Merhabalar.
Yeni gelen güncelleme sonucu beklenen iki yeni bölgemiz geldi çok sevindik ancak gel gelelim güncelleme öncesi olan boss lar ( KADIM HİDRA. YEŞİL HİDRA & İFLİSS ) bu yaratıkların vuruş güçleri neden değişti anlamadık test sunucunda sadece yeni bölgeler gelecek diye sanırım o kısımlarla ilgileniyor peki neden daha öncekiler ayarlarken dikkat edilmiyor. Burda bizde hatalıyız sizmi anlamadık bi acıklama yapılırsa seviniriz.
Bu fizibiliteye nerden aklına geldi derseniz bana. sıralıyorum:
1, Kadım 12 kişilik bir ekip ile çok rahat kesilen bir yaratıktı, tank drenci ve savunması yüksek oldumu vuruş gücü belli oranda düşüyordu ancak suan son denemem sonucu ortaya çıkan problemler.
a, Savascı karekterim drençleri sizlere sunuyorum.
ATEŞ DİRENCİM DRENÇ İTEMLERİ İLE 300 ASİT DRENCİM 240
Şifacı karekterin drenç yardımı ile bunlara artı 400 ekleniyor, kadımın ateş vuruş seviyesi yüksek olduğuu düşünerek ateş drenci yüksek tutmak için birde iksir içiyoruz. ve sonuç
ATEŞ DRENCİM 1000 ASİT DRENCİM 640
Sizlere soruyorum şimdi bu yaratığın max vurusu ne olur ? ( TANK OLAN BİR KAREKTERE )
Not: Dedik ki zırh oranı düşün ondan asırı fazla vuruyor Zırh oranını Yüzde 70 yüzde 70 oranında tuttuk.
Sonuç olarak Tank Bu özelliğe sahip bir karekterin Kadım Hidranın Vuruşları.
9 bin 15 bin 31 bin son olarak bir tek yedim 50 bin gibi korkunç bir rakam buna ne şifa dayanır nede yürek belki biz hatalıyız ancak yapmamız gereken tüm testleri bizde kendimizce yaptık bu konuda ilgilenmenizi değerli İKV yönetimi ve siz İKV halkından arz ederim.
iyi formlar.
Oyun Alt Yapısı Hk. & Kadım Hidra
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Oyun Alt Yapısı Hk. & Kadım Hidra

SİNCE 2007...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Oyun Alt Yapısı Hk. & Kadım Hidra
bence en az 6 şifacı olup tankı tutmalı süreklü ck açıp buyu bozmalı.Bu şekilde olabileceğine inanıyorum daha hiç denemedim eğer denenmişse mazur görün.
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar kadim kesilir yeterki çok sayıda şifacı olsun kadimin normal vuruşu eskisinden biraz fazla ancak asit vuruşu çok fazla şifacılar asitini anında geçirirse kimse ölmez tabi 15 olması lazım 3 saniyeye indiriyor herhalde yenilenme süresini
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Yukarda yapılan test sürecinde şifaların ve büyücülerin özelliklerini sizlere sunuyorum;adania01 yazdı:arkadaşlar kadim kesilir yeterki çok sayıda şifacı olsun kadimin normal vuruşu eskisinden biraz fazla ancak asit vuruşu çok fazla şifacılar asitini anında geçirirse kimse ölmez tabi 15 olması lazım 3 saniyeye indiriyor herhalde yenilenme süresini
Büyü bozmaları 15 olan iki şifamız ve 2 büyücülerimiz vardı.
Ayrıca vuruşu 31 bin asit veya ateş hasarı değil .....

SİNCE 2007...
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
hayır çok vurduğu asit hasarı dikkat et sana ilk vurduğunda ölmüyorsun asiti hasar vermeye başlayınca ölüyorsun
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Üzgünüm ancak sölediğin gibi değil gittiğin an sende göreceksin.

SİNCE 2007...
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
grup bölgeleri geldiğinden beri 4 kez kadimi denedim bak ne dicem git sana bi kere asit hasarı versin sen kaç o zaman anlarsın kendi mi tek atıyor asti mi
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Asit drencin ve zırh oranın en üst seviye oldumu drenç 1000 zırh yüzde 70 yüzde 70 oldumu max 10 bin ,min 7 ile 9 bin. vurmaktadır.

SİNCE 2007...
ömer bi ara plus alıp adamları toplayım kimse ufak detaylara önem vermedi ben kesince anlarsınız nasıl kesileceğini baya çok taleb var zaten tekrar düzenle diye gbm yapmam alzım para yok plus yok :lol:
...
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
kardeşim git dene sen görürsünyarar yazdı:Asit drencin ve zırh oranın en üst seviye oldumu drenç 1000 zırh yüzde 70 yüzde 70 oldumu max 10 bin ,min 7 ile 9 bin. vurmaktadır.