Fan art hk.
Fan Art 2010 Sonuçlar ?
Ne zaman açıklanacak . Bir yetkili cevap verirse seviriniz.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Fan Art 2010 Sonuçlar ?
Fan Artın süresi uzatıldı diye biliyorum...Bitince açıklanacaktır.
Göster
Süresi Uzatıldı Derken ?Sanalkorkun yazdı:Fan Artın süresi uzatıldı diye biliyorum...Bitince açıklanacaktır.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
merakla bekliyorum acaba kimler kazandı
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Yoğun istek üzerine sanırım Çarşamba veya Pazar gününe kadar açık olacakmış ikv sergisi.HaRuNN yazdı:Süresi Uzatıldı Derken ?Sanalkorkun yazdı:Fan Artın süresi uzatıldı diye biliyorum...Bitince açıklanacaktır.
Göster
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
seni iyi keklemişler fuar olarakSanalkorkun yazdı:Yoğun istek üzerine sanırım Çarşamba veya Pazar gününe kadar açık olacakmış ikv sergisi.HaRuNN yazdı:Süresi Uzatıldı Derken ?Sanalkorkun yazdı:Fan Artın süresi uzatıldı diye biliyorum...Bitince açıklanacaktır.

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sende çok biliyon gblerinde item düşmesi uzatıldı fuar deilHeliN yazdı:seni iyi keklemişler fuar olarakSanalkorkun yazdı:Yoğun istek üzerine sanırım Çarşamba veya Pazar gününe kadar açık olacakmış ikv sergisi.HaRuNN yazdı:Süresi Uzatıldı Derken ?Sanalkorkun yazdı:Fan Artın süresi uzatıldı diye biliyorum...Bitince açıklanacaktır.
Fan art hk.
Fan art dediniz, ödüller dediniz, yarışma dediniz katıldık. Kazanamayacağımız belli olabilir ama en azından fazla naz yapmadan açıklasanız şu sonuçları ? Ya da bir tarih verseniz şu zamanda açıklanacak diye ? Olayın iyice cılkı yani. Kim bilir belki bakmayacaksınız bu konuya ama en azından küçük bir bilgilendirme yapabilirdiniz. Yeter lan yeter off !!
Bıktım artık yönetimin böyle her olayı atlayarak ilgilenmeden başlayıp bitirmeden gitmesine. 
Eminönü / Meth
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
Re: Fan art hk.
naz mı ??? kaç bin tane fotograf kaç bin tane video yollandığını tahmin edebiliyormusun ? o kadar fotoğraf arasından seçmek ki bu seçmek fotoğraflara bakıp aa bu olsun demek kadar kolay değil meselsa 1000 resim varsa önce 200 bırakılır sonra onlar arasından 50 kalır sonra 10 kalır en sonunda bu 10 tanesi içinden 4 tanesini seçilir ilk üç belirlenir bi de mansiyon ödülü var sanırım. ve kaç kategori var bi düşün kaç bin resim eder buMyDream yazdı:Fan art dediniz, ödüller dediniz, yarışma dediniz katıldık. Kazanamayacağımız belli olabilir ama en azından fazla naz yapmadan açıklasanız şu sonuçları ? Ya da bir tarih verseniz şu zamanda açıklanacak diye ? Olayın iyice cılkı yani. Kim bilir belki bakmayacaksınız bu konuya ama en azından küçük bir bilgilendirme yapabilirdiniz. Yeter lan yeter off !!Bıktım artık yönetimin böyle her olayı atlayarak ilgilenmeden başlayıp bitirmeden gitmesine.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Fan art hk.
Gerçekten artık fazla oldu,şu an fan artı açıklamayarak yaptığınız şey resmen işkence etmek.Hergün,her fırsatı olduğunda foruma girip fan art açıklandımı acaba diye bakan onlarca kişi var ve bunların çok az bir kısmı birşeyler kazanabilecek.Şu sonuçları açıklayında fazla işkence etmeden direk öldürün demek istiyorum kısacası 
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı