Beta'nın Normalden İyi Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Beta'nın Normalden İyi Olması

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben bir süre oyun hakkında gözlem yaptığımda aslında beta sunucularının normalden daha iyi olduğunu düşünmeye başladım.

Beta'da her şey geçici olduğu için kimsenin bir kaygısı yok, kimse kimseyi tanımadığı ve herkes full olduğu için ayrımcılık yok. Millet gördüğüyle grup oluyor.

Sanki oyunun ilk başlarındaki gibi millet sürekli bölgeden sorular soruyor, bir kere klanda olmadan bile oyunda yalnız olmadığınızı sohbet kanalı hissettiriyor.

Eminönü'nde sürekli birinci seviye adamların fare kesiyor olması bende değişik bir his uyandırıyor. Sık sık gidip onları 49 yapıyorum. İlk defa birine yardım edebilecek güçteyim.

Beta bana kalırsa hiiiiiiiiç kapatılmasın. Hatta oyunu kapatıp beta sunucuları açalım. Sonsuza dek oyundan düşmeye razıyım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Beta'nın Normalden İyi Olması

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Gerçekten oyunun ilk zamanları gibi :')

Sürekli eğleniyoruz,trolluyoruz ve çok iyi vakit geçiriyoruz
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Bende baya beğendim beta sürümünü kendme ait full çarlarım olsa bile e.ö sunucusunda bu kadar haz ve keyif alamıyordum.Şimdi ise oyunda hem yardım severlik hemde samimi arkadas ortamı doğmaya başladı
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

TOLGARDA yazdı: 25 Şub 2018 08:59
Beta bana kalırsa hiiiiiiiiç kapatılmasın. Hatta oyunu kapatıp beta sunucuları açalım. Sonsuza dek oyundan düşmeye razıyım.
Abartmıyor musun hocam?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SalurBeyi yazdı: 25 Şub 2018 09:59
TOLGARDA yazdı: 25 Şub 2018 08:59Beta bana kalırsa hiiiiiiiiç kapatılmasın. Hatta oyunu kapatıp beta sunucuları açalım. Sonsuza dek oyundan düşmeye razıyım.
Abartmıyor musun hocam?
Ben şimdiye kadar ikv'de hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

TOLGARDA yazdı: 25 Şub 2018 08:59 Ben bir süre oyun hakkında gözlem yaptığımda aslında beta sunucularının normalden daha iyi olduğunu düşünmeye başladım.

Beta'da her şey geçici olduğu için kimsenin bir kaygısı yok, kimse kimseyi tanımadığı ve herkes full olduğu için ayrımcılık yok. Millet gördüğüyle grup oluyor.

Sanki oyunun ilk başlarındaki gibi millet sürekli bölgeden sorular soruyor, bir kere klanda olmadan bile oyunda yalnız olmadığınızı sohbet kanalı hissettiriyor.

Eminönü'nde sürekli birinci seviye adamların fare kesiyor olması bende değişik bir his uyandırıyor. Sık sık gidip onları 49 yapıyorum. İlk defa birine yardım edebilecek güçteyim.

Katılıyorum bencede kapatılmasın hatta dahada iyi olur bence yıllar sonra gerçekten çok iyi eğlendi millet güldük eğlendik saatlere kadar valla böyle olsun hiç bırakmam oyunu çünkü ana çarlarımız dayanamaz karaköye bide harbi çok yardımlaşma oldu gerçeğe geçince güçlü güçsüze yardım etmicek bu arkadaşa destek olalım yorumlarla güncel tutalım.....
Kullanıcı avatarı
babaklas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Masumiyet

Mesaj gönderen babaklas »

Beta serverı yerine böyle bir pvp server açılsa daha iyi olur bence
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Gruplaşma,birlik olma insana güzel bir his katıyor.Fakat böyle bir şeyin olması mümkün değil,en azından şu günleri iyi değerlendirelim.
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 25 Şub 2018 08:59 Ben bir süre oyun hakkında gözlem yaptığımda aslında beta sunucularının normalden daha iyi olduğunu düşünmeye başladım.

Oyunu yaklaşık 3 yıl oynamadım ara sıra 5 dakikalığına girdiklerimi saymazsak tabi. Ama oyuna ilk başladığım yıllarda herkesin birbirine yardım ettiği muhteşem.sahneleri açık beta da bende gördüm. Keşke her zaman öyle olsa diyoruz ama zaman herşeyin ilacıdır. En azından 5 6 ay boyunca tam sürüm zamanında level atlama olayı olduğu için herkes birbirine yine yardım edecek ama ondan sonra ? ... bilinmiyor
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen makmeden »

Kendi ağzınla söyledin kimsenin bir kaygısı yok. Herkes herkesi gruba alıyor vs. Peki ya beta sunucu kapanmayacak olsa sence kaygısızlık devam eder mi? Yoksa herkes yine bir şeyler elde etmenin peşine mi düşer? En basitinden eşyaları kaybedeceklerini bildikleri halde patron yaratıklardan bana eşya düşmeyecek diye kaçıranlar var. Bu durum asıl sunucularda daha büyük sorunlara yol açacak. Kendini troll sanan kıt kitle, çabalayan kitleyi sinirden çıldırtacak gibi. Sonumuz hayır olsun bir avuç insandık ve en azından 20 grup bölgesi yetiyordu. Şimdi ortada 3-4 tane patron var ve İKV ekibi bunu idrak edemeyip o 3-4 patrona grup bölgesi şans sistemini eklemiş. Kardeşim bu sistem 6 kişiye yetmiyor zaten 1000 kişiye nasıl yetsin?
Scoott(59)

Unity In Diversity

“Genel Etkileşim” sayfasına dön