Taksim Gezi Parkı
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Taksim Gezi Parkı
Konu neden kaldırıldı? Semtimdeki yürüyüşe katıldığımdan dolayı bazı yazılanları kaçırdım.Bilgi verirseniz sevinirim.
2006-2013
Re: Taksim Gezi Parkı
Burası oyun forumu sen haklı bulablirsin başkaları haksız bulablir tartışma olmasın diye kaldıyorlar bunun ayıplanacak yanı yok bence doğru karar benceizdirapgrafik yazdı:Konu neden kaldırıldı? Semtimdeki yürüyüşe katıldığımdan dolayı bazı yazılanları kaçırdım.Bilgi verirseniz sevinirim.
A R Z L O D O S
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Fikrimce artık bu işin oyunu falan kalmadı.Konuda yazılanların tamamını okuyabilseydim net bir şekilde konuşabilirdim ama şimdilik merak içerisindeyim.Eğer "kişisel tartışmaya dönüşen(!)" konu damgası vurulup kaldırıldıysa bu forumun da işi bitmiş demektir.
2006-2013
ARZLODOS'un da belirttiği gibi burası bir oyun forumu platformudur. Burada paylaşılan bilgi, fikir ve siyasi/toplumsal görüşlere bir başkası karşı çıkabilir. Karşıt görüşler içeren bir konunun da burada büyütülmesine izin veremeyiz, vermememiz gerekir.
Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar.
Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar.