1)Level sınırı 49 dan 69a çekilecek.
2)Çemberlitaş itemlerinin yerini tutacak itemler tasarlanacak ve bu tasarlanan itemler 49-59 lvl arasında kullanılabilir olacak.Örneğin kıyamet asa 600 fiziksel hasar veriyorsa 55 lvl bir asa 550 fiziksel hasar verecek.
3)59-69 lvl arası oluşturulacak itemler ise çt. itemlerinden daha yüksek bonus lu olacak ve bu sayede grup bölgesi itemleri saf dışı bırakılacak.Örneğin kıyamet asa 600 fiziksel hasar veriyorsa 65 lvl bir asa 900 fiziksel hasar verecek.
4)Bu yeni eklenen silahlar ve zırhlar grup bölgesinden değil,herkese açık olan bölgedeki yaratıklardan çıkan reçetelerle üretilecek.Gerekli malzemelerin bazıları gb. lerden temin edilecek.
5)Grup bölgeleri artık item düşürmek için değil,materyal alabilmek için olacak.Şöyleki bölgedeki yaratıkların tamamını kestiğinizde bir npc çıkacak ve piyasa değerinin %10 fazlasından size saf maden ve yeni çıkan ekipmanların reçetelerini satacak.
6)Çt. silahlarını saf dışı bırakabilmek için hasarları yükselttik.Bunun yanında oyunda denge olabilmesi için karakterlerin can ve kudretleride bir miktar arttırılacak.
7)Karakterlerin canını arttırdığımızda oyundaki denge tıpkı 39 lvl günlerini hatırlatacak.Bir savaşçı büyücüye tek atamayacak ancak az hasarda vermeyecek.
9)Silah yükseltmede yenilikler olacak.Yönetim para kazanması için aynı fiyata silahlara ekstra özellikler getirilecek.(900 fiziksel hasar veren bir asa 900+900 hasar yerine 900 fiziksel hasar + 300 fiziksel hasar olacak.Yükseltmeler ana değerin 3/1 kadar bonus verecek.Denge bozulmayacak ancak güçlü olmak için yükseltme yapılacak.
10)En önemli yenilik.Grupları oyuncular değil sistem otomatik kuracak.Yeni başlayan oyuncular ile tecrubeli oyuncular aynı gruba girecek.Gruptan çıkanlara ceza verilecek.(2 saat gruba katılamama gibi).Bu sistem sadece herhangi bir gb. işleyecek.Oyuncular dışarıda istediği gibi grup kurabilecek.Amaç güçsüz oyunculara çt. itemleri dizmek ve yeni gelen oyuncuları yeni itemlere dahada yaklaştırmak. ( MADDE 5'teki hükümlere yeni oyuncularında katılabilmesi için)
DAHA ÇOK YENİLİK YAZMAK İSTERDİM AMA OYUN MOTORUNUN İZİN VERECEĞİ ŞEYLERİ YAZDIM.
BENCE BUNLARI YAPACAK EKİP ŞUANDA YOKTUR.AMA DÜŞÜNÜN YAZDIKLARIM GERÇEKLEŞSE OYUN NASIL CANLANIR.
SAYGILAR.