Merhaba arkadaşlar gündemin en büyük sorunu olan yeni oyuncu arkadaşlarımızın Çemberlitaş tecrübesizliğine değinmek adına bu eğitim videosunu arkadaşlarımla çektik iyi kötü yorumlarınız beni mutlu edecektir , dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım faydalı bir konu olur değerli İKV camiası adına saygılarımla...
Videoyu tamamen izledim ve çok yararlı buldum. Gündemin en büyük sorunu derken ise sürekli oyunda olup hiç ÇT. göremeyen arkadaşların görevleri yeni tamamladığını hergün 8-9 kez "Khaos" grubu kurduklarını görüyoruz ki bu senin açından olmasa bile yüksek sesleri çıkamadığı için bilmediğin arkadaşların en büyük sorunu.
En son TOLGARDA tarafından 02 Tem 2015 01:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
TOLGARDA yazdı:Videoyu tamamen izledim ve çok yararlı buldum. Gündemin en büyük sorunu derken ise sürekli oyunda olup hiç ÇT. göremeyen arkadaşların görevleri yeni tamamladığını hergün 8-9 kez "Khaos" grubu kurduklarını görüyoruz ki bu senin açından olmasa bile yüksek sesleri çıkamadığı için bilmediğin arkadaşların en büyük sorunu.
Videoya göz attım güzel bir paylaşım olmuş. Emeğinize, ağzına, diline sağlık yeni başlıyan insanların şüphem yok ki çok yardımına dokunacak bir video, çalışmalarınızın devamını dilerim.
Videoya göz attım güzel bir paylaşım olmuş. Emeğinize, ağzına, diline sağlık yeni başlıyan insanların şüphem yok ki çok yardımına dokunacak bir video, çalışmalarınızın devamını dilerim.
İyi forumlar
Kıymetli yorumlarınız benim eğitici ve öğretici yanımı ve o hevesimi dahada alevlendirdi teşekkür ederim
Gündemin en büyük sorunu lafı uymamış gibi.Zaten şu an oynayan çoğu oyuncu da eski oyuncu,halen tecrübelenmemişse onu da artık Ama yararlı bir video olmuş,ellerinize sağlık.