IKV Paranormal olaylar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

IKV Paranormal olaylar...

Mesaj gönderen METANET »

Resim

Beni çağırıyorlar, kafam dalar, bu sesler, işaretler, ama neden ben? Fısıldamayın...

Resim

Resim

Nereye gitmeliyim istediğim tekşey sesizlik bana göstermek istedikleri ne? bu eller kimin, kaybettiğim babamın kazağını nasıl aldılar?

Resim

Bana 2 yol gösteriyorlar hangisini seçmeliyim, kalbimin gösterdiğimi? aklımın yönlendirdiğimi?

Resim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu basık enerjinin kaynağı nedir bilmiyorum ama hepimizin üzerinde, bizi boğuyo...

Resim

Meteordaki bu garip cisimde nedir? Az önceki basıklığın sebebi olabilirmi? Bazıları, dünya dışı varlıklar taşıdığını iddia eddiler...

Resim

Etrafım çok sıcak, kan kırmızısı burası, neden böyle acaba kötü bişeylermi oldu? Kötü enerjiyi iliklerime kadar hissediyorum,kafamın içinde, yalnız ve çaresizim...

Resim

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karanlığa bu kadar yakın olabilirmiyiz? belkide hiç uzaklaşmadık. Soğuğu hissediyorum, bu daracık yerde zifiri karanlığa ayak bastım...

Resim

Önümdeki bu uzun ve karanlık yolu geçmelimiyim? Korkuyorum ama ilerlemeye devam etmeliyim...

Resim

Belki derin bir boşluğa düşüp yok olacağım. Acaba dipsiz bir kuyuda sonsuza dek düşmekmi daha çok korkutur insanı yoksa ölmekmi?

Resim

Terk edilmiş ruhlar kustu karanlığı üzerimize. Zehirli yılanlar sahip cıktı aklın bu inanılmaz boşluğuna, ya kalp boşluğu hissetmeye başlayınca ölüm aklına gelir insanın o anda...

Resim

Birkactane daha var, arkadaşlar benim resimlerimi alıp farklı açıklamalarda buluna bilirsiniz, isterseniz. Sizin karşılaştığınız şeyleri merakla bekleyeceğim. Umarım hoşunuza gitmiştir. Saygılar iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: IKV Paranormal olaylar...

Mesaj gönderen bbsnake »

Mısır Çarşısı iyiymiş :twisted:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Bu olay pek çok kez benim de başıma geldi . Bu da onlardan biri ...

Resim

Ekran kartının nimetleri mi yoksa oyun bug'ta mı kalıyor bende anlamış değilim.Birde şunu buldum.

Resim

Oyunda kullanılan sembollerin çoğu ekran kağıdı olarak gözüküyor.Hatta bi resim vardı fakat onu bulamadım. O resimde yerin arka planında immunelerin kalkanları vardı. Mısır çarşısı örneğinde de bir benzerlik fark ettim.Örneğin ; herhangi bir oyuncunun NPC'nin veya maden kaynağının üzerine mouse'yi götürdüğünüz zaman etrafı kırmızı olmaktadır.Buyrun:

Resim

Demem odur ki oyun yüklenirken(Giriş yaparken - bölge değişirken) oluşan bu grafik hataları belkide o an oluşan bir arıza , grafiklerin yanlış bir biçimde yüklenmesine neden oluyor olabilir :) :) Bölge değiştirmek veyahut oyuna girip çıkıldığında bu sorun düzelir . Gerçekten ilginç bir konu İYİ FORUMLAR . :) :)
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Konuyu eleştirmek için yazmıyorum renkli bi konu

birine anlattınız foto aldınız size inanmıyorlarmı yazmıssın :D dostum ben ikv oynayan birine desem bugün 4 saat ikv oynadım oyunda hiç sorun yoktu ekran süperdi lag 0dı ozaman inanmaz bana D
Burası ikv!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Çok güzel bir konu hazırlamışsın, elime bu tip örnekler geçtikçe paylaşacağım :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

musallat123 yazdı:Ekran kartının nimetleri mi yoksa oyun bug'ta mı kalıyor bende anlamış değilim.Birde şunu buldum.

Resim
Görüntü bizzat şahsım tarafından çekildi.Ekran kartından kaynaklanan bir problem.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

vorssanter yazdı:Konuyu eleştirmek için yazmıyorum renkli bi konu

birine anlattınız foto aldınız size inanmıyorlarmı yazmıssın :D dostum ben ikv oynayan birine desem bugün 4 saat ikv oynadım oyunda hiç sorun yoktu ekran süperdi lag 0dı ozaman inanmaz bana D
Burası ikv!

Teşekkürler evet bu tür sorunlar ekran kartıyla alakalı oluyor genelde. Bu konudaki önem şu ki karşılaştığınız ilginç resimleri paylaşıp güzel ve en az resim kadar ilginç bir bicim de anlatmanız. Baştaki yazıtta aslında gerçek hayatta karşılaşa bileceğiniz fenomenleri çevrenize anlattığınızda, karşılaşa bileceğiniz bir sorunu açıklıyor. Bu bir oyundur resminize hayal gücü ve ekran kartınızın sayesinde Bir senaryo, Bir hikaye yazın.
Yakında çt deki mezarlığında bir hikayesini anlatacağım.

Bazı arkadaşlarımız resimlerindeki açıklamayı, neden kaynaklandığıyla ilgili yapmış, fakat ben burada, olayı eğlenceli kılmak amacıyla hikaye uydurmamızı istiyorum. Benim satırlarımı okursanız size yardımcı olabilir. Hayal gücünüzü zorlayarak çok özel ve güzel çalışmalar çıkara bilirsiniz. İyi forumlar. Çalışmalarınızı bekleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen THilaR »

Yeraltı Giriş Çok Hoş gözümde bir anda play sven co op adlı oyun canlandı böyle şekillerin olduğu haritalar vardı :)
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

JouRney yazdı:
musallat123 yazdı:Ekran kartının nimetleri mi yoksa oyun bug'ta mı kalıyor bende anlamış değilim.Birde şunu buldum.

Resim
Görüntü bizzat şahsım tarafından çekildi.Ekran kartından kaynaklanan bir problem.

Bende Bu adam Nasıl bukadar item maden topladı diodum :) sorunmuş :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Resim
Önümde karanlık bir yol var, ilk adımı atarken tereddütte kaldığım uzun bir yol..
Resim
Karanlığın içinde kayboldum; etraf cesetlerle dolu, ancak hiçbirini göremiyorum ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön