Sayın arkadaşlar farkında olduğunuz üzere oyun içindeki ekonomik dengesizlik çılgınlık boyutuna ulaşmış durumda.
3 ay önce mavi topazın fiyatı 2.5 m du , şuan da 10 m - 15 m dan kapı açan çılgınlar oluştu.
İridyum desen dudağınız uçuklar halbukı bunların fıyatı belliydi.
Antimon Niobyum tarzı ÖZEL Mataryeller 5 m 'nu çok görenler var ama MAvi Topaza 10 m sayıyorlar.
Kaldı ki oyunda daha şaheserını uretememiş bir sonraki güncelleme için karakterini hazır konuma getıremeyen arkadaşlarımız var. Sakın beni yanlış anlamayın benim tuzum kuru olmasına rağmen, benden sonraki oyuncu arkadaşlarımın yararına olacağını düşündüğüm için açtım bu konuyu. Şaheserımı urettım itemimi dizdim ama mavi topazları 2 m dan aldım ; şuan kı oyuncu arkadaşlar özellıkle şaheser üretmeye çalışanlar siz ne yapacaksınız ?
Bir diğer sorum da Yönetici Arkadaşlarıma ;
Eğer oyun içi piyasası bu şekilde kontrolsüz biçimde yükselirse benıim gibi tuzu kuru olmayan arkadaşlar ne yapacak?
Haftadan haftaya materyel fiyatlarında çok ciddi artışlar görünmekte.
Bir diğer güncellemeye kadar İridyum 50 m bulacak gibi.
Son olarak bunlar benim öngörülerim katılıyorsanız yorumlarınızı konuya ekleyin , eğer konu herkesin ortak bir sorunu haline gelirse temennim Oyuncu ve Yönetici Arkadaşlarla bu soruna bir çare aramaktır.
Hepinize Kolay Gelsin.
Çok Yakında Develüasyon Olacak...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...
Mavı Topaz gıbı basıt bır maden (saat başı cıkıyor) nasıl 15 m oldu ben hıç anlayamadım zaten
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
evet aynen öyle oldu . Bende anlamadım ama bu konuyla ilgili tartışmak istedim. Kontrolsüz ve art niyetli bi serbest piyasa ekonomisi 

Madem bizim gibileri düşünüyosun sende dağıt para yaptıkça bizde yararlanalım yahu xD
E.Ö 'de sana beni anlatacak çok kişi bulursun yardımlaşma konusunda ama 3 yıldız karizmalı krallaradan sorma beni.

- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kesinlikle size katılıyorum.Oyun içi madenlerin fiyatı çok yüksek bazıları bundan faydalanıp küçümsenmeyecek kadar yüksek para miktarlarına ulaştı ve herkes bu fiyatlara alamıyor. Konuyu destekliyorum.
Teşekkürler helboy. Değerli Yönetici Arkadaşlarımızdan konuya cevap verıp bize bir yol göstermelerini diliyorum.xxxhellboyxxx yazdı:Kesinlikle size katılıyorum.Oyun içi madenlerin fiyatı çok yüksek bazıları bundan faydalanıp küçümsenmeyecek kadar yüksek para miktarlarına ulaştı ve herkes bu fiyatlara alamıyor. Konuyu destekliyorum.

- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kapitalist düzen oyuna bulaşalı çok oldu gençler..
Oyunun başında kripraz / Apa / saf krom vardı..
Sonra civan çiçeği / yeşil elmas / saf gümüş
Şimdi de iridyum / mavi topaz / akik / sibiryalı / ganoderma
Böyle gelmiş böyle gidecek ,
Korkarım valla
Oyunun başında kripraz / Apa / saf krom vardı..
Sonra civan çiçeği / yeşil elmas / saf gümüş
Şimdi de iridyum / mavi topaz / akik / sibiryalı / ganoderma
Böyle gelmiş böyle gidecek ,
Korkarım valla

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Erken Seçime gidelim 
Merhaba,
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.