Kritik Hata Sorunu (SORU) YARDIM bekliyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OoJOKERoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Kritik Hata Sorunu (SORU) YARDIM bekliyorum

Mesaj gönderen OoJOKERoO »

iyi günler Bu sorun benı deli edecek öncelikle eğer aranızda anlıyan biri warsa ki umarım vardır şimdiden teşekkür ederim yardımları için.

kasa

Kod: Tümünü seç

Hp pavilion a.6040.tr
Monitör

Hp w1907v
ekran kartı driver'ı Nvidia

162.18 forceware
Şimdi sorundan biraz bahsedeyim;

Oyuna giriyorum Atıyorum Eminonundeyım Emınonunden meteora meteordan sivri adaya geçiyorum yaklaşık 5 dakıka içinde yaşanan olaylar bunlar sonra gurubum hazır benı beklıyor mıgrata girer iken oyundan kritik hata ile düşüyorum
ve bilgisayarı yenıden baslatmadan oyuna giremiyorum.

Başka Bir Örnek;Sivri adadayım ErMeydanına giriyorum güzel 20 dakıka savasıyorum çıkıyorum Tekrar giriyorum uçağa yetişmeden oyundan kritik hata ile oyunum son buluyor ve tekrar bılgısayarı yenıden baslatmadan oynuyamıyorum.

İstanbulKıyameVakti ni bılgısayarımı yenıden baslatmadan doya doya 2-3 saat oynamışlığım yok.

Şimdi Soruyorum Sayın Gm'ler Oyuncu arkadaşlarım bu hata hakkında bir bilgisi olan varmı?
var ise Lütfen çözüm yollarını bu baslık altından yazabilirlermi?

Not:Sadece İkv de aynı hatayı yaşıyorum test etmek için 3 tane online oyun yükledim Bilgisayarıma sabahtan aksama Oyun açık kaldı bi kere yinede oyundan atmadı Bılgısayar.[/b]
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kritik Hata Sorunu (SORU) YARDIM bekliyorum

Mesaj gönderen CanABREK »

Dostum bu bendede çok oluyordu . Suan evimde girmiyorum burada olmuyor fakat evimdeyken aynısıda bende oluyordu sanırsam Pc yada İnternet Baglantısıyla ilgili bir sorun . Ama cidden can sıkcıı ..
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
OoJOKERoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

CanABREK yazdı:Dostum bu bendede çok oluyordu . Suan evimde girmiyorum burada olmuyor fakat evimdeyken aynısıda bende oluyordu sanırsam Pc yada İnternet Baglantısıyla ilgili bir sorun . Ama cidden can sıkcıı ..
peki bilgisayar markan neydi?

cevapların için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
OoJOKERoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

up :arrow:
JANISSARY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JANISSARY »

Selam,
Öncelikle ekran kartı driverınızın ve directx'in son sürümünün yüklü olduğundan emin olmalısın. Oyuna girerken internetle alakalı programlar açıksa(msn, skype, internet explorer, mozilla chrome vs..) kapatıp denemeni öneririm. Sorun devam ederse, oyunu program filestan tamamen silip en son yükleme dosyasını istanbuloyun.com'dan indirip tekrar yüklemen gerekir. Bundan sonra hallolur sanırım.
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Merhaba;

" Kritik Hata " uyarısını tekrar alınız. Oyun güncelleyicisini çalıştırmadan önce oyunun kurulu olduğu dizindeki Base klasörü altında olan
istanbul_oyun.html dosyasını " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini " Oyun Hatası " olarak seçip İKV Destek birimine iletiniz. Hatayı aldığınızda kullandığınız karakter adı ve olayın detaylarını (hangi bölgede yada oyun içinde o anda ne yaptığınızı) mutlaka detaylı olarak paylaşınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön