Yaklaşık 2 haftadır Karakterimi Sobeeye aktaramıyorum yönetime durumu anlattığımda aldığım cevap...
Merhaba,
TTNET üye adınız belirlenen alana sığmamaktadır. Bu sorun ilerleyen saatlerde düzeltilecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
İKV Destek Takımı
Sorun ilerleyen saatlerde düzelecekti sevinmiştim lakin günler geçti ben hergün aldığım hata mesajını yönetime göndermeye devam ettim...
Merhaba,
Sorun gerekli düzeltme yapılmıştır.
Tekrar deneyebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
Akşam e-mail'imde bu mesajla karşılaştım sevimşitim sorun giderilmiş[mi]di... Hemen Tekrar denedim fakat aldığım cevap yine aynı...
Tekrar yönetime mesaj gönderdim sorunun düzelmediğini dair.Aldığım cevap...
Merhaba,
Lütfen tarayıcınızdaki çerezleri temizleyip tekrar dener misiniz
Teşekkürler.
İKV Destek Takımı
Yılmadım sildim tüm çerezleri tekrar denedim... Ama sonuç yine değişmedi...
Yönetimle yazışmalar günlerce sürdü en son bu çerezleri silin mesajı geldi(2 gün önce) sorun yine çözülmedi.2 gündür tekrar tekrar sorunu yine yönetime ilettim ama malesef artık e-mail de gelmez oldu.Hiç olmassa bir sorun giderilecek mesajı atın da umutlanalım...
Malesef sorunlar bununlada bitmedi dün akşam oyundaki birikimimin büyük bir miktarının bulunduğu Mynet hesabına girmek istedim.Kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra aldığı yanıt bu...
Bu 2 gündür Mynet'e girememe konusunda da yönetime sorunu ilettim fakat şu ana kadar bir yanıt alamadım.İnşallah en kısa zamanda şu üyelik sorunları halledilir...
Not:Forum yöneticisi arkadaşlar lütfen konuyu kiliylemeyin ben burdaki sorunları defalarca yönetime ilettim onlardan 1kaç kere yanıt geldi sağolsunlar ilgilenmeye çalışıyorlar onların da işi zor.Ben sadece sorunun çözümünün hızlanması buradan daha etkili olur diye konu açtım...
AyNı hata beNdede war qiRiş yapmaNz qerekıyo dıyo ama char 40 LwL + pLusLıyım ama haLa xxx@windowslive.com adLı hesap sancak sunucusunda buLunamadı weya en az 1 defa qiriş yapmanız qerekmekdedir diyo fakat qunde 10 defa qırıp carı kasmama raqmen haLa aynı hatayı aLmaktayım Lütfen bi çözüm buLunsun artık 1 haftadır karakter aktaramıyorum xS
Konuyu qunceL tutaLım Lütfen forum yöNeticiLerndende rica edeceqim konuyu kiLitLemeyn defaLarca maiL attım forum yöNeticisi iLe konusdum ama qenede bir çözüm buLunamadı soRun çözüLene kadar konuyu qüncel tutaLm!
bak jokerr bu sorun icin bana pm attı oyunda ama ben de bilmiorm Ömer saolsun yaptı benm Sobee yi ilkden bende bilmiodum konu felan acmıstım:D simdi Sobee liym ama tek sorun Sobeeye havale ile plus alınabiliormu ve nasıl alıcam:S
Gokxyancy yazdı:bak jokerr bu sorun icin bana pm attı oyunda ama ben de bilmiorm Ömer saolsun yaptı benm Sobee yi ilkden bende bilmiodum konu felan acmıstım:D simdi Sobee liym ama tek sorun Sobeeye havale ile plus alınabiliormu ve nasıl alıcam:S
Gokxyancy yazdı:bak jokerr bu sorun icin bana pm attı oyunda ama ben de bilmiorm Ömer saolsun yaptı benm Sobee yi ilkden bende bilmiodum konu felan acmıstım:D simdi Sobee liym ama tek sorun Sobeeye havale ile plus alınabiliormu ve nasıl alıcam:S
Nolursa olsun ıkvdestek sayfamızdan bızımle ıletısıme gecmenız sorununuz cozumu acısından daha elverıslı bır yontem olacaktır.
Karakterınızı aktarmak ıstedıgınızde A hesaptan B hesabına . B hesabına oyunu oynadıgınız sunucuya karakterınızı aktarma işlemlerine başlamadan önce bir kez giris yapmanız gerekmektedır.Lutfen bu ayrıntıya dikkat edelim.