Tılsım-Defans 2 (III) ( KeLoĞLaN )
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Tılsım-Defans 2 (III) ( KeLoĞLaN )
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Re: Tılsım-Defans 2 (III) ( KeLoĞLaN )
Nolamazz benden önce üretmişler
Elimde çok farklı kombinasyon hesaplamaları ve düşüncelerim var üretirsem bende yayındayım 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
ÜretmeRotary yazdı:Nolamazz benden önce üretmişlerElimde çok farklı kombinasyon hesaplamaları ve düşüncelerim var üretirsem bende yayındayım
İnsanlarımız Hazimsiz.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Mobil cihazdan bağlandığımdan videonun tamamını izleyemedim ancak anladığım kadarıyla güzel iş çıkarmışsın
Binbir zahmetle ürettiğini varsayarak çabalarının sonucunu aldığını umuyorum. Birkaç soru yöneltmek istiyorum.
Öncelikle videonun başında sonunda var mı bilemediğimden, savaşırken giydiğiniz eşyalarla kullandığınız tılsımları öğrenmek istiyorum. Ayrıca bunların maliyeti ile, savaştığınız süre zarfında kaç kp kastığını merak ediyorum
Bir de savaşırken iksir kullanıo kullanmadığını da söylersen gayet güzel olur. Şimdiden teşekkürler
Mobil cihazdan bağlandığımdan videonun tamamını izleyemedim ancak anladığım kadarıyla güzel iş çıkarmışsın
Öncelikle videonun başında sonunda var mı bilemediğimden, savaşırken giydiğiniz eşyalarla kullandığınız tılsımları öğrenmek istiyorum. Ayrıca bunların maliyeti ile, savaştığınız süre zarfında kaç kp kastığını merak ediyorum
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
Bu nasıl bir sistemdir ya ?
Gerçekten tebrik ederim hocam çok güzel bi çalışma olmuş.
Gerçekten tebrik ederim hocam çok güzel bi çalışma olmuş.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Yükseltilmiş Hidra Nefesi Bıçak'ta çok güzel bir alternatif 
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Selam,
Büyük ihtimal zırh efsunun %75 değil.
Yapmak için ufak bir fikrim var.
Yücelen Halit girmenç (Nadide) balyoz yerine, Yücelen Solucan balyoz üretip yükseltmeni tavsiye edebilirim.
Ek olarak Urban KARACİN (zırh) yerine, Urban PİL. (kritik) çifte tercih ederim lakin uzak menzile vurmada kritiğe ihtiyaç duyulur.
Bunlara ek olarak yücelen ile Işık hanım arasında pek bir max farkı yok Bıçak sırtına göre.Bu durumda Yücelen solucan Takı kullanabilirsin.
Zırhı yükseltmek için maxın düşmesi kaçınılmaz malesef.
Tılsım Kombinasyonunu bilmiyorum lakin bunlar arasında seçim yaparak daha eğlenceli bir hal alabilir şahsi düşünceme göre
:idea:
MAJÖR
Defansif Dövüşme 2 (III) - Defansif dövüşmede savaşçının hasarını %100 arttırır.
Durdurma 1 (III) - Durdurulan rakibin el ve zihin tutulması geçirme ihtimalini %30 arttırır.
Durdurma 2 (III) - Durdurmanın süresini %30 arttırır.
Süpürme Saldırısı 1 (III) - Süpürme saldırısının hasarını %150 arttırır
MİNÖR
Sakınma (III) - Savaşçının kritik zırhını üzerindeki zırh efsunun %100'ü kadar arttırır.
Dikkat Dağıtma (III) - Rakibin hareket hızını %60 düşürür.
Defansif Dövüşme 1 - Kıyafetteki zırh bonusunun 1/3 katı kadar fiziksel saldırıdan hasar almama ihtimali yaratır.
Tılsım bilgilerinde yanılmıyorsam eğer gayet eğlenceli olabilir.
Ufak bir hatırlatma ile başlıyayım.[color=#FF0000]Egelim[/color] yazdı:Savaşçı sınıfının geri planda kaldığı doğru değildir. Zira oyuncu kitlemiz belli başlı şeyleri takip etmeye meyillidir. Onca tılsım arasında ofansif olarak savaşma dışında farklı bir kombinasyon denenmemiştir. Farklı tılsım kombinasayonları yaparak çifte ile büyücüleri 3 vuruşta bazen 2 vuruşta kesebilir Büyücüleri kritik vuruşlarda tek vuruşla öldürebilirsiniz . Savaşçı daha yanınıza gelmeden canını 50 ye düşürebilir. Savaşçıyı 3 vuruşta kesebilir ve aynı anda 2 savaşçı ile savaşıp ikisini kesebilirsiniz. Sadece tılsımları ve özelliklerini iyi analiz etmeniz yeterlidir.
Böylece kendinize ait sıra dışı bir kombinasyon yaratarak oyunu kendiniz için daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Büyük ihtimal zırh efsunun %75 değil.
Yücelen Halit girmenç (Nadide) balyoz yerine, Yücelen Solucan balyoz üretip yükseltmeni tavsiye edebilirim.
Ek olarak Urban KARACİN (zırh) yerine, Urban PİL. (kritik) çifte tercih ederim lakin uzak menzile vurmada kritiğe ihtiyaç duyulur.
Bunlara ek olarak yücelen ile Işık hanım arasında pek bir max farkı yok Bıçak sırtına göre.Bu durumda Yücelen solucan Takı kullanabilirsin.
Zırhı yükseltmek için maxın düşmesi kaçınılmaz malesef.
Tılsım Kombinasyonunu bilmiyorum lakin bunlar arasında seçim yaparak daha eğlenceli bir hal alabilir şahsi düşünceme göre
:idea:
MAJÖR
Defansif Dövüşme 2 (III) - Defansif dövüşmede savaşçının hasarını %100 arttırır.
Durdurma 1 (III) - Durdurulan rakibin el ve zihin tutulması geçirme ihtimalini %30 arttırır.
Durdurma 2 (III) - Durdurmanın süresini %30 arttırır.
Süpürme Saldırısı 1 (III) - Süpürme saldırısının hasarını %150 arttırır
MİNÖR
Sakınma (III) - Savaşçının kritik zırhını üzerindeki zırh efsunun %100'ü kadar arttırır.
Dikkat Dağıtma (III) - Rakibin hareket hızını %60 düşürür.
Defansif Dövüşme 1 - Kıyafetteki zırh bonusunun 1/3 katı kadar fiziksel saldırıdan hasar almama ihtimali yaratır.
Tılsım bilgilerinde yanılmıyorsam eğer gayet eğlenceli olabilir.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
hem mutlu oldum hem de melankolik bir şekilde izledim farklı bir şey olmuş tebrikler
...
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Bu tılsımı bende basmayı düşünüyorum lakin Bazı arkadaşların belirttiği gibi Yücelen soluca takı takmak bana mantıksız geliyor neden diye soracak olursanız zaten defansif modda dövüştüğünüz için saldırı değerleriniz düşük olucak belki şifacı ve büyücülerde bunun etkilerini hissetmeyeceksiniz ama Savaşçılar ile ws atarken önemli bir eksiklik yarıtıcaktık bu yüzden çifteyi urban tora tora** silahıda yükseltilmiş taş kanat balta olarak düşünüyorum sakınma'nın vermiş olduğu 4.5 kat yada biraz daha fantazi denenerek 5.5 kat artıran tılsımı takılırsa 964 x 5.5 gibi bir can ekleyebilirsiniz eğer daha sağlam olmasını istiyorsanız evo takılarda kullanılabilir. Başarılı bir çalışma olmuş tebrikler,İyi forumlar
Karaköy
Ultron
Megatron