecek güncelleme hakkında!

Mesaj gönderen TAKVA »

Önerilerimizin Dikkate alınması için
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

adresinden Bildirim tipinizi öneri yaparak düşüncelerinizi ,önerilerimizi bildirelim.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

pazar güncelleme mi gelio ? yoksa çemberlitaş mı ? :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

TAKVA yazdı:Önerilerimizin Dikkate alınması için

adresinden Bildirim tipinizi öneri yaparak düşüncelerinizi ,önerilerimizi bildirelim.

Yahu şu ayın üyesi seçilmek için yırtmadığınız yer yok. Kardeşim bilmeyen yoktur herhalde burada arkadaş başkalarına tanıtmak, tartışmak, fikir sormak için konu açmış. Gm ler alın yapın dememiş.
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

yaw arkadaşım alıntı yapıyorsunuz bari sözümü doğru yazın

Büyücünün zırhı zekasıdır değil yaw

Büyücünün zırhı beynidir

hea bu arada bende bir şey eklemek istiyorum bu önerilere

"ZEKİ MÜREN'DE BİZİ GÖRSÜN"
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bluejder »

Kurtlarxfearx yazdı:
TAKVA yazdı:Önerilerimizin Dikkate alınması için

Yahu şu ayın üyesi seçilmek için yırtmadığınız yer yok. Kardeşim bilmeyen yoktur herhalde burada arkadaş başkalarına tanıtmak, tartışmak, fikir sormak için konu açmış. Gm ler alın yapın dememiş.
Kurlarxfearax arkadaşım sana teşekkür ediyorum.O konunun altına gerekli düşüncelerimi yazdım TAKVA arkadaşım rahat ol.
Sypratan yazdı:yaw arkadaşım alıntı yapıyorsunuz bari sözümü doğru yazın

Büyücünün zırhı zekasıdır değil yaw

Büyücünün zırhı beynidir

hea bu arada bende bir şey eklemek istiyorum bu önerilere

"ZEKİ MÜREN'DE BİZİ GÖRSÜN"
Ben senin sözünü alıntı yapmak isteseydim bunu belirtirdim merak etme.Senin bu düşüncen benim gözümde FB-BJK maçından önce maçı şu kazanır diyenlerden farksız bir kelime bu mantığı olan herkesin çıkarabileceği söz.Madem kendin çıkarttın git bu sözün telifini al gel sonra konuaşlım.Tabi yorumun güzel olmuş ZEKİ MÜREN seni görsün :D görüp ne yapacaksa.

MADEM TÜRK OYUNU TÜRK OYUNU DİYE HERYERDE BÖĞÜRÜP DURUYORSUNUZ.BİRAZCIK TÜRK TARİHİNİ İNCELEYİN.LONCALIK OSMANLIDAN GELME BİR TERİM OLUP,TİCARETLE İLGİLİ BİRŞEY OLDUĞUNU BİLMEN GEREKİR.ZIRHLARIMIZIN BİRÇOK ÇEŞİDİ GÖREBİLİRSİN Kİ BU HİÇ ZOR DEĞİL.SADECE ELİNDEKİ İTERNETTEN ARAŞTIR VE BAK.SONRA BURAYA ÇIKIP YOK TÜR OYUNU DEYİPTE ŞANLI TARİHİMİZİ BİLMEDEN SAKIN KONUŞMAYIN.

Konu hakkında saygı seviyesini aşmadan her türlü yoruma açığım.
NOT:Ukalalık etmeyiniz lütfen Sypratan arkadaş gibi kendinizi Seayyar Tayyar sanmayınız :)
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
aranels
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aranels »

Alıntı falan yapmıyorum bluejder direk yazıyorum :D .. Yorumlarına ve fikirlerine gerçekten katılıyorum. O kadar mükemmel göresellikte oyunlar var iken neden biz IKV oynuyoruz çünkü bu bir Türk oyunu ve azda olsa Türk görsellerini görüyoruz. Herşeyden önemlisi Eminönündeki Türk bayrağımız benim için bu oyunu 1. sırada tutuyor. Ama bu kadar severek oynadığımız bir oyundan daha fazlasını beklemek hakkımız diye düşünüyorum. Neden savaşçım Osmanlı daki Türk askerleri gibi ihtişamlı olmasın büyücüm filimlerdeki gibi olmasın. Daha büyük zevkle oynarız tabiki. Birazdaha görsellik birazdaha kolaylık çalışmaları yapsanız gerçekten seviniriz. bluejder arkadaşımızın dediği gibi pazar ve ortak kasa olayı artık MMORPG oyunların vazgeçilmezi. Çıtayı mümkün olduğu kadar yükseğe çıkartın sayın yöneticiler. Gerçi IKV nin geldiği nokta geçte olsa taktire değer ama biz kullanıcılar daima daha iyisini ve daha kolayını isteriz.(Kolayın anlamı oyunun olması değil Ortak kasa, pazar vb gibi kolaylıklar)

İyi Forumlar...
Kuklacı
-------------------------------------------------------------
Aragonss (49) / Büyücü
Aragons (47) / Savaşçı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ülen başlığa bak bende bu pazar güncelleme var sandım :P
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Bence oyunun en büyük eksiği bitmeyen sakız :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ceho55 »

turkoxHAMSTER yazdı:Ülen başlığa bak bende bu pazar güncelleme var sandım :P
aynen :)
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho

“Genel Etkileşim” sayfasına dön