Emin önünde sahil var mı?
Sahilden kasıt olarak antrepo girişinin oradaki denize sıfır yerler olabilir mi? Antepli olunca sahil bilmiyorum kusura bakmayın xd
Bu cevap şaka mı? Yeter artık deyip cidden yazdı mı?

Muhammet dostum adam cevap verir niye cevap veriyon diyorlar cevap vermez niye cevap vermiyo diyorsunuz ulan nasıl bi değişik oyuncusu var şu İKV nin sanane kardeşim adam ister verir ister vermez abicim ya vermezse ne yapabilceksin evindenmi alcan adamı? hemen bi blof ayağı arkadaşlar oyunu bırakıyorum daha cevap bile vermiyorlar hehe yedikGlatyator yazdı: ↑30 Ara 2017 02:26 Cahillik kötü bir şey arkadaşlar. Kafamda deli sorular var.
Sahilden kasıt olarak antrepo girişinin oradaki denize sıfır yerler olabilir mi? Antepli olunca sahil bilmiyorum kusura bakmayın xd
![]()

Sayin Nerull buyucu hesabindayken def 2 3 lu savascimla yakalayayim seni adamsin.Glatyator yazdı: ↑30 Ara 2017 02:26 Cahillik kötü bir şey arkadaşlar. Kafamda deli sorular var.
![]()