Güncellemeden Sonraki Başarısız Hidra Kesimi
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Güncellemeden Sonraki Başarısız Hidra Kesimi
Evet arkadaşlar güncellemeden sonra 12 haziran cumartesi günü kadim kesimi için toplandık. Kadim hidrayı kesmek için yola çıktık ondan önce bi gruba yeşil hidra kesilecekti. Herşey iyi giderken yeşil hidraya dalmamızla bütün ümitler boşa gitti. Yeşil hidra tank görewini üstlenen arkadaşa neredese tek atıyordu ve yaklaşık 25 kişi olmamıza rağmen canı en fazla 90 a kadar indirebildik. Bilmiyorum güncellemeden sonra hiç hidra görevini yapmaya giden oldumu eğer olduysa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Şimdi Yöneticilere soruyorum hidraları bu kadar güçlendirmenizin sebebi nedir ?
- Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
- TANIMSIZ
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Re: Güncellemeden Sonraki Başarısız Hidra Kesimi
canını indirememeniz normal de tanka tek atması ilginç.durduk yere hasarını artırmazlar ya?TANIMSIZ yazdı:Evet arkadaşlar güncellemeden sonra 12 haziran cumartesi günü kadim kesimi için toplandık. Kadim hidrayı kesmek için yola çıktık ondan önce bi gruba yeşil hidra kesilecekti. Herşey iyi giderken yeşil hidraya dalmamızla bütün ümitler boşa gitti. Yeşil hidra tank görewini üstlenen arkadaşa neredese tek atıyordu ve yaklaşık 25 kişi olmamıza rağmen canı en fazla 90 a kadar indirebildik. Bilmiyorum güncellemeden sonra hiç hidra görevini yapmaya giden oldumu eğer olduysa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Şimdi Yöneticilere soruyorum hidraları bu kadar güçlendirmenizin sebebi nedir ?
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
Birincisi canını indiremememiz neden normal ?
İkincisi inanmıyorsan git hidralara bide kendin dene
- TANIMSIZ
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
yeraltındaki yaratıkların zırhı yeniden yükseltilmiş ben denemedim ama öyle diyorlardı.TANIMSIZ yazdı:Birincisi canını indiremememiz neden normal ?
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
Anladım ama yöneticilerin bu konuya bi el atmaları lazım çünkü hidraların kesimi artık neredeyse imkansız gibi.Petcarar yazdı:yeraltındaki yaratıkların zırhı yeniden yükseltilmiş ben denemedim ama öyle diyorlardı.TANIMSIZ yazdı:Birincisi canını indiremememiz neden normal ?
- TANIMSIZ
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
aslında aklımda bir fikir var ama bir ara denerim.TANIMSIZ yazdı:Anladım ama yöneticilerin bu konuya bi el atmaları lazım çünkü hidraların kesimi artık neredeyse imkansız gibi.Petcarar yazdı:yeraltındaki yaratıkların zırhı yeniden yükseltilmiş ben denemedim ama öyle diyorlardı.TANIMSIZ yazdı:Birincisi canını indiremememiz neden normal ?
- Firelife
- Demirci Çırağı
Uçan muhafızlara 4000 vururken şuanda full yücelen 2600 lerde vuruyorum gerçekten rezillik
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
hocam her tür silahla deneyinFirelife yazdı:Uçan muhafızlara 4000 vururken şuanda full yücelen 2600 lerde vuruyorum gerçekten rezillik
Bizde Dün gece deneyelim dedik kadim ve yeşili kesmeyi Tank SAvaşçımıza kadimm 14 k yeşil kadim 12 k vurdu. Galiba bu yaratıkların vuruşları yeni zırhların gelmesiyle Bi alakası vardır ama O yeni zırhları Çıkartabilmek içinde Elimzde Düzgün şahaserlerin olması gerekiyor. Umarım bi düzeltme filan Yapılır :S

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Artık Kadim Hidrayının Kesilmesi İmkansız Birincisi Ya Defansıf yada Ofansif ikincisi 15 k cakıyor kadım + zırh 'ı aktaırlmış neyle kesicez biz bu kadim 'i ?? imkansız
Adosisxunruly - Turanadosis