Hidralar Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Hidralar Hakkında

Mesaj gönderen xFirelifex »

Arkadaşlar Grup Bölgeleri sürümüyle beraber hidralar tanka bile tek atıyormuş.Diğer sunucuları bilmiyorum ama bu yüzden Teşkilat sunucusunda artık hidralar kesilmiyor.Arkadaşım birkaç hafta önce 2 kadimi 50mye almıştı şimdi ise 1 kadim fiyatı bile 50mleri buluyor.Ve maalesef ki artık şaheser üretmek çok zorlaştı.Yönetim örs parası bile olmayan birinden 100m verip kadim almasını mı bekliyor?Lathander "Şaheserlere en iyiler sahip olur." demiş.Bunu düzeltmek istiyorum maalesef artık en iyiler değil en zenginler sahip oluyor.Belki birkaç hafta ya da birkaç ay içinde mevcut olan kadim hidra pençeleri de tükenecek kimse şaheser üretemeyecek.Yönetimden hidraların vuruşlarının düzeltilmesini rica ediyorum.Sizlerden de desteğe bu konu hakkında mesaj atmanızı rica ediyorum.Bu iş böyle olmaz.Şimdiye kadar şaheserini üreten üretti.Üretmeyen bundan sonra biraz zor üretir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Re: Hidralar Hakkında

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

En İyi Oyuncu ;
Oyunda İşini Bilip Zamanında Parasını Kasıp Madenını CeKip Zengin oLan Oyuncu . Ve Şaeser Üretmekte Zorlanmaz . Bunu Kast Etmek Istemiş Lethander * =) We İyide oLdu Bu Hidra Güncellemesi İşportada DağıtıLır Gibi Şaeser Olmaz Artık Herkezde . ..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

XxXszrXxX yazdı:En İyi Oyuncu ;
Oyunda İşini Bilip Zamanında Parasını Kasıp Madenını CeKip Zengin oLan Oyuncu . Ve Şaeser Üretmekte Zorlanmaz . Bunu Kast Etmek Istemiş Lethander * =) We İyide oLdu Bu Hidra Güncellemesi İşportada DağıtıLır Gibi Şaeser Olmaz Artık Herkezde . ..
100m kolay kasılacak para mı?Sen 100m toplamak için en az 2 hafta 24 saat hiç dinlenmeden maden çekmelisin.Üstelik senin maden çektiğin süre içerisinde kadim fiyatı giderek artacaktır.1 ay uğraşırsın tam para tamam dersin bakıyorsun kadimler tükenmiş oyunda kadim yok.Zaten şu an da satan kişi sayısı çok değil.Anlamadığım niye en baştan böyle olmuyor da oyunun yarısı şaheser üretiyor ondan sonra hidralar kesilmez oluyor.Bu yeni başlayan oyunculara haksızlık olmaz mı sence de?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen lordsamurai »

bak mesela bnm çarım soyuldu ve butun ejder malzemeleride gitti biz ne olacazz onu da bi dusunun yani
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Merhaba arkadaşlar,

Hidralar'ın zorlaştırılması tam yerinde bir karar olmuş zira oyun hikayesşine baktığımızda tüm Eminönü birleşiyor ve kafasını zorla kesiyor böyle bir yaratığı öldürmek için maksimum derecede güç gerekir, kimse cevriye gibi kesilmesini bekleyemez, beklerse ayıp eder.Üretim yapmak isteyen kesmenin yollarını bulup, güçlü bir top0luluk oluşturup öyle gitmeli, kesemeyip yönetime "sızlanmak" olmaz.

Herkese İyi Forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tamam anlıyorum da bunca kişi şaheser ürettikten sonra hidraları zorlaştırıp yeni başlayan oyuncuların şaheser üretmelerini engellemek niye?Böyle yapılsaydı baştan yapılmalıydı bunca kişi şaheser ürettikten sonra bu yeniliği yapmak anlamsız.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Teşkilatta en azından kesmeyi denemişler Eminönünde bölgeler geldi geleli ben bir Allah'ın kuluna rastlamadım hidralara giden görevim kaldı iyi olmadı benim için
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Şaheserlerini üretenler konuya başka yönden bakıyor.Bir de kendinizi üretemeyenlerin yerine koyup öyle düşünün.Tanka bile tek atan bir hidraya bütün oyun dalsa ne olur?Hidra hepsini yere dizer.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

taktik kurmayı deneyin.