Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma ÇIKMIYOR diyoruz adamlar tutturmuş madenler konusunda yapacağımız bir şey yok gayet güzel diyorsunuz!
Peki soruyorum sizlere ... bir zamanlar Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma en fazla 5-10 iken şimdi neden 30 ila 50m arasında dolaşıyor?
Yazık... yazık bende neden oyunu bırakıyorlar diyordum sebebini şimdi öğrendim
IstanbulKartali yazdı:yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
Peki yönetim bu kadar çok sevdiği İKV oyunculara karşı yapacak yardımları yok mu? Madenlerin çıkma oranı biraz daha arttırılsa veya Madenlerin güncelleme süresi düşürülse?
4 haftada 2 Menekşe ve 400 Mantarda 12 Sinek 2 Ganoderma çıkıyorsa buna ne denmeli?
IstanbulKartali yazdı:Bahsettiğiniz madenler daha öncede aynı oranda çıkıyordu.Madenin normal veya saf maden çıkması konusunda bir değişiklik yapılmamıştır.Daha önceden çekilen madenler elden çıkarılıyordu.Üretim imkanları kısıtlıydı bu yüzden fazla talep yoktu.Ancak mor eşyalı reçelerin üretilmesinden sonra gelişen süreçte oyuncular piyasayı kendileri belirlediler.Madene talep arttı,talep arttıkça çekilen madenleri almak için doğal olarak fiyatlar arttı.Piyasadaki bu rekabet maden fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu.Piyasayı oyuncular belirlemektedirler bu konuda yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
IstanbulKartali yazdı:Bahsettiğiniz madenler daha öncede aynı oranda çıkıyordu.Madenin normal veya saf maden çıkması konusunda bir değişiklik yapılmamıştır.Daha önceden çekilen madenler elden çıkarılıyordu.Üretim imkanları kısıtlıydı bu yüzden fazla talep yoktu.Ancak mor eşyalı reçelerin üretilmesinden sonra gelişen süreçte oyuncular piyasayı kendileri belirlediler.Madene talep arttı,talep arttıkça çekilen madenleri almak için doğal olarak fiyatlar arttı.Piyasadaki bu rekabet maden fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu.Piyasayı oyuncular belirlemektedirler bu konuda yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
iyide madende siz bir değişiklik yapmasanız bile talep artınca sizinde madenler hakkında bir çözüm bulmanız gerekir
aynı oranda çıkıyordu diyorsunuz fakat yanılıyorsunuz sayın yönetici. 1gün boyunca (18saat) elmas çektim çıkan tek saf 16tane yeşil elmas 1tane menekşe elmas. fakat oyuna ilk başladığımda 100tane elmasta 6tane menekşe çektiğimi hatırlıyorum. yazmışsınız mor efsunlu reçeteler geldi fiyatlar tavan yaptı. bir bakıma haklısınız fakat fiyatların tavan yapmasının diğer nedenide 300elmasta 1menekşe çıkmasıdır!!
İstanbulKartali Vardır mutlaka ve %100 tanıyorsun GM Leri Neden Bloke edilen carlarla UGRASMIYORSUNUZ HABİRE DESTEGE HABİRE DESTEGE GÖNDERİN NEDEN DESTEK GÖNDERİNCE NE OLUYOR HİÇ BİR ŞEY EE GÖNDERDİKTE NOLDU DESTEGE
HANİ ÇÖZÜLDÜMÜ ÇARIN BLOKESİ Bİİ EL AT HEE ZAHMET OLMASSA Bİ İLGİLENİN ŞU KONU İLE
İstanbulKartali Vardır mutlaka ve %100 tanıyorsun GM Leri Neden Bloke edilen carlarla UGRASMIYORSUNUZ HABİRE DESTEGE HABİRE DESTEGE GÖNDERİN NEDEN DESTEK GÖNDERİNCE NE OLUYOR HİÇ BİR ŞEY EE GÖNDERDİKTE NOLDU DESTEGE
HANİ ÇÖZÜLDÜMÜ ÇARIN BLOKESİ Bİİ EL AT HEE ZAHMET OLMASSA Bİ İLGİLENİN ŞU KONU İLE
konumuzla alakası nedir bunun şuanda maden fiyatları üzerinde konuşuyoruz bence yeni bir konu açmalısın daha çabuk ilgilenirler
Materyal kaynakları ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Materyal kaynakları ile ilgili herhangi bir düzenleme yapılması durumunda bunu sizlerle paylaşabiliriz. Tüm görüş ve önerilere uygulandığı gibi bu konudaki görüşlerinizi de not alıyoruz.
Erdogan yazdı:Materyal kaynakları ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Materyal kaynakları ile ilgili herhangi bir düzenleme yapılması durumunda bunu sizlerle paylaşabiliriz. Tüm görüş ve önerilere uygulandığı gibi bu konudaki görüşlerinizi de not alıyoruz.
İlginiz için teşekkürler.
Allah razı olsun ne diyeyim sonunda görmek istediğim ileti şimdiden çok teşekkür ederiz.