Arkadaşlar Merhaba,
Son zamanda açılan yenilik konuları hakkında bende bir konu açmıştım Nerull'un GameX 2013'te röportajının kendimce analizini yapmıştım.Fakat konu Önce Nerull Sonra ismini vermek istemediğimiz Latveria tarafından kaldırıldı.Acizliklerinden neden sildiklerine bile açıklık getiremediler.
Neyse konuya gireyim bana göre bu oyuna hiçbir türlü yenilik gelmez bu oyun bu kadar,yine diyorum en geç iki sene sunucularda kapanacak.
Mantık olarak neden yenilik gelmeyeceğini açıklayacağım
1-)Oyuna yenilik gelecek olsa, bu yenilikten önce bazı buglar giderilebilirdi.
2-)Oyuna karşı olan son derece ilgisizlik.
3-)Oyunu geliştiren ekibin kimler olduğunu bilmememiz.(Ömer Kürşad filan diyene kafa atarım.)
4-)Şayet geliştirici ekip varsa 2 sene içinde bu ekibin tek laf etmemesi(Bknz:Geliştirici Günlükleri)
5-)GameX 2014'e oyunun katılmaması
6-)GameX 2013'ün forum üzerinden çok geç duyurulması sanki birisi zorluyormuş veya TTnetin artan standı olmuşta onu ikvye vermiş gibi bir hava vardı.(Playstore un reklamını yaptılar.)
7-)Sobee nin yaptığı diğer oyunda(ICF) günlük online oyuncu sayısının 50 yi geçmemesi.
Genel Tespit:Oyun geliştirmek dediğimiz gibi zahmetli bir iş bunun bilincindeyiz ve buda yine ciddi yatırımlar isterki yatırım yapan kimse babasının hayrına yapmıyacağı için yatırım isteyen evet bu yatırımı kim yapacak?Kimse yok o zaman yenilikde yok.İkinci ihtimal yatırım yapıldı adamlar böyle boşmu duracak oyunla her an ilgileneceklerine eminim.
Hayır diğer türlüde analizler yapıyoruzda onları kaldırıyolar bende mantıken olayı özetlemeye çalıştım anlayan anladı zaten hadi eyvallah.
Mantık...(Tespit İçerir.)
Re: Mantık...(Tespit İçerir.)
25 aralık bekleyin diyen sen değil miydin ?

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dalga amaçlıydı o konular yoksa ciddiyemi aldın.theanstar yazdı:25 aralık bekleyin diyen sen değil miydin ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben ciddiye aldım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
ben de ciddiye aldım ve alınmaması zaten tuhaf karşılanırdı baya bikaç konuda savundun hatta meran girişi karaköy 25 aralık 2014 yazıyo falan dedin hatta ve hatta imzana bile yazdın bunu : ikvye yenilik mi bekliyosun 25 aralığı bekle vs. vs. :?
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
25 aralık 2015 bekleyin...
15 aralık 2015.uzunyillarsonra yazdı: 25 aralık 2015 bekleyin...

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Zula ile ikvnin hiçbir bağı yok.Yersiz ithamlarda bulunmayalım lütfenyusufcan211 yazdı:adamlar parayı zula ya yatırıor