Konuyla ilgili olarak bir galeri ekledim göz atmanızı öneririm
Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime İllimunati...
İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.
Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.
İlluminati en basit tanımıyla 'dünyayı yöneten gizli güçler'dir.
Simgesi ise tek gözdür. (Ra Tanrısının gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir.
Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir.
En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir.
Lady Gaga, Jay Z bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson'dur. Örgüte katılıp ününe ün kattıktan sonra sıkıldığını söyleyip ayrılmak istediğinde onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti bir hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını... Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı... Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem'in Not Afraid şarkısı yine bu örgüte karşı yazılmış bir şarkıdır.
Örgüt son olarak geçen aylarda gündeme geldi, sitelerinde sayaç doluyordu ve insanlar o sayaç dolunca korkunç şeyler olacağını düşünüyorlardı fakat yanlıştı. Onlar sadece gündeme gelmek istemişlerdi ve başardılar.
Daha birçok olaylar var fakat derine inmek istemedim daha fazlasını da araştırmadım bu örgütle ilgili bunların bilinmesinin yeterli olduğunu düşündüğüm için, umarım yardımcı olabilmişimdir.
bakacak olursak youtube ' da bir sürü video bulabiliriz arkadaslar...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
yaşınız küçükse zaten anlamanızı bekleyemem. bir de hangi dine mensup oldugunuz tabiki. buraya yazdıgınız yorumu etkiler. eminim yorum yazan kısım babasından habersiz gizli gizli oynuyordur bu oyunu..
Kingkarizma yazdı:yaşınız küçükse zaten anlamanızı bekleyemem. bir de hangi dine mensup oldugunuz tabiki. buraya yazdıgınız yorumu etkiler. eminim yorum yazan kısım babasından habersiz gizli gizli oynuyordur bu oyunu..
Çok cahil olduğunun farkında mısın?Ben bu örgütle ilgili zamanında çok araştırma kitapları okudum.Böyle bir örgüt gerçekten de var fakat Sobee Studios böyle bir örgüte bağlı değil.Adamlar böyle bir örgüte bağlı olsa neden dünya pazarına açılamıyor?
Şu internetten saçma sapan bilgiler edineceğine git d&r adam gibi kitap al oku.Bizde adam yerine koyalım seni.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kingkarizma yazdı:yaşınız küçükse zaten anlamanızı bekleyemem. bir de hangi dine mensup oldugunuz tabiki. buraya yazdıgınız yorumu etkiler. eminim yorum yazan kısım babasından habersiz gizli gizli oynuyordur bu oyunu..
Niye yaşı her büyük insan illumanitici mi? Harbiden memleket aşırı derecede gerizekalıyla dolmaya başladı. Elhamdülillah müslümanım allahtan başkasındanda korkmam başımıza ne gelirse ondan gelir hayır veya şer. Oyunun yaş ortalaması 13-15 arasıdır çoğu oyunun yaş ortalaması öyledir çünkü o yaşlarda bu tür şeylere merak aşırı derecede yüksek olur. Babasından gizli veya babasının haberi olarak ne diyecek çocuk baba ben istanbul kıyamet vakti oynu oynuyorum haberin olsun mu diyecek? babasıda gelip bakacak yok olmaz oynama bu oyun illuminatiyle ilgili içerikler içeriyor mu diyecek adamların amacı ilgi çekmek senin gibi geri kafalı ergenlerde direk inanıyor.Sormak lazım senin babanın bunlardan haberi var mı?
Niye yaşı her büyük insan illumanitici mi? Harbiden memleket aşırı derecede gerizekalıyla dolmaya başladı. Elhamdülillah müslümanım allahtan başkasındanda korkmam başımıza ne gelirse ondan gelir hayır veya şer. Oyunun yaş ortalaması 13-15 arasıdır çoğu oyunun yaş ortalaması öyledir çünkü o yaşlarda bu tür şeylere merak aşırı derecede yüksek olur. Babasından gizli veya babasının haberi olarak ne diyecek çocuk baba ben istanbul kıyamet vakti oynu oynuyorum haberin olsun mu diyecek? babasıda gelip bakacak yok olmaz oynama bu oyun illuminatiyle ilgili içerikler içeriyor mu diyecek adamların amacı ilgi çekmek senin gibi geri kafalı ergenlerde direk inanıyor.Sormak lazım senin babanın bunlardan haberi var mı?
annene sor bu konuyu sana anlatsın.. realmadrid. yaşın küçük nlamazsn ama ben ona anlattm sende ondan bilgini al babani örnek al bu arada. adam olacaksın
Çok cahil olduğunun farkında mısın?Ben bu örgütle ilgili zamanında çok araştırma kitapları okudum.Böyle bir örgüt gerçekten de var fakat Sobee Studios böyle bir örgüte bağlı değil.Adamlar böyle bir örgüte bağlı olsa neden dünya pazarına açılamıyor?
Şu internetten saçma sapan bilgiler edineceğine git d&r adam gibi kitap al oku.Bizde adam yerine koyalım seni.
sen ananın koydugu adla gezyrsn daha oglum aklın yokkii izah edeym sana bu konuyu.... beynin olsa içini yıkıyorlar ama sende yok sen kafan takma uza konumdan
MJ hiç bir zaman bu İlluminati'yi kabul etmedi. Bu yüzden bu yazdığın şeyleri yaptılar. Girdi sonra sıkıldı çıktı diye bir şey yok. Bir şey yazacaksan biraz daha detaylı araştırmanı tavsiye ederim. Hatta bir yerde MJ Müslümanlığa yakın olduğu için ( ki öz abisi Müslümandır ) arkasındaki milyonlarca hayranını da Müslümanlığa sürükler korkusuyla öldürüldü diye okumuştum. Ne kadar doğrudur orasını bilemem. Ama şu adam hakkında bilmeden atıp tutmaktan vazgeçin artık.
İyi forumlar..