İKV SKİLLERİN ŞEKİLLERİNİ DEĞİŞTİRME

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

İKV SKİLLERİN ŞEKİLLERİNİ DEĞİŞTİRME

Mesaj gönderen Emoscann »

Loncamızın kurucu üyelerinden olan Zuvay(ÖMER) isimli arkadaşımızın hazırlamış olduğu videoyu sizlere sunmak istiyorum.
Oyunu bir nebze olsa da bizlere sevdirmeye çalışan, ufak oynamalar ile sanki farklı bir oyun oynuyormuşuz gibi hissiyat yaratıyor.
Ufak bir not düşelim hepimizin merak ettiği Nerull yeteneğide burada bir nebze olsa gözümüze çarpıyor :)

Trakya Paşaeli Cemiyeti - Beyazköşk Sunucusu
Kısaca şunuda belirtmek isterim tamamen eğlence amaçlı bir video olmasıyla beraber küçük çaplı oynamalar ile zevkinizi doruklara çıkartabilirsiniz.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: İKV SKİLLERİN ŞEKİLLERİNİ DEĞİŞTİRME

Mesaj gönderen BayTerapi »

Büyücü sınıfının meteorit, Şifacı sınıfının asit hasarı biraz garip olmuş ama gerisi güzel. O:-)
kedi
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Öncelikle müziğin sahibi İKV-Serinplay e teşekkür etmek isterim kendisinden izin almadan paylaştım buyrun müziğin ve kanalının linki https://www.youtube.com/watch?v=SycyDZk ... -Serinplay

Önceki zamanlarda FX dosyalarını değiştirerek skillerin şekillerini değiştirmiştim bunun ile ilgili kanalda video mevcut.Bu sefer oyunun kodlarını değiştirip birtakım efektlerin yerini değiştirdim veya efektleri büyüttüm.Öncelikle bütün bu değişiklikler yalnızca bende gözüküyor ve diğer oyunculara etki etmiyor(farkındaysanız ateş çemberi sağdaki hedefe vurmuyor).

Zamanında TİMELORD tarafından merak saldığım oyunla uğraşma işinde son işsizliğimi de bu videoda konuşturdum.Kendisiyle pek iletişim içersinde bulunamadım ayrıca kodları da tamamen kurcalayarak keşfedip değiştirdim şahsen yazılım öğrencisi vs. değilim hiç bilgim yok sayılır.

Oyuncuların kendilerini eğlendirmeleri için güzel bir yol kendinizce değişiklikler yapılabilir.İzlediğiniz için teşekkürler....

ZUVAY/TPC
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

BayTerapi yazdı: 24 Eyl 2020 19:37 Büyücü sınıfının meteorit, Şifacı sınıfının asit hasarı biraz garip olmuş ama gerisi güzel. O:-)
Öncelikle teşekkür ederim.

Yazılımdaki değişikliklerin uygulanması için süreki oyuna çıkıp girmem gerekiyordu bu yüzden kodları anlamam oldukça uzun sürdü.Kodlardaki birimlerin oyundaki boyutları hakkında da pek fikrim olmadığı için tamamen abartı rakamlar kullandım.Gelgelelim yaptığım değişikliklerin hiçbirini kullanmıyorum :D pekte güzel değiller belki ilerde daha ince uğraşır güzelleştiririm.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Her biri birbirinden güzel olmuş dostum eline emeğine sağlık :relieved:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Sonne yazdı: 24 Eyl 2020 20:52 Her biri birbirinden güzel olmuş dostum eline emeğine sağlık :relieved:
Teşekkürler :grin:
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Bazıları değiştirilebilirdi ama güzel çalışma
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Aga sen naptın ya😂
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Emoscann yazdı: 24 Eyl 2020 19:33 Loncamızın kurucu üyelerinden olan Zuvay(ÖMER) isimli arkadaşımızın hazırlamış olduğu videoyu sizlere sunmak istiyorum.
Oyunu bir nebze olsa da bizlere sevdirmeye çalışan, ufak oynamalar ile sanki farklı bir oyun oynuyormuşuz gibi hissiyat yaratıyor.
Ufak bir not düşelim hepimizin merak ettiği Nerull yeteneğide burada bir nebze olsa gözümüze çarpıyor :)

Kısaca şunuda belirtmek isterim tamamen eğlence amaçlı bir video olmasıyla beraber küçük çaplı oynamalar ile zevkinizi doruklara çıkartabilirsiniz.
Eline saglik hocam ben hepsini cok begendim %100 ✌
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Equalero yazdı: 25 Eyl 2020 07:09
Emoscann yazdı: 24 Eyl 2020 19:33 Loncamızın kurucu üyelerinden olan Zuvay(ÖMER) isimli arkadaşımızın hazırlamış olduğu videoyu sizlere sunmak istiyorum.

Eline saglik hocam ben hepsini cok begendim %100 ✌

Açıkcası yaptığım değişiklikleri şahsen kullanmıyorum videodaki amacım insanlara bunu yapılabileceğini göstermekti kendi oyunumda skilleri daha kullanışlı hale getirdim.Sonuç olarak bilgisayarında visual studio kurulu herkes bu değişiklikleri yapabilir.

Yorumun için teşekkür ederim..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön