Çep telefonundan akÇe alımına zam gelmsı yenı fıyat bu Toplam Tutar 57 ,50 TL
eger kredi kartınvarsa Toplam Tutar 50 ,00 TL fıyat bu yahu yÖneticiler sİZler nasıl bır sizhnıyete sahipsinzi bu oyun agırlıklı yaş ortalamsı 18 altı 18 yaş altı geclere kactane sınde kredi kartı var hadi ondan gectım kacın drumu iyi benim icin sorundegil ama birazda geçleri düsün zaten oyuna YÖNETİM OLARAK FAYDANIZ VE DE İLGİNİZ YOK GEÇLERİN CEBİNDE DEKİ 3 KURUŞ PARAYAMI GÖZ DİKTİNİZ ACABA BURDAKİ AMACINZI NEDİR YENİ CIKARACAGINIZI SACMA SAPAN ZUAM OYUNUNAMI YONLEN DIRMEYE CALISIYORSUNZU YOKSA GCELERİ OYUNDAN SOGUTUP OYUN KAPAYMAYIMI DÜSNÜYORSUNZU EGER PARA İSTEYECEKSENZİ ONCE ÜSTÜNÜZE DÜSENİ YAPINDA OYUNLA ALKADAR OLUN ÖYLE ETKINLIKCI GELDI DEYIP 10 DAKIAK SON RA GÜLEGÜÜLE DEMEYLE OLMAZ BU İŞLER BİRKERE DAHA SİYORUM YAKINDA OYUNU TEKBASINZIA OYNARSINZI HABERINZI OLSUN HAZIRDAKI 2 3 OYUN CUNUZAD KACIRMAYIN BEN CE şahsi fikrimi berlitdim
Gözünüz Aydın GenÇler akçe zam oyuna son DDDDDD
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Re: Gözünüz Aydın GenÇler akçe zam oyuna son DDDDDD
Açık yürekli ve içten bir yazı. Çok güzel 
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Sana katılıyorum Metin : DSsaqula yazdı: Açık yürekli ve içten bir yazı. Çok güzel
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
aynn

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Öyle bir Üslup kullandın ki hiç ciddiye alamadım seni yazık ettin güzelim konuya
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
Çok doğru söylemişsin İBRAHİM ABİ adamlar hiç milleti düşünmüyor hep bencil düşünüyor yöneticiler az sencil davransalar oyun rahatlıcak .
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yapılacak bir güncelleme yok , yavaş yavaş elde avuçta tutabildikleri tek şey oyuncuların düzenli olarak akçe çekmesi buna da zam yapıyorlar işte 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Sen ''Böyle Gaffar Kesimi Görülmemiştir'' konusunun sahibi değilmisin ? sakjdfaşflk
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Merhabalar,
Mobil ödeme sisteminin satış platformlarına uyguladığı bir fiyat farkı vardır. Daha önce böyle bir fark bulunmamaktaydı. Ancak Playstore'da yer alan her oyunda olduğu gibi, mobil ödemenin İKV ürünlerine de uyguladığı bir fiyat değişikliği mevcuttur.
Yani bizzat ürün satıcısı tarafından zam eklenmesi söz konusu değildir arkadaşlar. Nitekim kredi kartı ve TTNET faturada fiyat farkı bulunmamaktadır.
Mobil ödeme sisteminin satış platformlarına uyguladığı bir fiyat farkı vardır. Daha önce böyle bir fark bulunmamaktaydı. Ancak Playstore'da yer alan her oyunda olduğu gibi, mobil ödemenin İKV ürünlerine de uyguladığı bir fiyat değişikliği mevcuttur.
Yani bizzat ürün satıcısı tarafından zam eklenmesi söz konusu değildir arkadaşlar. Nitekim kredi kartı ve TTNET faturada fiyat farkı bulunmamaktadır.