-Reznow
İKV GAFFAR X HAKKINDA YARDIM
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
İKV GAFFAR X HAKKINDA YARDIM
Merhaba Arkadaşlar ben Teşkilat Sunucusunda oynuyan 49 level bir şifaciyim Büyü Şifam 1265 Bulunmakta ve Gaffar ve X e Giremiyorum daha ne yapmam gerekiyor illa silahmi parlatarak giriceğim veya birşeyler üreterek eğer şansım varsa içeride neler yapacağım youtubede bir kaç video izledim birde sizden duymak istiyorum içeride şifacinin görevi nedir 1265 büyü şifayla sağlam bir tanka yetişebilecekmiyim 15 adet iksir aldim yanima 10 ejderha 2 goril 3 kuzgun Cevaplarsaniz Sevinirim
-Reznow

-Reznow
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV GAFFAR X HAKKINDA YARDIM
Sağol fakat bunu inceledim biraz sizdende duymak istiyorum 
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Ben, Teşkilat sunucusundan Vezirx,
Öncelikle şifa hasarının yeteceğini belirtmek isterim. Sana gerekli olan tek şey Büyü Kritik Şansı attıran iksir ve bol bol Kudret iksiri olacaktır.
Denk düşersek sana yardımcı olurum götürürüm bölgeye, X görevini bir şekilde kendi imkanlarınla yaparsan daha iyi olur çünkü X'e nerdeyse hiç gitmiyorum
Bişey üretmen konusunda ise 4 5 defa atarsın bişey atmaz ise üretirsin,
Ben, Teşkilat sunucusundan Vezirx,
Öncelikle şifa hasarının yeteceğini belirtmek isterim. Sana gerekli olan tek şey Büyü Kritik Şansı attıran iksir ve bol bol Kudret iksiri olacaktır.
Denk düşersek sana yardımcı olurum götürürüm bölgeye, X görevini bir şekilde kendi imkanlarınla yaparsan daha iyi olur çünkü X'e nerdeyse hiç gitmiyorum
Bişey üretmen konusunda ise 4 5 defa atarsın bişey atmaz ise üretirsin,
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- GastroMagic
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Say Never
Tank zaten ne kadar sağlamsa o kadar az hasar yer ama can basman az can basar tank sağlam değilse çok hasar yer fakat canı az olduğu için daha çok can basmış gibi gözükürsün o konuda çok sıkıntın olmasın