(Kanıt) Slotlardaki Hızlanma // Video

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

(Kanıt) Slotlardaki Hızlanma // Video

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

Neden böyle ? Yada Böyle olmasımı normal ?

KANIT VİDEOSU FULL HD : http://dai.ly/x1ksheu

Video linkini girdiğim halde konuya gelmedi video otomatik başlatma o yüzden link atayım yapabilen yetkili varsa konuya koysun videoyu ve bu sorunu cevaplasın
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: (Kanıt) Slotlardaki Hızlanma // Video

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Dostum aynı sıkıntıyı bu gece bende yaşadım.Oyunun boş olmasında ana sunucudaki veri yoğunluğunun düşük olması dolayıyla npc karakterlerin normal hızlarında olmalarıyla alakalı bence :D ( ne dedim lan ben )
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Bu sorun başlı başına bir çile,işkence ...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Sığınaktaki slotlar hızlanmış olabilir ama, holdekilerde bir sorun yok. Bir ara gelde slot toplamayı öğretim. 8-)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Symbian yazdı:Sığınaktaki slotlar hızlanmış olabilir ama, holdekilerde bir sorun yok. Bir ara gelde slot toplamayı öğretim. 8-)
Oyun için de eğer benimle sığınağa girdiyseniz belki bilirsiniz nasıl slot topladığımı fakat size şunu söylemek isterim Gece 2 den sonra ve Sabah erken saatlerde slotlar çok hızlı hiç vurmadığınız halde yakalıyorlar yani bunun toplama ile ilgisi yok ve şahsen motordan kenana kadar toplarım ilk girişte de düşünen aralığına kadar toplayıp keserim iyi forumlar. (Lpxsevenfold)

Ayrıca bir örnek ile açıklayayım arkamda 2 adet baş fedai vardı birine tesla yolladım ve tesla bitene kadar başını döndürdü baş fedainin.Normalde mesafe çok olur hatta menzil atabilmeye bile imkanınız olur fakat sonuçu söyleyeyim: Teslayı yönlendirdiğim baş fedai arkamda olan 2. baş fedainin yanına kadar gelmeyi başardı çok kısa bir süre içinde yani bu nasıl olabilir sorun bir kendinize ;)

NOT : Videoyu hiç izlemedim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

LinkiNParkK yazdı:
Symbian yazdı:Sığınaktaki slotlar hızlanmış olabilir ama, holdekilerde bir sorun yok. Bir ara gelde slot toplamayı öğretim. 8-)
Oyun için de eğer benimle sığınağa girdiyseniz belki bilirsiniz nasıl slot topladığımı fakat size şunu söylemek isterim Gece 2 den sonra ve Sabah erken saatlerde slotlar çok hızlı hiç vurmadığınız halde yakalıyorlar yani bunun toplama ile ilgisi yok ve şahsen motordan kenana kadar toplarım ilk girişte de düşünen aralığına kadar toplayıp keserim iyi forumlar. (Lpxsevenfold)

Ayrıca bir örnek ile açıklayayım arkamda 2 adet baş fedai vardı birine tesla yolladım ve tesla bitene kadar başını döndürdü baş fedainin.Normalde mesafe çok olur hatta menzil atabilmeye bile imkanınız olur fakat sonuçu söyleyeyim: Teslayı yönlendirdiğim baş fedai arkamda olan 2. baş fedainin yanına kadar gelmeyi başardı çok kısa bir süre içinde yani bu nasıl olabilir sorun bir kendinize ;)

Sığınak migrat için şunu diyebilirim peşinizden ölümüne kadar veya hiddetin bitene kadar kovaladığından belli bir süre diyebilirim eğer hala kesmememişseniz peşinizden belli bir yere kadar size yakın olduğu görülür ama aslında hep aynı adımda olduğunu o an ki savaşçının durdurma atmasıyla gözlüyebilirsiniz ama işin tuhafı eğer size vurma fırsatı yakalamışsa ekranda gördüğü yere gelmiş sayıyor oyun holde isede benzeri var siz dönerken aslında o sizden uzak fakat ekranda size vurma mesafesine yaklaşmış görünüyor vurursa direk vurma mesafesinden başlıyor bunun slot toplamayla alakası yok bu tamamen oyunun ekran hatası büyülerin duvardan işleyen sistem neyse burdada o sistem mevcut artık hatalar çıkıyor grafikçilerin kulakları çınlasın
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

VoYaGE yazdı:
LinkiNParkK yazdı:

Sığınak migrat için şunu diyebilirim peşinizden ölümüne kadar veya hiddetin bitene kadar kovaladığından belli bir süre diyebilirim eğer hala kesmememişseniz peşinizden belli bir yere kadar size yakın olduğu görülür ama aslında hep aynı adımda olduğunu o an ki savaşçının durdurma atmasıyla gözlüyebilirsiniz ama işin tuhafı eğer size vurma fırsatı yakalamışsa ekranda gördüğü yere gelmiş sayıyor oyun holde isede benzeri var siz dönerken aslında o sizden uzak fakat ekranda size vurma mesafesine yaklaşmış görünüyor vurursa direk vurma mesafesinden başlıyor bunun slot toplamayla alakası yok bu tamamen oyunun ekran hatası büyülerin duvardan işleyen sistem neyse burdada o sistem mevcut artık hatalar çıkıyor grafikçilerin kulakları çınlasın
Dediğiniz şeyi iyi anlayabiliyorum ama inanın bana oyunun kurdu olduğunuz zaman artık öyle bir alışıyorsunuz ki slotların ne zaman size yakın ne zaman uzak olduğunu bile hesaplayabiliyorsunuz ve bunu söylemek isterim ben gözümle gördüğüme ve hesapladığım şeylere inanırım ..

Geceleri saat 2 den sonra ve sabah erken saatlerde sığınaktaki slotların çok hızlı olduğunu bizzat kendim gördüm ve hesapladım.Eğer anlamadıysanız daha net anlatabilirim.Grafiklerin hatalı olduğu zaten önceden de bilinen bir şeydi bu farklı bir sorun .
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Oyunu genellikle gece saat 12'den sonra oynuyorum. Slotların hızlanmadığını söyleyenlerin, hızlandığını inkar edenlerin ya kör ya oyunu oynamıyor ya da gece oyuna girmediğini söyleyebilirim.

Gece yaptığım tek şey 3er 3er örümcek akrep kesmek oluyor. Sığınaklarda antilop iksir + çift maraton takmama rağmen slotlar ışık hızında hareket ediyor. Olağan durum şudur ki slotlarla birlikte karakterler de hızlanıyor ama vuruş anı durakladığımız için anında yakalanıyoruz.

Örnek olarak:Gündüz ırklarda erkek ve kadın savaşçıyı 2 elektrik vuruşunda kesiyorum durduğum yerden ama gece ilk vuruştan sonra anında yanımda bitip yere indiriyorlar beni.

Yine keza örümcek ve akrep meydanlarında örümcek ve akrepleri çevirmek çok zor! vuruş yapmak için durakladığınız zaman üzerinize çullanıyorlar.

Sözün özü gece yarısından sonra oyundaki tüm canlıların hareketleri hızlanıyor...
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

LinkiNParkK yazdı:
VoYaGE yazdı:
LinkiNParkK yazdı:

Dediğiniz şeyi iyi anlayabiliyorum ama inanın bana oyunun kurdu olduğunuz zaman artık öyle bir alışıyorsunuz ki slotların ne zaman size yakın ne zaman uzak olduğunu bile hesaplayabiliyorsunuz ve bunu söylemek isterim ben gözümle gördüğüme ve hesapladığım şeylere inanırım ..

Geceleri saat 2 den sonra ve sabah erken saatlerde sığınaktaki slotların çok hızlı olduğunu bizzat kendim gördüm ve hesapladım.Eğer anlamadıysanız daha net anlatabilirim.Grafiklerin hatalı olduğu zaten önceden de bilinen bir şeydi bu farklı bir sorun .

Aksini inkar etmedim zaten böyle hata vardı hata dahada büyümüş.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Büyük Hol'ün slotlarında sorun yok diyen arkadaşları güncellemeden sonra oyuna bekliyorum. 8-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön