DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
sagocu7
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği

Mesaj gönderen sagocu7 »

Bu konuya el atılmadıkça bu konuların devamının kesilmeyeceğini belirtmiştim.Forum hesaplarımı kapatarak, konuları silerek kilitleyerek bişeyler elde edemezsiniz.

DigitalKumSaati'nin görevinin başına hakkıyla geçtiğini sanmıyorum.Oyunda küfür kıyamet ama yönetime gelince yok Test Takımı yok Forum Yetkılısı oluyor.Bu gibi mertebelerde olan ınsanların oyunculara örnek olucağı yerde yaptıklarına bakın.Sanırım alımlar doğru şekilde yapılmıyor.Lathenderin bi yazısında Forum Yetkılısı ve Gm'lerin hatalarını desteğe yollayın yolladıkda ne fayda ettı 2 gün önce yolladım DigitalKumSaati hala görevinde.Sanırım diğer oyunlar gibi ilerlememizin nedeni bu, TORPİL li bi oyunda asla ilerleyemeyiz.
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Re: DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği

Mesaj gönderen Orti »

Konunun çözüm noktası burası değildir. Bu tarz durumlarda forum üzerinde yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Destek formu üzerinden başvuru yaptığınız takdirde gerekli inceleme yapılacaktır.

Forum konularınızın silinmesine ve hesabınızın uzaklaştırılmasına rağmen tutumunuzu değiştirmediğiniz den oyun hesabınız 7 gün süreyle susturulmuştur.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön