İstanbul Kıyamet Vakti'ni Küçük Ekranda Üstelik İstediğiniz Boyutta Oynayın!
1. Adım:
Oyunun kurulu olduğu klasörü açın.
2.Adım:
Base klasörünü açın.
3.Adım:
"pref_launch dosyasını bulun ve sağ tıklayarak not defterinde açın.
4.Adım:
Not defterinde dosyayı açtıktan sonra belgenin içindeki fullscreenin yanındaki 1'i 0 yapın.Aşağıda bulunan Screenwitdh ve ScreenHeight ayarlarını da istediğiniz boyutta ayarlayın.Örnek olarak 973 x730 girilmiştir.
Daha onceki bir konuda bir arkadasimiz ikv yi kucuk ekranda oynadigi icin karakteri bloklanmisti dosyalar uzerinde duzenlemeler yapmak blok sebebiymis.ben kucuk ekranda oynamayi cok isterim bu yuzden 1 lvl yeni bir karakter acip bu yontemi deneyecegim bloklanmazsa super.verdigin bilgi icin tesekkurler.
Eylulhira yazdı:Daha onceki bir konuda bir arkadasimiz ikv yi kucuk ekranda oynadigi icin karakteri bloklanmisti dosyalar uzerinde duzenlemeler yapmak blok sebebiymis.ben kucuk ekranda oynamayi cok isterim bu yuzden 1 lvl yeni bir karakter acip bu yontemi deneyecegim bloklanmazsa super.verdigin bilgi icin tesekkurler.
Classes dosyasını değiştirirek oyuncuları yanlış bilgilendirme ve bundan fayda sağlamak ceza gerektiren bir eylemdir. Küçük pencerede oynamak farklı bir şeydir. Kimse küçük pencerede oynadığı için ceza almamıştır ki, bunun takip edilmesi zaten olanıksız. Oyuncularımızı yanlış bilgilendirmemek için bizlerin sorumluluğunda olan konulardaki bilgilendirmeleri biz yapalım.
Küçük ekran demek yerine pencere modu demek isterim
bende pencere modunda oynuyorum
Lag oranı çok az ve renkler daha canlı
Herkes oyunda Alt+Tab yapıp bir yere bakar bir süre sonra charına girmek istediğinde charının düşmüş olduğunu görür
Pencere modunda bu yok şahsen charımı mısır çarşısının önünde bırakıyorum alta alıyorum 30dk.-45dk. sonra charıma girdiğimde oyunun devam ettiğini görüyorum gerçekten çok faydalı .
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
fullscreen yani tam ekranı 0 diğerlerine 3basamaklı bi sayı sallasan yarım ekran açılıyor kaç yazarsan yaz değişmiyor. salt okunuru kaldırırsanız eski haline dönüyor.
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Sypratan yazdı:Herkes oyunda Alt+Tab yapıp bir yere bakar bir süre sonra charına girmek istediğinde charının düşmüş olduğunu görür
Pencere modunda bu yok şahsen charımı mısır çarşısının önünde bırakıyorum alta alıyorum 30dk.-45dk. sonra charıma girdiğimde oyunun devam ettiğini görüyorum gerçekten çok faydalı .
viewtopic.php?f=46&t=45555&start=50 sayin lathander eger bu konuyu incelerseniz orada yazilan aciklamaniza gore boyle bir yanilgiya kapildigimi anlardiniz.beni yaniltan sizin yazinizdir,zira orada kucuk pencerede oynamak blok sebebi degildir diye bir aciklamaniz yaziyor olsaydi bu sekilde bir dusuncem olmazdi umarim bu defa anlamissinizdir beni lutfen oyuncularinizi daha net sekilde bilgilendirmeye daha fazla ozen gosterim.saygilar.