Gelin Biraz Nostalji Yapalım Betacılar =))

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Gelin Biraz Nostalji Yapalım Betacılar =))

Mesaj gönderen EVCILSAYKO »

http://web.archive.org/web/200705101545 ... mynet.com/

:oops: çok duygulandım be :( mynet forum vardı yala o zaman :(

2007 de siteden bir görünüm :) archive.org 'u bilmeyenler için , sitelerin eski hallerini aldığı log ve screen shotlar ile kayıt altında tutan bir websitesidir..

nerde o eski günler be tüylerim diken diken oldu eski siteyi görünce.. film şeridi gibi geçti anılar gözümün önünden dostluklar.. kayıp giden yıldızlar :( aşk bile yaşadım ben bu oyunda :( offf off giden gelmiyor geçmişde kaldım ben ya şimdiki oyunun geldiği noktayla o zamanlar birmiydi .. ancak eskiyle avuturuz kendimizi :|
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Gelin Biraz Nostalji Yapalım Betacılar =))

Havadisler
. Oyun içi video [4 Mayıs 2007] .
. İKV için hazırladığımız, Level dergisi Mayıs sayısında da yayınlanan İKV'nin en son oyun içi videosunu buradan indirebilirsiniz.
. Gözlemci Alımı [3 Mayıs 2007] .
. Gözlemci olmak isteyen arkadaşlar, 03.05.2007-06.05.2007 tarihleri arasında, içinde detaylı özgeçmişinizin de (CV) bulunduğu bir başvuru mailini bilgi@istanbuloyun.com adresine göndererek talebinizi bize ulaştırabilirsiniz!
Sadece 03.05.2007-06.05.2007 tarihleri arasında yapılan başvurular kabul edilecektir ve sınırlı sayıda gözlemci alımı yapılacaktır. Herhangi bir özgeçmiş bilgisi içermeyen başvurular doğrudan elenecektir. Yeni sunucular açıldıkça ileride daha fazla gözlemci alımı yapılabilir.
Başarılar.

. Sunucu Listesi Boşsa! [18 Nisan 2007] .
. Bir hatadan dolayı Oyun başlatıcısında Sunucu Listesini boş gören oyuncularımızın, buradan launcher.exe dosyasını indirdikten sonra bu dosyayı oyunu kurdukları klasöre eskisinin üzerine kopyalamaları gerekmektedir.
launcher.exe yi kopyalarken sorun oluyorsa güncelleyici açık demektir. Programı kapatıp tekrar deneyin.
Bu durum dolayısıyla özür dileriz!

. Kuklacı Sunucusu [17 Nisan 2007] .
. Kuklacı adlı yeni sunucumuz açılmıştır. İyi oyunlar dileriz.
. Oyun Rehberi! [12 Nisan 2007] .
. İKV oyun rehberine indir sayfamızdan ulaşbilirsiniz. Oyunla ilgili neredeyse tüm detayları bulabileceğiniz bu rehberi okumanızı tavsiye ederiz.
. Bir sunucu daha [11 Nisan 2007] .
. Beyaz köşk sunucusu eklenmiştir.
. Yeni sunucu [6 Nisan 2007] .
. Gösterdiğiniz yoğun ilgi nedeniyle 'Teşkilat' adlı sunucumuz açılmıştır! Farklı sunucularda farklı karakterleriniz, eşyalarınız, kullanıcı ayarlarınız olacaktır. Sunucular birbirlerinden bağımsızdır. Bir sunucuda yarattığınız bir karakteriniz diğer sunucuda bulunmaz. Bir sunucudaki karakteriniz diğer bir sunucuya aktarılamaz. Ama dilerseniz aynı isimle diğer sunucuda da sıfırdan bir karakter yaratabilirsiniz.
Ek sunucular sizlere daha az yoğun bir ortamda oynayabilme şansı sunmaktadır. Plus paketi üyelikleriniz tüm sunucularda geçerlidir.

. Şaka Değil İKV Açıldı! [1 Nisan 2007] .
. İKV yepyeni web sitesi, bölümü, eklentileri ve 29 seviye sınırı ile tam sürüme geçmiştir! 1 Nisan 2007'den önce oyunu kurmuş olan oyuncularımızın yeni istanbulkur.exe'yi indirip oyunu yeniden kurmaları gerekmektedir. Eski kurulumu bilgisayarınızdan kaldırmanız yer kazanmanız için önerilir. Oyunun yeni ortamının hatasız bir şekilde oturması amacıyla tüm karakterlerin ve kayıtların silinmesi gerekmiştir! Beta sürecinde uzun süredir yer almış ve belli seviyeye ulaşmış oyuncularımıza 1 aylık Plus Paketi ayrıcalığı hediye edilmiştir.

Philotheos'un Labirenti sizleri bekliyor. 29 seviyeye kadar karakterinizi geliştirebilirsiniz. Arzuhalci'nin gizemli görevleri devam ediyor. Yeni düşmanlar ve yeni ödüller. "Efsanevi eşyalar" ise en zorlu görevlerin ödülleri olarak sahiplerini bekliyor.

. Dengeleme [28 Mart 2007] .
. Bünyeye aşırı puan vermenin yarattığı dengesizlik giderilmiştir. Bünyenin enerjiye etkisi azaltılırken seviyenin etkisi artırılmıştır.
. Güzel bir İstanbul için [20 Şubat 2007] .
. Oyun ortamında yer alarak kullanıcı sözleşmesindeki kuralları kabul etmiş olmaktasınız. Bu kurallara aykırı davranışlarda bulunmak yasaklanma sebebidir. Aşırı durumlarda ise bu durum yazışma ve ip adresi kayıtlarıyla birlikte savcılığa aksettirilebilecektir. Lütfen güzel bir İstanbul için duyarlı olalım. Sizleri rahatsız eden kişileri basitçe yazışma kanalında ismine sağ tıklayıp yasaklılar listesine ekleyerek sürtüşmeleri başlamadan çözebilirsiniz. Bilgilerinize.
. Fan siteleri [19 Şubat 2007] .
. Fan sitelerini desteklemekteyiz fakat İstanbul Kıyamet Vaktinin herhangi bir RESMİ fan sitesi bulunmamaktadır. Bilgilerinize.
. Dengeleme [8 Şubat 2007] .
. Yetenekler ve büyülü eşyaların etkilerinde normalizasyon yapılmıştır. Tüm oyuncuların yetenek ve özellik puanları iade edilmiştir. Lütfen yeniden dağıtınız.
. Yeni paket [23 Ocak 2007] .
. Yeni istanbulkur.exe hazırlanmıştır. 23 Ocak 2007'den önce oyunu kurmuş oyuncularımızın yeni istanbulkur.exe yi indirip kurmaları gerekmektedir.
. İKV Açık Beta [25 Aralık 2006] .
. Mynet üyeliği olan herkes oyunu sitemizden indirerek beta sürümünü oynayabilir. BU HERKESE AÇIK TEST SÜRÜMÜDÜR. Online oyuncu sayısı kısıtlı olacaktır. İyi Eğlenceler.
. Macera başlıyor... [15 Aralık 2006] .
. Yaklaşık 2,5 yıldır geliştirme çalışmaları devam eden İstanbul Kıyamet Vakti oyununun son herkese açık testleri 25 Aralık'da başlıyor.19.03.2007
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Şu oyunla ilgili geçmişe dair ne görsem içim bir tuhaf oluyor ya hem o yıllarım geliyor aklıma hem ikv nin güzel günleri nostaljiyi sevmem normalde ama ikv apayrı birşeydi eskiden
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Olmazmı ya.. ben bu oyunla büyüdüm.. bu oyunda bir parçam var aşk yaşar gibi sevdim ben bu oyunu şiirler bile yazarım :) ah mevlüt emmi ah ne yaptın sen bu oyuna niye kaçtı oyunun tadı :geek:

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Vaay, güzel bi geçmişe dönüş oldu bu linkle hak verdim, ne günlerdi ya cidden o zamanlar oyunun zevkini çok iyi alıyoduk fazla bi beklentimiz yoktu bence yani ama herşeyi karşılıyodu, şimdi beklentiler çoğaldı ama tatmin olamaz olduk..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İridyum çekeceğim diye gözlerimi 2,5 derece bozduğuma üzüleyimmi bilmiyorum bu oyun çok şey kaybettirsede atamıyorsun satamıyorsun bağımlılık ama sevdim seni be ikv.. hemde çok sevdim..

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Cahilliğime ver @EVCİLSAYKO bir sorum olacak.Eski forumda ''Forum '' Bölümüne tıklıyorum sayfa açılmıyor bende sizlerde açılıyor mu ? Yoksa forum eski diye o yazılar kapatıldı mı ?
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

EVCILSAYKO yazdı:İridyum çekeceğim diye gözlerimi 2,5 derece bozduğuma üzüleyimmi bilmiyorum bu oyun çok şey kaybettirsede atamıyorsun satamıyorsun bağımlılık ama sevdim seni be ikv.. hemde çok sevdim..

Sorun oyunda yaapcak pek bişiyin kalmayısından olmasın Gb ler tam biti ne yapm öylesine girip dolşamak buda başka oyunlara yönelmeye yol açıyor başlıyorsun bakıyon orda da aynı seyler buyumek bir dert betadan beri başlamısın herseyin var ama yeni yerler yok yenilikler yok değişik seyler görmek isityon yok.

Bu oynun düzeni GB lering emesiyle başladı yeni başlıyanların coğu gblerde takılıyor yeni yeni seyler cıakrdılar üretsinler diye onalrıda yapmak girmekten daha masraflı oldu sanki bir para tuzağı gibi geldi insanlara 49 olduk ama EJDER üretemedik diye hemncik cayanlar yokmu sanki eskiden onları üretmek için simdikinden 10 kat hayli caba harcamadıkmı simdlikler ufacık birşeyde isyankar olmuslar hersey para bunalrıda para ile alsak olmazmı hazır olsun hazır olsun diye bu hallere geldik ama ben siizn gibi düşünmüyorum yeni başlıyanlara biraz destek çıksalar bu GB lerin serbest bırasınlar o grup eş dost olmayanalrın tanıdıgı dostu omayanalrın akrabası arkdaşı omayanları öyle bir dostluk beklyorki yeni bir gruplaşma ortaya çıakcaktır.

Hiç birbirni tanımayanlar birlikte boss kesecekler düşman olup üstü omayanlar birleşecek yeni bir grup oluscak işte oynunun çan alıcı noktası bu.

Bir grup bölgesi 6 kişi bu bölge 1000 kişi isteyen 6 grupla sağa sola sapmadan keser dizer isteyen item düşürmek için gider grup oluşturur o ceker yada ilk vuran alır sorun degildir çünkü gruplaşma grupların coğalması ile olur.

Oyuna can katacak itemcilik canlanması için bence Gb ve açık gb olarak iki türlü yer çıkmalı.
Migrat ve Açık migrat Açık migratta bazı düzenlemelerle grup bulamaynalr yeni dostluklar kazanmak için yeni birgrup meydana getrecek bir yerdir orda ustalasan normal migrat gb ye gireblir ve bu cana can katacak yok o cekiyor yok bu cekiyor kesmiyoruz oz aman normal bn ye gir kardeşim deme hakkın olur.

Gb lerin açılması dileklerimle bir gün açılacak ama ne zaman bilemiyom inş geç kalınmaz Açık gb kapalı gb..
Bunları yapmak zor demeyin ban gülecek bir yer ararım.
A R Z L O D O S
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ferhatreyiz yazdı:Cahilliğime ver @EVCİLSAYKO bir sorum olacak.Eski forumda ''Forum '' Bölümüne tıklıyorum sayfa açılmıyor bende sizlerde açılıyor mu ? Yoksa forum eski diye o yazılar kapatıldı mı ?
Estf, Şöyle izah edeyim archives sitesi o logları botlar aracılığı ile alıyor ve belirli bir kotaları var mesela sitenin %30'unu bazı zamanlar alıyor. Tek log aldığı site bu değil milyonlarca site var bu yüzden sitenin tamamına erişmek mümkün değil sadece genel hatlarıyla görmek mümkün ne yazık ki .

Resim

2006 - 2011
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Eminönüye 65 Level Taş Kanatlar Saldırdı Flaş Gelişme =))

Resim

Resim

2006 - 2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön