Beyaz Köşk Sunucusu oyuncularımızdan İmmoRTaLxLeaDeR 'i 3 alanda birden göstermiş olduğu yüksek performanstan ötürü tebrik ediyor, kendisini 2. kategori ödülü ile onurlandırıyoruz.
-----------------------------------
Etkinliğe katılarak çaba sarf eden, ödül almaya yaklaşan ve belli bir aşama kaydeden diğer oyuncularımız aşağıda listelenmiştir. Etkinliğe katılan veya katılan kişilere destek olan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Yeni Topla Kazan etkinlikleri kapıda! Forumu ve Etkinlik Takvimi'ni takip et! @İmmoRTaLxLeaDeR İstediğiniz II. Kademe tılsım bilgisini özel mesaj olarak yollayınız.
@mySTaR, @Büyükefendi kazanmış olduğunuz akçe doğrudan hesabınıza yüklenecektir.
Emeğimi karşılıksız bırakmadığınız için teşekkürler. Umudumu kesip 1000 akçeye razı olmuştum sonuçları görünce asık suratımda bir tebessüm oluştu tüm oyunculara gelecek etkinlikte başarılar diliyorum...
İmmoRTaLxLeaDeR adlı arkadaşımızın etkinlik sırasında hangi itemleri düşürdüğünü merak ediyorum. Bir de bu etkinlik, item düşmemesinden yakınan kişilerin düşürdükleri materyalleri item veya tılsım ile takas edebileceği gibisinden bi şans gibi olabilir bence
Bunu ayriyetten karakterlere ve tanıdık kişilere torpil yapmak yerine sunuculara bölseydiniz daha iyiydi.
Sancak, Anka ve Meran'da kazanan göremiyorum. Tebrikler yönetim küfürü hakettiniz.
Pardon ya 1 tane meran varmış özür dilerim yönetim bravo.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
İmmoRTaLxLeaDeR çaba göstermiş 10 Hydrargyrum ve 10 Niobyum toplamış. Ödül almasına ben de sevindim fakat materyal tablosuna baktığımız zaman toplamış olduğu materyallerle ya 10 Niobyum karşılığı 500 akçe yada 10 Hydrargyrum karşılığı 1000 akçe almalıydı.
Eksik materyal toplamasına rağmen ödül alan İmmoRTaLxLeaDeR isimli arkadaşa iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama aynı eşdeğer materyalleri toplayan ( 5 hidrojen 7 Niobyum 5 Hydrargyrum vb. ) arkadaşlara haksızlık yapmış oluyorsunuz.
Emek sarf eden kazanan veya kazanamayan tüm arkadaşları, gösterdikleri çabalardan dolayı tebrik ediyorum...
Buradan atıp tutmak ne kadar kolay ya o üçüncü kademe tılsım kazanıldığını zanneden arkadaş konuyu dikkatli oku önce ne yazıyor. Ayrıca neler çekildiğini ne kadar stres olunduğunu bir o gruptakiler bir de ALLAH biliyor. Lütfen boş beleş konuşmayın.