Oyunda Kutu satışı..
Oyunda Kutu satışı..
Arkadaşlar benim bir sorum olucak.Oyunda Kutu satışı yasak mıdır? Elimde bir adet kutu var bunu hemm fuara gidemeyen arkadaşlarıma satmak hemde ticaret yapmak için satmak istiyorum.Önce sormak istedim daha sonra oyuna girip ticaret edicem
???????
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Re: Oyunda Kutu satışı..
Merhaba,
Oyun ve forum üzerinden ticaret edeceğiniz kişi veya kişiler ile her iki tarafında hoşnut olacağı şekilde anlaşıp ticareti kendiniz yapabilirsiniz sanırım, bunda bir sorun yok.
Ancak ticaret içerisinde yaşanacak her türlü sıkıntı, haksızlık vb. durumlardan Sobee yükümlülük almamaktadır.
Yine de yetkili kişilerden açıklama gelmeden ticarete girmeyiniz.
Oyun ve forum üzerinden ticaret edeceğiniz kişi veya kişiler ile her iki tarafında hoşnut olacağı şekilde anlaşıp ticareti kendiniz yapabilirsiniz sanırım, bunda bir sorun yok.
Ancak ticaret içerisinde yaşanacak her türlü sıkıntı, haksızlık vb. durumlardan Sobee yükümlülük almamaktadır.
Yine de yetkili kişilerden açıklama gelmeden ticarete girmeyiniz.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Ne yani simdi ben 3 aylık pls alsam oyun parası karsılığında satabilecekmiyim bu yasak değilmi :S
Yasak değildir, ama bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden sadece güvendiğiniz kişilerle alışveriş yapmanız sizin için daha iyi olur.DerindekiSIR yazdı:Ne yani simdi ben 3 aylık pls alsam oyun parası karsılığında satabilecekmiyim bu yasak değilmi :S
2009-2013
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
ozaman çar satmakta yasak değil ???
O yasak işte. Kullanıcı sözleşmesinde yazıyor.DerindekiSIR yazdı:ozaman çar satmakta yasak değil ???
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
aynı şey bence :S ha para satmissin ha çar ben kutu satısının tehlikeli olduğunu dusunuyorum bence bu konuyu tekrar düsünsünler
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şimdi ben bölgeden 3 aylık plus paketi satılıktır veya isim değiştirme kodu satılıktır dememde herhangi bir sakınca yokmudur ?
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
IstanbulKartali yazdı:Oyunda Karakter Satışı Kesinlikle yasaktır.
Nedeni;
Siz oyunu bilgisayarınıza kurmadan önce kullanıcı sözleşmesini kabul ediyorsunuz.Bu demek oluyorki karakteriniz,madenleriniz,materyalleriniz,eşyalarınız bunların hepsi Sobee'nin Tüm Hakları Sobee'de saklı siz başkasının bir eşyasını kendinizinmiş gibi devredemezsiniz/satamazsınız.Ancak Kutu Plus Sizin Kendi Sahip olduğunuz bir eşyanızdır.
bu söylediklerine binayen zamanında oyun içerisinde e-pin satanların bloklandığını hatırlatırım.
şimdi burda bir özeleştiri olması gerekiyor. ki kişiler zamanında kendi ekonomik özgürlükleri ile oyun içerisinde para kazanmaya çalışırken buna mani olunup, amacı sadece ticaret olan kişinin hesabını bloklayıp oyun içerisinde bu tarz satışlar yapmak yasak açıklamasını yaparken iyi, amaç kutu satışı olup kutu satışını arttırmak adına oyun içerisinde kutu satışını yapmak serbest. bence biraz tezatlık var.
bunun yanında siz başkasının bir eşyasını kendinizinmiş gibi devredemezsiniz/satamazsınız
satılan eşya yada karakter başka bir platforma aktarılmıyor. bunun dikkatini çekerim. veri tabanı gene sobee ye ait. karakter gene sobee datalarında bulunuyor. başka bir veritabanı datalarına geçmiyor. gerek karakter olsun gerek materyal olsun hepsi sobee'nin malı. kişi satışı yaparken emeğini satıyor... emekte kişinindir. lütfen buna dikkat edin.
ya bu tarzda satışlar yasak diyip konuyu kapatırsınız hiçbirinin satışına izin vermezsiniz. veyahutta kutu satışına izin var diğerlerine yok diyemezsiniz. bu tamamen benim şahsi görüşüm olduğunu belirtmek isterim. çünkü ben senin arabanı yada senin sahip olduğun şeyi birbaşkasına satmıyorum
bakın sözgelimi yasaklarla ilgili çiğnenmiş hiçbir kural yok ortada. lakin şunuda belirtmek isterim. bu ve bunun gibi ticaretler tamamen kişileri bağlar. dolandırıcılık yolsuzluk haksızlık v.b. gibi durumlar ne destek veren ekibi nede bu ekibi kuran yönetici kadrosunu bağlar. herşey kişinin kendi insiyatifine kalmıştır.
teşekkür eder iyi oyunlar dilerim...
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Hayır sakıncası yok. Fakat, güvenlik sorunu yaratması muhtemel olduğu için, güvenmediğiniz kişiler ile bu tarz alışverişler yapmayınız.Fearoftheclipse yazdı:Şimdi ben bölgeden 3 aylık plus paketi satılıktır veya isim değiştirme kodu satılıktır dememde herhangi bir sakınca yokmudur ?
2009-2013