OYun Bitmiş
OYun Bitmiş
2 sene önce oyunu bıraktım herşeyimi dağıtmıştım.1 2 gündür oyuna giriyorum kimse yok yardımlaşma sıfır? büyüh ihtimalle temelli bırakıcam oyunu...
Re: OYun Bitmiş
Tılsım Sunucundayım aga maden çekiyorum çöp diyolar ne yapıcam bilemiyorum
Tılsımdaysan bitmiş, ben de oradayım. Oyuna başka sunucudan devam ediyorum zorunlu olarak. Günlüğüme bakabilirsin hatta, yarım saate sohbet kanalı ne kadar boştu; viewtopic.php?f=137&t=135612&start=190#p1073599collektor yazdı:Tılsım Sunucundayım aga maden çekiyorum çöp diyolar ne yapıcam bilemiyorum
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hitap
Collector adin ne bende tilsimdayim yardimci olabilirim 
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
nick bi yerden tanıdık geliyor
Tugay başlama oyuna
Tugay başlama oyuna
- xDeMaNuLex
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bitmişse girmeyın o zaman kardeşim silin oyunu sizimi dinliycez her gün kaç tane böyle konu açılıyor
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Hitap
Tilsimda Oynayan Arkadaslara Yardimci Olabilirim 
Gunlugumden Karakterlerimi vs. Gorebilirsiniz Oyun İcinde Mesaj Atarsaniz Yardimci Falan Olurum
Gunlugumden Karakterlerimi vs. Gorebilirsiniz Oyun İcinde Mesaj Atarsaniz Yardimci Falan Olurum
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Full savaşçı-şifacı-büyücü dizili çarlarım var.Ama oynamıyorum neden? Çünkü oyunda İNSAN da olması gereken bazı özellikler bulunmayan canlılar var da ondan.Sözüm meclisten dışarı.Ha bide yenilik 0.Kendisini gm sanan oyun içi etkinlik görevlileri arada sırada gelip 1 saat ws attırıyor o kadar.Bitmiş bir oyunun gmsi olmaz.Gönüllü görevlileri olur.
ben de eskiden oyuna para harcayanda o kadar harcamayan biriydim ama güçlü bi hesabım vardı eğer sizin sunucunuza gelirsem destekleye bilirmisiniz?TOLGARDA yazdı:Tılsımdaysan bitmiş, ben de oradayım. Oyuna başka sunucudan devam ediyorum zorunlu olarak. Günlüğüme bakabilirsin hatta, yarım saate sohbet kanalı ne kadar boştu; viewtopic.php?f=137&t=135612&start=190#p1073599collektor yazdı:Tılsım Sunucundayım aga maden çekiyorum çöp diyolar ne yapıcam bilemiyorum
BOŞ