PLUS lı hesabım ile oyuna giremiyorum !!!!! adlı yazımı silen operatörü tebrk ediyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

PLUS lı hesabım ile oyuna giremiyorum !!!!! adlı yazımı silen operatörü tebrk ediyorum

Mesaj gönderen RazielBlack »

biraz önce actıgım abslıgı direk silen elamanı tebrk edyorum Pluslı karakterle ile oyuna giremiyorum yazıyorum hemen siliniyor aferim aslanım benm işinde çok iyisin
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: PLUS lı hesabım ile oyuna giremiyorum !!!!! adlı yazımı silen operatörü tebrk ediyorum

Mesaj gönderen AhiEvran »

Selam RazielBlack

Keşke bu talihsiz yazınızı yazmadan önce Forum Kuralları'mızı okumadan eleştirmeniz abes olmuş. Hangi forum içeriğinde olursanız olun o forumun kurallarına saygı göstermek zorundasınız.

Size göre biz işimizi iyi yapmıyor olabiliriz, ama bizler elimizden geldiğince ve hatta fazlasını yapmanın çabasındayız, buda bize yeterde artar.!!!

Bahsetmiş olduğunuz içeriğiniz silinmemiş olup Genel Etkileşimde bulanan aktif konu başlığı alan olan Bu alana taşınmıştır.

Bundan sonraki iletilerinizden önce Forum Kuralları'rımızı okumanızı şiddetle öneririm. Esasen bu söylediklerinize nazaran söylenmesi gereken çok şeylerimiz olmasına rağmen bizler her zaman olduğu gibi işimizi yaparak konuyu tatlıya bağlayalım.

Konun farklı mecralara çekilmemesi adına konuyu kilitliyorum

Yargısız eleştirilerde bulunmamanız dileğiyle.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön