Arkadaşlar sizlere bu konuyu açmamın nedeni ben faydasını gördüm umarım sizlerde faydasını görürsünüz ...
Gelelim konumuza, NVIDIA Ekran kartında performansa yönelik bir takım ayarlar yapabiliyoruz bunlara tek tek girmeyeceğim fakat sizlere resimler ile yardımcı olmaya çalışacağım..
Zaman zaman Arz -Lodos savaşları sırasında Yoğun çatışmaların arasında FPS Düşünce bilgisayarda bir kasma ,bir donma meydana gelebiliyordu bu sayede burada ki kasmaları minimuma inidirip yoğun olmayan bölgelerde FPS'nin 60 civarlarında seyretmesini sağlayacağız ...(Bu donanım ve İnternet bağlantısına göre değişiklik gösterebilir .)
NOT -Bu yöntem sadece NVIDIA kartları içindir diğer kartlarda da ayarlar mevcut fakat elimde olmadığımdan konuya pek vakıf değilim .
Öncelikle Ekran kartınızın mutlaka Güncel olması gerekmektedir. Altını çizerek belirtiyorum ki güncel sürücü yüklü olmayan ekran kartı iyi performans göstermeyecektir.
NVIDIA Kartına sahip güncel sürücüler için http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us adresini ziyaret edip kartınıza uyan sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz. Kafanız karışırsa konu altından da sizlere yardımcı olmaya çalışacağım .

NOT : Arkadaşlar ben bu yöntemin kimseye garantisini vermiyorum umarım işinize yarar .
iyi oyunlar .