forumda bir çok kere bu şekilde konular açıldı açılmaya devam ediliyor gelse böyle bi sunucu oynarım diyen herkese oynarım yazsın belki yüksek sayıda oyuncunun istediği görülürse(varsa böyle bi arz talep) yapılabilir diye umuyorum denemekten zarar gelmez ilk ben başlıyayım
39 Level Gelse Oynarım
39 Level bi sunucu gelse Anket
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Re: 39 Level bi sunucu gelse Anket
39 Level Glese oynamam kardeşim neden oynayacağım.Tamam 39 lvl versusları güzeldi.Sıkmıyordu ama artık geri kafalı olmayalım dimi onun yerine yeni harita gelsn

- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
bence süper olur. olmuşken 1 tane de 29 lvl olsun. sunucuda 29lvl le em atcak adam arıyoruz herkes girer tek sunucuya oynar. hem char da lvl atlamamış olur. 29lvller toplanıp yeraltına vs gidilir onun tadı ayrı. 2 vuruşta adam öldürmenin zevki nedir? hırstan kavgadan uzak küçük lvllerle vs, em, phili kesmek en güzeli...
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
NouzaR yazdı:39 Level Glese oynamam kardeşim neden oynayacağım.Tamam 39 lvl versusları güzeldi.Sıkmıyordu ama artık geri kafalı olmayalım dimi onun yerine yeni harita gelsn
geri kafalılık değil nostalji her zaman güzeldir. belki o zamanları bilmiyorsunuz o yüzden böyle konusuyorsunuz.
FedoREmelianenKO yazdı:Kas 39 Levele Bi Char Onunla Oyna ?
ben 100 200 tane char kastım meteor görevleri başlayınca bırakıyorum kasmayı sonra veriyorum ayarı kp charı oluyor
onun ne zevki var ki.
25lvlle 35lvlle er meydanı atan var mı acaba aranızda? ben 1.5 yıldır oynamıyorum bu oyunu. şahsen 39 veya 29 lvl sınırlı sunucu olsa şu dakika başlarım oynamaya.
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
xXESREFPASALIXx yazdı:Hayal kurmaya devam
hayal kurmak unutmayı önlüyor
ayrıca para da almıyorlar
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
xXESREFPASALIXx yazdı:Kurdun hayalın gerçek olma ihtimali 0 bunuda bilyorsundur sanırım ?
2007de oynamaya başladığım ikvyi 20011in sonunda bıraktım
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
plus paketin 12tl olduğu zamanlardaki ikv kadar hiçbir oyundan zevk almadım. şimdi Counter-Strike Online oynuyorum. yine geçmişten gelen bir çığlık.xXESREFPASALIXx yazdı:2008 Başlangiç Ara vere vere oynadım baya bıraktım başladım bıraktım başladım ikv gibi oyun yok bunu ögrendım şuan ikv lol karısık oynuyorum ikv eskiye donuk sunucu pwp acması imkansız oyunda oyunca eskisi gibi cok degil zaten o yüzden böyle sacma hayaller görüyorum forumda yorum yapıyorum vakit gecırıyorum burda
bu arada hiçbişey imkansız değildir. eskiden yapılmasını önerip mümkün değil cevabı aldığım şeyleri şimdi dükkanda görüyorum
bir varmış bir yokmuşum
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Konuyla alakasız olucam ama Metin Tarım yani xXESREFPASALIXx seni burada bulacağımı hiç tahmin etmiyordum
Teşkilata kaçtığını görünce cidden üzüldüm daha ben kuklacıda seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacaktım nereye gittin ki sen yahu
akçeyi kimden çaldın da aktardın karakter.Emin Duman ile beraber soyduğunuz karakterlerimden sonra Teşkilat sizin için çok uygun bir sunucuydu
Emin Duman'a o günden sonra her günü sunucuda benden saklanarak benden kaçarak geçirdiği için çok üzgün olduğumu söylemeni istiyorum
Sen de kaç karakter takasladın kaç karakter satıp kaç karakter aldın belli değil sadece ismini kaybettirmek için ama yetmeyecek bunların hiç biri seni Teşkilat'ta da bulacağım
Orda da rahat ettirmeyeceğim orda da saklanmak zorunda kalacaksınız benden
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Konu kitlenebilir.