[i]Merhaba,
Yeni bölgelerin hepimize hayırlı olması dilegiyle söze başlamak istiyorum ,
bölgeler geldiğinden dolayı artık daha az kişi kadim hidra ve yeşil hidra görevlerini yapar olacak herkes artık yeni bölgelerde olacağından yeterli adam toplama imkanımız azalacak diye düşünmekteyim yöneticilerden ricam hidraları artık daha az kişi ile yapılabilmesi adına canlarının azaltılabilmesi yada verdikleri hasarların biraz düşürülmesini rica ediyorum ....
iyi oyunlar...[/i]
YEŞİL HİDRA VE KADİM HİDRALARIN CANININ AZALTILMASI HAKKINDA
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YEŞİL HİDRA VE KADİM HİDRALARIN CANININ AZALTILMASI HAKKINDA
Vay be hidra için millet kendini yırtıyodu ama şimdi nerdeler ? grup bölgelerininde sonu böle olacak
bende arkadaşa katılıyorum hidraların hp lerinin düşürülmesi gerek 
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar bu konuda GM lerin pek desteği olmucak yeni gelen grup bölgelerinden sonra bırakın kadimin canının azaltılmasını gücü de yükseltildi.GM Captain ATX e bu konuyu söledik fakat kadimin gücü arttıysa kadime k.g. dedi 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Aksine hidraları daha güçlü yapmışlar:D Tmm bi oyun zorlaştıkça bağımlılık yapar bu bi gerçekte artık İMKANSIZ a yaklaşınca soğuyo insan...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
imkansız olduğunu kim söyledi? taktik üretmeyi deneyin.TeknoBYraM yazdı:Aksine hidraları daha güçlü yapmışlar:D Tmm bi oyun zorlaştıkça bağımlılık yapar bu bi gerçekte artık İMKANSIZ a yaklaşınca soğuyo insan...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
anka da 12 kişi kadim kesilirken yinede en az 20 kişi bulabileceğinize inanıyorum :ugeek:
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
İmkansı deil tabiki ama yaklaşması dedim:D Sanırım kadimin gücünü yeni bölgelerden düşecek itemler için azalttılar yanlız şöyle bi sorun var ordan zırh fln düşürenler yeraltına uğramıyolar bile:D Kadimi zamanında yapıp şaheser alanlar çekildi yeraltından. Çok güzel itemi olmayanların görevi kaldı hal böyle oluncada kısmet işi nerdeyse kadim:D
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
böyle konuştuğuma bakma daha yeşili bile kesemedimTeknoBYraM yazdı:İmkansı deil tabiki ama yaklaşması dedim:D Sanırım kadimin gücünü yeni bölgelerden düşecek itemler için azalttılar yanlız şöyle bi sorun var ordan zırh fln düşürenler yeraltına uğramıyolar bile:D Kadimi zamanında yapıp şaheser alanlar çekildi yeraltından. Çok güzel itemi olmayanların görevi kaldı hal böyle oluncada kısmet işi nerdeyse kadim:D