NVIDIA Ekran Kartı Kasmaya çözüm FPS Artırma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

NVIDIA Ekran Kartı Kasmaya çözüm FPS Artırma

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Merhabalar ,

Arkadaşlar sizlere bu konuyu açmamın nedeni ben faydasını gördüm umarım sizlerde faydasını görürsünüz ...

Gelelim konumuza, NVIDIA Ekran kartında performansa yönelik bir takım ayarlar yapabiliyoruz bunlara tek tek girmeyeceğim fakat sizlere resimler ile yardımcı olmaya çalışacağım..

Zaman zaman Arz -Lodos savaşları sırasında Yoğun çatışmaların arasında FPS Düşünce bilgisayarda bir kasma ,bir donma meydana gelebiliyordu bu sayede burada ki kasmaları minimuma inidirip yoğun olmayan bölgelerde FPS'nin 60 civarlarında seyretmesini sağlayacağız ...(Bu donanım ve İnternet bağlantısına göre değişiklik gösterebilir .)

NOT -Bu yöntem sadece NVIDIA kartları içindir diğer kartlarda da ayarlar mevcut fakat elimde olmadığımdan konuya pek vakıf değilim .

Öncelikle Ekran kartınızın mutlaka Güncel olması gerekmektedir. Altını çizerek belirtiyorum ki güncel sürücü yüklü olmayan ekran kartı iyi performans göstermeyecektir.

NVIDIA Kartına sahip güncel sürücüler için http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us adresini ziyaret edip kartınıza uyan sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz. Kafanız karışırsa konu altından da sizlere yardımcı olmaya çalışacağım .

Resim
Resim
Resim
Resim

NOT : Arkadaşlar ben bu yöntemin kimseye garantisini vermiyorum umarım işinize yarar .

iyi oyunlar .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: NVIDIA Ekran Kartı Kasmaya çözüm FPS Artırma

Mesaj gönderen JouRney »

Selam,

Yasin bilgiler için çok teşekkür ederim. NVIDIA en sevdiğim ekran kartı modeli, uzun yıllar da kullandım oyunlar için en ideal performansı gösteriyor. Yanlız bir süre önce, GeForce 9500 GT ekran kartımı servise gönderdim incelemeleri için. NVIDIA klasöründe "nv4_disp" adlı sürücü dosyası oyunları açtığım zaman hata veriyor:
"Görüntü Sürücüsü normal çalışmasını durdurdu." Bu hata oyun oynamayı cidden engelliyor. Format, sürücü güncelleme vb. şeyler denediğim halde düzelmedi problem. Bilgin var mı bu konuda?
2009-2013
BOLDTIMEE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Hangover

Re: NVIDIA Ekran Kartı Kasmaya çözüm FPS Artırma

Mesaj gönderen BOLDTIMEE »

Selam,win 8 için yaptım gerek yok aslında fps 63 ile oynuyorum ama oyun bazen kasıyor aşırı fps 4 e kadar düşüyor.Uygulamanın çoğunu yaptım ama orda olmayan seylerde eklenmiş düzeltip girdim girişler falan daha hızlı ama fps değişmedi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön