oyun ilk açıldığı günden beri oynayan hastası olarak devam eden bir oyuncu olarak yaklaşık 6 senedir oynamıyorum. Eminönü . Meteor bölgesi . Yeraltı. Derken taki şu grup bölgelerine kadar herşey yollundaydı son nokta Çemberlitaş. Oyunu bırakma noktasına getirdi.
Neden ! Eminönü . Meteor bölgesi . Yeraltı. Bi şekilde arz lodos demeden bi çekilde oyuncu içi yardımlaşmalar olsun arz lodos savaşları olsun bi şekilde keyif alırken grup bölgelerindeki gruplaşmalar localaşmalar ne yazık ki tüm oyunculardan yarısından fazlasını oyunu bişekilde oyundan soğuttu tabi burda localaşmışlara bişey demem yanlış olur bi şekilde aralarında oyunun keyifini belki alıyolar olabilir özetle geçmiş geçmişte kaldı bu aralar karaköye baktığımda eskiyi hatırlattığını fark ettim neticede bi şekilde görev yapan yapmayan bir şekilde beraber çekilde oynayabiliyor güzel olmuş fakat oyuna yeni başlayan biri nasıl grup bölgelerindeki görevleri yapacak yada eski oyunculardan daha gaffara bi selam veremeyenler varki gaffarı kesemedende karaköy görevlerine başlayamıyoruz tabi bunu düşünüp görev almadan karaköy giriş kapısını bu oyunculara açmanız mükemmel olmuş şimdi bu grup bölgelerindeki görevlere bi kolaylık getirseniz eskiden grup bölgelerine en az 3 kişi giriyordu şimdi tek başına girebiliyosun şöyle bir kolaylık olsa grup bölgesine girdim girişte bi sandık olsa motorinden kenan gaffara o sandıkta misal gaffar görevini bitir şu akçe seçeneği olsa nasıl olur bu bilgiyi yetkilerinize iletin kimin faydası olcaksa siz nediyorsunuz bu seçeneğe..?
tüm ikv destek
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: tüm ikv destek
Bence de düşünülebilir bir seçenek olduğu kanısındayım. Mantıklı kardeşim
Bu öneriyi daha önce ben de sunmuştum. Uygun akçe karşılığında, mesela "10" akçe gibi bir meblağa, [Tıkla Hemen Bitir - (10 Akçe)] özelliği hiçte fena olmazdı. Ama yapmıyorlar. Oyuncuların düşüncelerine değer verdiklerini ben şahsen sanmıyorum. Şimdi birileri gelipte; "Boz onoyomoyozdo gorovloro yoptok!" diyeceklerdir. Kale alınacak tipler değiller, öncelikle bunu belirteyim. İsteyen parayla yapar, isteyen normal olarak yapar. Herkesin tercihidir, saygı duymak gerekir. Çıkar için gruplaşmaların olduğu bir oyundan söz ediyorsak ve yardımlaşmanın neredeyse olmadığı bir ortamdan böyle bir kararın çıkması bence gayet mantıklı. Ben şahsen görevlerimi yapamadığımdan dolayı oyunu bıraktım. Yeni bölgenin heyecanını his edemiyorsam, ilgili oyunu oynamamın da bir esprisi kalmamış demektir.

- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Bide üstüne para mı ödeyeceksiniz şaka gibi
Bu tercih meselesidir. Zaten ufak bir meblağdan bahsettim. Kimse gidipte 1. seviye görevi olan "Teşkilat'a Katılış [1]" görevini akçeyle yapmaz diye tahmin ediyorum. Sığınak, Migrat, Çemberlitaş, Büyük Hol görevler zinciri, bahsetmiş olduğum görevler içerisinde yer alan görevlerdir. Gerçekçi olmak gerekirse, göreve para yatırmak belki çok aptalca olabilir, lakin ukala insanların ağız kokularını çekmektense, para kaybetmek akıllıca gelebilir.

Bana kalırsa bu görev zinciri olması gerekenden fazla uzun. Bağımsız hikayeler olarak farklı görevler gelmesi gerektiğini düşünüyorum.LaRaCRoFT yazdı: ↑07 Nis 2018 00:22Bu tercih meselesidir. Zaten ufak bir meblağdan bahsettim. Kimse gidipte 1. seviye görevi olan "Teşkilat'a Katılış [1]" görevini akçeyle yapmaz diye tahmin ediyorum. Sığınak, Migrat, Çemberlitaş, Büyük Hol görevler zinciri, bahsetmiş olduğum görevler içerisinde yer alan görevlerdir. Gerçekçi olmak gerekirse, göreve para yatırmak belki çok aptalca olabilir, lakin ukala insanların ağız kokularını çekmektense, para kaybetmek akıllıca gelebilir.
Bu olay sadece grup bölgeleri için olabilir.
Ancak sıralı görevler listesinde Grup gölgesi içerisinde yapılacakları da kapsamalı Mesela Junon da kafesi aç Beyaz şapkalı adam gibi
Yada Gafo falanca ile konuş komutanı öldür tekrar konuş vs vs...
Grup bölgesi içi tüm görevleri kapsamalı 10 değil 30 -50 akçe bile olsa olur
Ancak sıralı görevler listesinde Grup gölgesi içerisinde yapılacakları da kapsamalı Mesela Junon da kafesi aç Beyaz şapkalı adam gibi
Yada Gafo falanca ile konuş komutanı öldür tekrar konuş vs vs...
Grup bölgesi içi tüm görevleri kapsamalı 10 değil 30 -50 akçe bile olsa olur

YSF - Elçarık

+1 Buda ola bilecek bir düşünceTOLGARDA yazdı: ↑07 Nis 2018 08:58Bana kalırsa bu görev zinciri olması gerekenden fazla uzun. Bağımsız hikayeler olarak farklı görevler gelmesi gerektiğini düşünüyorum.LaRaCRoFT yazdı: ↑07 Nis 2018 00:22Bu tercih meselesidir. Zaten ufak bir meblağdan bahsettim. Kimse gidipte 1. seviye görevi olan "Teşkilat'a Katılış [1]" görevini akçeyle yapmaz diye tahmin ediyorum. Sığınak, Migrat, Çemberlitaş, Büyük Hol görevler zinciri, bahsetmiş olduğum görevler içerisinde yer alan görevlerdir. Gerçekçi olmak gerekirse, göreve para yatırmak belki çok aptalca olabilir, lakin ukala insanların ağız kokularını çekmektense, para kaybetmek akıllıca gelebilir.

YSF - Elçarık