hani adalettt gmmm
hani adalettt gmmm
Gm bloğumu mecbur açıcaksınız yan üyelikte atıyonuz buna niye atıyonuz bana açıklayın . arkadaşalr siz bir üyelikte blok yiyorsunuz diğer üyeliğede blok mu atılır nerde görülmüş böyle iş benim bloğu daha 8 ay oldu açmıyorlar :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ulan bide oyuna o kadar para yatıyorum gm o BLOK açılacak gm gören kendisine sövdük de yan üyeliğede atıyor nerde görülmüş bu adalet o kadar emek verdim bu çara böyle mi görecektim karşılığını siz tek para almasını bilirsiniz yoksa bizi umursamıyorsunuz :evil: 
Re: hani adalettt gmmm
Selam hangarr;
Forum kanalından bu tür konulara destek verilemediğini hatırlatırım. Cezanız hakkında bilgi almak veya itiraz etmek için lütfen İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında ilgili birime bildirim gönderiniz. Akabinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
İyi eğlenceler.
Forum kanalından bu tür konulara destek verilemediğini hatırlatırım. Cezanız hakkında bilgi almak veya itiraz etmek için lütfen İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında ilgili birime bildirim gönderiniz. Akabinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!