Nisan ayında ilk sayısını yayınladığımız Kıyamet: Aylık Mecmua dergisinin 2. sayısı ile tekrar karşınızdayız.
İsterseniz bu sayımızın içeriklerinden kısaca bahsedeyim. Bu sayımızda da sunucu ve piyasa analizlerine yer verdik. Onur AKGÜL(GM LatveriA) Soma faciasıyla ilgili yazdığı yazı ile bizleri derin duygular içerisinde bıraktı. Camiamızın biricik Mihrişah ablası(GM Zifan) ile sohbetimizi sizlere sunduk. Ayrıca geçmiş mecmuada bulunan 'Güldüren Destek' bölümü ile sizleri birazda olsun tebessüm ettirmeye çalıştık
Forumda HollyShit mahlasıyla tanıdığımız Mert GEDİKLİ, gene ilginç yazıları ile dergimize gizem havası kattı. Saklı ırk kesimini teferruatlı olarak anlatan bölümümüz de umarız sizlere faydalı bilgiler verir.
Son olarak bazı aksaklıklardan mütevellit geciken sayımız için ekibim adına siz okurlardan özür diliyor, okumanız üzere dergimizi sizlerle baş başa bırakıyorum.
Beğenerek okuyan, yorumlarını esirgemeyen bütün okurlarımıza teşekkür ederiz!
Dergiyi okumak için görsele tıklayın.
Sayfaların daha net gözükebilmesi için 1:1(gerçek boyut) butonuna tıklayın.
Öncelikle hepinizin emeğine sağlık baştan sona okudum çok başarılı bir çalışma olmuş
En çok beğendiğim kısımlar GM lermizin düşünceleri ve röpotajlarıydı
Eleştireceğim kısım ise sunucuları anlatan kişilerin taraflı bir anlatma yoluna gitmiş olmasıdır Meran sunucusunda ki röportajı veren kişi sanırım Choosensx loncasına dahil biri cunku lodoslar etkinliklerde o kadra başarılı değiller tarafsız bir anlatım olabilirmiş
Bütün ekip arkadaşlarımı can-ı gönülden tebrik ederim . Herkesin ayrı bir emeği var..
Diğer Mecmualarda görüşmek dileğiyle ..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Selamun aleyküm,
Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Röportaj ve Güldüren Destek hakkında bizleri kırmayıp çalışmalarımıza eşlik eden Onur AKGÜL ve Mihrişah BAYRAM'a da ayıca teşekkür ediyorum. Editör yazımda da belirttiğim gibi, Mihrişah hanımefendinin röportajında aklınızdaki bir çok soruya cevap bulabileceğinizi ümit ediyorum. Çizgi romanımızın bu sayıda yer almamasının nedeni ise yine yazımda belirtilmiştir. Sunucu piyasa analizlerine gelince, unutmayın ki yazıların yazılmasından ve derginin yayınlanmasından bir süre sonra oyuncuların isteği ve materyalin elde bulunup bulunmaması doğrultusunda piyasa değişkenlik gösterebiliyor. Bu konuda bizleri anlamanızı rica ediyorum.
Barbarosxhizir yazdı:Öncelikle hepinizin emeğine sağlık baştan sona okudum çok başarılı bir çalışma olmuş En çok beğendiğim kısımlar GM lermizin düşünceleri ve röpotajlarıydı Eleştireceğim kısım ise sunucuları anlatan kişilerin taraflı bir anlatma yoluna gitmiş olmasıdır Meran sunucusunda ki röportajı veren kişi sanırım Choosensx loncasına dahil biri cunku lodoslar etkinliklerde o kadra başarılı değiller tarafsız bir anlatım olabilirmiş
Teşekkür ediyoruz Atilla, eleştirileriniz bizim için çok kıymetli zira her zaman söylediğim gibi seviyeli bir eleştiri şaşalı bir alâyı vâlâdan daha kıymetli bizim nezdimizde. Bir daha ki sayılarımızda daha tarafsız, objektif yazılar sunmaya çalışacağız, ilginiz için tekrar sonsuz teşekkürler. Ve elbette söz verdiğimiz şekilde yarım elma, gönül alma misali 1.000 Akçe'lik ödülümüzün sahibi Sancak sunucusu yazarımız Oğuz BACAKSIZ oluyor. Kendisine verdiği emeklerden dolayı hepinizin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üçüncü sayımızda ödülümüzü biraz daha yükselterek 2.500 Akçe'ye çıkartıyoruz. Dergi ekibimizde yazar ihtiyacımız olabilir, forumda açacağımız konuları takip etmenizi ve ödül adayı olma şansınızı kaçırmamanızı öneriyorum. Üçüncü sayıda görüşmek dileğiyle, sevgilerimle.
En son ELENTARi tarafından 25 May 2014 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:kullanıcı isteği ile düzenlendi