TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Öncelikle herkese merhaba..

Bu konuyu TTnet tek şifre hatası alan arkadaşlarımızı bilgilendirmek amaçlı açıyorum. Konu yararlı bulunduğu takdirde bir süreliğine sabitlenmesi rica olunur. :)

*TTnet Şifreye Nasıl Üye OLurum.?

- Arkadaşlar TTnet tek şifre için yeni bir e-posta ile kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Karakterlerinizin Bulunduğu E-posta ile Kayıt yapabilirsiniz.

*Böylelikle Karakter Taşıma İşlemine gerek Kalmayacak Eski kullandığınız Üye adında Karakterlerinizi Rahatça Görebileceksiniz..

Kısaca Anlatayım..

İlk olarak:
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici ... 0000000000

Adresine Gidiyoruz. Karşımıza TTnet Üye girişi çıkıyor. Burada Altta Aktivasyon Yenile Yazan yere tıklıyoruz. E-Posta Kısmına (Buraya Dikkat) Karakterlerinizin olduğu E-posta adresini yazıyorsunuz. Sonrasında Güvenlik kodunu vs.. Yazıp gönder e Tıklıyoruz.

Sonrasında Yazdığımız E-posta Adresinin (Karakterlerimiz olan daha önce kullandığımız e posta adresi.) Mail Kutusunu Açıyoruz. TTnetten gelen Aktivasyon Mail e TıkLayıp hesabı Aktif Ediyoruz.

***Sonrasında Tekrardan Yukarıdaki Linke Tıklayıp Altta Şifremi Unuttum Kısmına Giriyoruz. Tekrardan E posta adresimizi Yazıyor ve onaylıyoruz. Sonrasında Mail Kutumuza Tekrar Gidip Gelen Linke Tıklıyoruz. Çıkan Sayfada Yeni Üyelik Şifremizi Belirliyoruz..

*** Son adım olarak En başdaki Veridiğim Linke Tıklayı E-posta Adresimizi Ve Yeni belirlediğimiz Şifremiz İle Gİriş Yapıyoruz. Orada Bilgilerimizi Güncelliyoruz. Alt kısımda TTnet ADSL Kullanıcı Adı Şifresini , Cep Telefonu numarası vs.. Yazıyoruz. Sonrasında Bilgilerimizi Güncelledikten Sonra Oyunu Açıp TTnet Girişten Karakterlerinizin olduğu e posta ile giriş yapıp rahatça oyunumuzu Oynamaya devam ediyoruz.. :)

ÖNEMLİ: YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARKEN YENİ BİR E POSTA ADRESİ KULLANMAYINIZ. KARAKTERLERİNİZİN OLDUĞU E POSTA ADRESİ ÜZERİNDEN İŞLEMLERİ UYGULAYIN. FARKLI E POSTA KULLANIMI HALİNDE KARAKTERLERİNİZİ GÖREMEZSİNİZ.

Umarım İşinize yarar. Şahsen ben Böyle sorunu çözdüm. Destek ekibine veya herhangi bir müş. Hizmetlerine başvurmama gerek kalmadı. Umarım sizede Yararı Olur Emeğe Saygı 8-)

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Re: TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]

Mesaj gönderen ARGOS »

2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TURKIYEIMPARATOR yazdı:2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ?
Yukarıdaki adımları izlemen yolunda hesabınız aktif olacaktır. Ancak Size gönderilen linklerin tarafınıza ulaşması gerekmektedirki hesabınızı aktif edebilesiniz. Mail Kutunuzla alakalı bir sorun olabilir.

Eğer size Aktivasyon Mail Gelmiyor ise..

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden TTnet ile alakalı bir adres varsa siliniz. TTnetten gelen mailler engellenmiş olabilir. Bu yüzden size geşen Emailler ulaşamıyor olabilir.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

aga ben orayı kapattım hala gelmıyor aktıvasyon kodu :S
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

WHiTexDeWiL yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ?
Yukarıdaki adımları izlemen yolunda hesabınız aktif olacaktır. Ancak Size gönderilen linklerin tarafınıza ulaşması gerekmektedirki hesabınızı aktif edebilesiniz. Mail Kutunuzla alakalı bir sorun olabilir.

Eğer size Aktivasyon Mail Gelmiyor ise..

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden TTnet ile alakalı bir adres varsa siliniz. TTnetten gelen mailler engellenmiş olabilir. Bu yüzden size geşen Emailler ulaşamıyor olabilir.

YAHOO
kullanıyorum ve orada ayarlar bölümünü bulamadım kardeşim.Yahoo hak. bilgin varsa biraz detaylı anlatabilirmisin?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici ... 0000000000

Bu adreste Gönder Butonunun Altında Aktivasyon Yenile Yazan yere tıklayın. Orada Karakterlerinizin Bulunduğu E posta adresini Yazın. Sonrasında Güvenlik kodunuda yazdıktan Sonra Hesabınıza Gönderilmiştir Falan Yazıcak.

Sonra Yazdığınız E postanın EmaiL den Gelen kutusuna Bakın Orada TTnetten Size Gelen Bir Mail Bulunacak Orada Yazan Linke Tıklayıp Hesabı Aktif Edin.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

WHiTexDeWiL yazdı:https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici ... 0000000000

Bu adreste Gönder Butonunun Altında Aktivasyon Yenile Yazan yere tıklayın. Orada Karakterlerinizin Bulunduğu E posta adresini Yazın. Sonrasında Güvenlik kodunuda yazdıktan Sonra Hesabınıza Gönderilmiştir Falan Yazıcak.

Sonra Yazdığınız E postanın EmaiL den Gelen kutusuna Bakın Orada TTnetten Size Gelen Bir Mail Bulunacak Orada Yazan Linke Tıklayıp Hesabı Aktif Edin.
Gelmiyor kardeşim.Gelse . . .
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Senin mail kutunla alakalı bir problemdir. Açıkcası Yahoo çok sık kullanmadm. Hotmail , Windowslive ws.. olsaydı yardımcı olabilirdim.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

WHiTexDeWiL yazdı:Senin mail kutunla alakalı bir problemdir. Açıkcası Yahoo çok sık kullanmadm. Hotmail , Windowslive ws.. olsaydı yardımcı olabilirdim.
Benim haricimde YAHOO kullanan yok mu yahu :?
Bilen biri varsa acilen yardıma ihtiyacım var.Oyun da işlerim yarım kaldı . . .
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sihirbaz »

knka güzeL özetLemişsin :) :) sorunLarı çözmde baya yardımcı oLacağına inanıyorum :) Eyw.
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön