2.İndirme bittikten sonra hemen kuruluma başlıyoruz
3.Yükleme esnasında böyle bir hata alırsanız ok'eye basarak devam ediniz.
4.Evet kurulumumuz bitti şimdi finish demeden önce ayarları aşşağıdaki gibi yapıyor ve finish diyoruz
5.Evet yüklememiz bitti şimdi programımızı direk açabiliriz açar açmaz böyle bir ekran gelecek görüntüdeki adımları takip edin
6.Evet bütün ayarları yaptık şimdi Oyunu Açıoruz Shift+ * yapıoruz
Onaylama Kapanıo Bu Şekilde Gozlugumuzu takıoruz ve [shift+ Num+] yada [shift + num-] Den Gozunuze Gore Ayarlıoruz
ÖNEMLİ NOT:Arkadaşlar anlatım bana aittir resimler alıntıdır bir kaç anlatım yeri alıntıdır sadece ben daha önce bu programı denedim evet gerçekten oldu ama gözlüğüm olmadığı için yarım yamalak kaldı siz deneyip nelerle karşılaştığınızı yazarsanız sevinirim
atmacaoglu yazdı:oyunu açtıktan sonra programı açmak için Shift+ * yapıyoruz demişsin fakat ben burayı anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırmısın ?
Yannış anlamışsın hatırladığım kadarıyla oyunu açtıktan sonra bir ekran geliyordu o nu kapatmak için Shift+* kombinasyonunu uygulayacaksın özürümü kabul edin uzun zamandır kulanmıyorum programı bazı şeyler yok hafızamda ama mutlak işe yarıyor program
atmacaoglu yazdı:oyunu açtıktan sonra programı açmak için Shift+ * yapıyoruz demişsin fakat ben burayı anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırmısın ?
Yannış anlamışsın hatırladığım kadarıyla oyunu açtıktan sonra bir ekran geliyordu o nu kapatmak için Shift+* kombinasyonunu uygulayacaksın özürümü kabul edin uzun zamandır kulanmıyorum programı bazı şeyler yok hafızamda ama mutlak işe yarıyor program
estağfurullah
tmm şimdi anladım ama 3D için gözlüğü bulamadım gözlüğü bulup deneyeceğim