Bu tur sorulari soran insanlar acizdir acik ve Net .
m1 Met 2 3 met 3 medi 1 3 bb3 tilsimim var oyuna yeni baslayan insanlarin yerine koyup bu soruya boyle bi anlam getirdim
M1 varmi ? , Hasar kac , Oynamayi biliyonmu
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
M1 varmi ? , Hasar kac , Oynamayi biliyonmu
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: M1 varmi ? , Hasar kac , Oynamayi biliyonmu
Aynen öyle dostum.M1 yok bende üretmedim.Öylesine zevkine oynayayım diyorum Gaffar atayım dedim m1 varmı dedi yok dedim adamdan saymadı..Ki bölge bölge yalvaran insanların böyle yapması içler acısı. :roll:
Never beleive someone who tells who they are.
- Lordxaragon
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
tabi ki soracak oraya kadar gidip kesememek var m1 olmadıgı icin gelen diger oyuncularında hakkına girilmiş oluyor herşeyi tek taraflı düşünmüyelim
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyunda bir harman yok arkadaşlar.Yani şöyle anlatayım;
Eski bir oyuncu olarak bundan tam 5 sene önce oyunu bırakmıştım.Mayıs 2015te geri döndüm.Toparlanmak zor oldu ve beni bölgeye alacak bir arkadaşım yoktu tılsımım yoktu.Sığnak, migrat ve çemberlitaşı ilk defa gördüm holü ilk defa duydum zaten neyse.
Bunun yanında tılsımsız olarak kurulan gruplar malesef göremedim.Tahminim örneğin çemberlitaş yeni geldiğinde herkes tılsımsız nasıl gidiyorsa, oyuna yeni başlayan ve ara verip geri dönenlerin de tılsım basma gücü yoksa illa ki tılsımsız bir şekilde giden zümre oluşmalıydı.Tabi zaman kaybını göze alacağız.
Biz oyuncular acele ediyoruz.Hemen tılsımlı birileri bizi gruba alsın az charları dizelim de ilerde bi şekilde tılsım ediniriz vs.Sonra bencil davranıp ilerde tılsımı olmayana yüz çeviriyoruz.Ben bana yardımcı olan iyi insanlarla karşılaştım çok şükür.
Tılsımsız da eskisi gibi grup bölgesi gidebilmeli diye düşünüyorum.Böyle meran belki biraz canlanır da yeni oynayanlar veya dönüş yapanlar gb girebilmek için hasar item düşrümeye çalışırlar
Yine de netice olarak kimse grup bölgesinde 5 saat beklemek istemez.Bazı grup kuran arkadaşların tılsımsız birer kişi yanında götürmeleri gerekir şu an en sağlıklısı bu.Bizler geçtiğimiz yaz tatilinde bunu yapmaya çalıştık.Önümüzdeki yaz tatilinde de vakit olursa tılsımsız bir kaç arkadaşın dizilmesine yardımcı olabiliriz umarım.
Eski bir oyuncu olarak bundan tam 5 sene önce oyunu bırakmıştım.Mayıs 2015te geri döndüm.Toparlanmak zor oldu ve beni bölgeye alacak bir arkadaşım yoktu tılsımım yoktu.Sığnak, migrat ve çemberlitaşı ilk defa gördüm holü ilk defa duydum zaten neyse.
Bunun yanında tılsımsız olarak kurulan gruplar malesef göremedim.Tahminim örneğin çemberlitaş yeni geldiğinde herkes tılsımsız nasıl gidiyorsa, oyuna yeni başlayan ve ara verip geri dönenlerin de tılsım basma gücü yoksa illa ki tılsımsız bir şekilde giden zümre oluşmalıydı.Tabi zaman kaybını göze alacağız.
Biz oyuncular acele ediyoruz.Hemen tılsımlı birileri bizi gruba alsın az charları dizelim de ilerde bi şekilde tılsım ediniriz vs.Sonra bencil davranıp ilerde tılsımı olmayana yüz çeviriyoruz.Ben bana yardımcı olan iyi insanlarla karşılaştım çok şükür.
Tılsımsız da eskisi gibi grup bölgesi gidebilmeli diye düşünüyorum.Böyle meran belki biraz canlanır da yeni oynayanlar veya dönüş yapanlar gb girebilmek için hasar item düşrümeye çalışırlar
Yine de netice olarak kimse grup bölgesinde 5 saat beklemek istemez.Bazı grup kuran arkadaşların tılsımsız birer kişi yanında götürmeleri gerekir şu an en sağlıklısı bu.Bizler geçtiğimiz yaz tatilinde bunu yapmaya çalıştık.Önümüzdeki yaz tatilinde de vakit olursa tılsımsız bir kaç arkadaşın dizilmesine yardımcı olabiliriz umarım.

Afanesiyevo
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Oyunda gunde en az bir defa birine yardim ederim Kenan junon gotururum karakurk iflis cevriye bosslarini keserim.Bundan 5 yil once karakurk gorevini yaptigim bi arkadas nickimden dolayi beni hatirlamisti acil y2 lazimdi m1 + 10 M ALDIKLARI SUNUCUDA kafa kafaya takas ettik 9 aydir dusmeyen nuc yuzugu o gun girdigim migratta aldim asil konuya gelirsek bir yardim asla karsiliksiz kalmaz bunu unutmayin/list]
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
Tılsımdan ziyade, arkadaşın oyunu bilmesi yeterde artar hadi onu da bilmesin, ya sen 3 tane fizik büyücüsün bilmem kaç hasarın var insaf be adam. Elindeki sağlam olan büyücülerle illa stusuz gaffar atacak değilsin. Al bi arkadaş 20 dakika daha fazla dur onun da işi görülsün hem öğretirsin o adama ne yapması gerektiğini hemde insanlık vazifeni yerine getirmiş olursun.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Grup bölgesine Y2(grupta y2 tılsımı olduğu halde) isteyen m1 isteyen tüm oyuncular oyunu bilmiyor veya sonradan görme kişilerdir.Oyunun oyuncuyu bencilleştiren düzeni sayesinde oyuncular bu bölgeleri hızlıca bitirmek ve geçmek istiyor kimse kimseyi çekemiyor. Biz skypede bilmeyenlere öğretirdik bölgeleri.Fakat şu anda kimse bunu yapmıyor ve tercih etmiyor sebebi ise 15 dk hızlı gitmek başka hiç bir şey değil.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
O adam uğraşmış bölgelere girebilmek için aylarca holden çıkmadan m1 üretmiş de siz sırf üşenip tılsım basmadan bölgelere gidesiniz diye niye alsın? Kolaya yatıyorsunuz.Almaz abicim almaz.Sen aylarca tılsım üretmek için gece gündüz uğraş sonra tılsım üretmeye hiç yeltenmeden sıfır uğraşla bölgeye gelmek isteyeni al grubuna.m1 üretene koyar abicim m1siz adam almak.Sırf kendi açınızdan bakıyorsunuz.Tılsımsız girmek istiyorsan tılsım üretmeye uğraşmak istemiyorsan kurarsın kendi grubunu 2-2-2 mi 4fizik m1siz mi artık nasıl kuruyorsan gidersin.Bu kadar basit ya uğraş tılsım bas ya da savaşçı şifacı oyna arkadaş
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
Ben demiyorumki adamla habire bolge at gunde bir defada olsa farkli farkli adamlari goturki adamlar ct nedir ogrensinler heves etsinler sirf bolgelere alinmadigi icin oyunu birakan cok kisi var amac bu adamlari oyuna cekmek daha zevkli bi ortam yaratmakTRoyxpunisher yazdı:O adam uğraşmış bölgelere girebilmek için aylarca holden çıkmadan m1 üretmiş de siz sırf üşenip tılsım basmadan bölgelere gidesiniz diye niye alsın? Kolaya yatıyorsunuz.Almaz abicim almaz.Sen aylarca tılsım üretmek için gece gündüz uğraş sonra tılsım üretmeye hiç yeltenmeden sıfır uğraşla bölgeye gelmek isteyeni al grubuna.m1 üretene koyar abicim m1siz adam almak.Sırf kendi açınızdan bakıyorsunuz.Tılsımsız girmek istiyorsan tılsım üretmeye uğraşmak istemiyorsan kurarsın kendi grubunu 2-2-2 mi 4fizik m1siz mi artık nasıl kuruyorsan gidersin.Bu kadar basit ya uğraş tılsım bas ya da savaşçı şifacı oyna arkadaş
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Dostum bu oyunda kimse yoktur ki tılsım üretmek için bir yerlerini yırtsın sonra da tanımadığı tılsımsızı grubuna alsın.Ne kadar saçma ve mantıksız.Sen grubuna son adamı ararken aynı anda m1li biri ve m1siz atsa hangisini çağıracaksın?Tabi ki m1liyi.Burda edebiyat yaomayın arkadaşlarım burda tılsımı olan herkes eğer m1li o son büyüyü bulamazsa istemeye istemeye alır tılsımsızı
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası