[Beyin Fırtınası 3 ] Arzlodos'un içeriği.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

[Beyin Fırtınası 3 ] Arzlodos'un içeriği.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhaba arkadaşlar herkesin yeni güncelleme ile ilgili tahminleri vardır mutlaka.Sizce yeni eklentide hangi yenilikler karşımıza çıkabilir.

Bu arada bende tahminimi yazayım yeni bölge İsmindende anlaşılacağı gibi iki klan üyelerininde bir arada bununacağı bir alanda geçecek savaş bölgesi olacağı söylendi bu bölgede muhafızlar,belirli alanları koruyan güçlü klan liderleri bulunabilir.Bu bölgede karsı klanla savasın yanında bir takım güçlü yaratıkların öldürülmesi ve zamana karsı savasılabilir kuleler olablilir en fazla kuleyi elde eden ödülü kazanabilir.

Bireysel bir bölge olmayacaktır tahminimce.Guruplar halinde bölgeye girip bölgeyi bitireceğiz.

Herkesin fikrini merak ediyorum sizce yeni güncellemenin içeriği ne olacaktır.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: [Beyin Fırtınası 3 ] Arzlodos'un içeriği.

Mesaj gönderen xPrince »

Ya bırak ya orda adamlar çatır çatır giriyo biz burda avcumuzu yalıyoz bende girdim hergün oyuna adamlara çıktı, lan 2 fotoğraf paylaştılar diye ban yediler lan ban böyle bi yönetim var oyuna ne gram saygım var nede yönetime sırf şu oyunda çevrem var diye oynuyorum.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: [Beyin Fırtınası 3 ] Arzlodos'un içeriği.

Mesaj gönderen Hayalxet »

xPrince yazdı:Ya bırak ya orda adamlar çatır çatır giriyo biz burda avcumuzu yalıyoz bende girdim hergün oyuna adamlara çıktı, lan 2 fotoğraf paylaştılar diye ban yediler lan ban böyle bi yönetim var oyuna ne gram saygım var nede yönetime sırf şu oyunda çevrem var diye oynuyorum.

İki fotoğraf paylaştılar diye ban yediler yazmışsın.
Testler başlamadan önce bize en çok söylenen şey gizlilik konusunda taviz verilmeyeceğiydi.Eğerki biz bu kurala uyuyorsak herkesin uyması lazım.Elbet yönetimin bir bildiği vardır ki herkesin görmesini istemiyordur yeni bölgeyi.Biraz sabırlı olun elber sizde göreceksiniz yeni bölgeyi :)
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön