Fuara Gelemeyen (İNSAN) Değil Mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Fuara Gelemeyen (İNSAN) Değil Mi ?

Mesaj gönderen HeilHitler »

Başlıkta da belirttiğim gibi fuara gelemeyenler insan değiller mi? Video paylaşımı yok, etkinliklerde adaletsizlik var.İstanbul da otursam bende biner otobüse gelirim.Ama gelemiyoruz diye bu kadar dışlanmaya mecbur değiliz.Ben bir kıyamet asa üretmek için 2 hafta gece gündüz aralıksız maden çektim Top Kapı gelmeden önce.Büyümü tamamlamak için neler çektim.Ama siz fuara gelip saçma saçma etkinliklere katılıp 1.olana istediği şaheseri veriyorsunuz.Bumu dur yani sizin adaletiniz bu mudur yapacağınız iş.En basitinden Turnuvaya katılan arkadaşlar bile kazanmak için ter döktüler mücadele ettiler o şekilde kazandılar ama siz fuarda 2-3 tane saçma etkinlikler yapıp önünüze gelene şaheser veriyorsunuz, fuara gelenlere hediye + indirimler yapıyorsunuz.Kardeşim biz isteyerek mi gelmiyoruz oraya? Yapın Adana da bizde gelelim.Birde şey var, Fuara ilk gelene ödül.Bu ne? Şaka mısınız siz.? Fuara ilk gelene ödül mü olur bu ne saçmalıktır ya.Fotoğraflarınıza bakıyorum abim siniz neredeyse çoğunuz, aklı başında insanlarsınız.Bunları hiç düşünemiyor musunuz anlam veremiyorum ben size gerçekten.Videoyu bile orada yayınladınız.Ben dünden beri video ne zaman gelecek diye forumda çıkmayıp sayfayı yeniliyorum sürekli, gelemedim fuara çünkü uzak benim suçum değil.Gerçekten yeter artık 5 yıldır oynuyorum bırakmadım, bırakamadım bu ortamı ama en sonunda pes deyip bırakacağım o kadar ki doldum artık.Bir Türk oyunu denince gururlanacağım yere utanıyorum artık..Lütfen şu yazdıklarımı düşünün biraz,lütfen!
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: Fuara Gelemeyen (İNSAN) Değil Mi ?

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Aylarca 1 maden daha çekeyimde şu şaheseri üreteyim , aylarca MADALYA'lar serisi dizerek yeter artık gaffar 1 item ver diyelim , aylarca turnuvalarda ter dökelim Sonuç = Fuar'da 5 dakika içinde ÖDÜL , Fuara ilk gelene ÖDÜL , Fuara gelenlere şu indirimli şu bedava videoları izleyin , Yeni bölge hakkında taktik alın onu yapın bunu yapın .Fuara gelemeyen insanlara bunlar emek harcamış gelmiş sizde gelin diyin . 1 kaç istisna hariç o fuara istanbul dışı katılan var mı ?Tabiki yok .Foruma hiç bakmıyor musunuz ? .Diyorsunuz ki fuar'a gelsinler görsünler. Sadece yeni gelecek bir bölgenin videosunu görmek için yılda 1 yapılan o fuara geliyorsa bırak zaten gelmesin.
CaptainATX nerede yaşıyorsunuz ? diyerek konu açtı .Bende sandım başka yerlerde buluşma felan düzenleyecekler .Yok arkadaş yok ! Oyunculara ilgi Sıfır ! Yine sınıfta kaldınız..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ferhatreyiz yazdı:Aylarca 1 maden daha çekeyimde şu şaheseri üreteyim , aylarca MADALYA'lar serisi dizerek yeter artık gaffar 1 item ver diyelim , aylarca turnuvalarda ter dökelim Sonuç = Fuar'da 5 dakika içinde ÖDÜL , Fuara ilk gelene ÖDÜL , Fuara gelenlere şu indirimli şu bedava videoları izleyin , Yeni bölge hakkında taktik alın onu yapın bunu yapın .Fuara gelemeyen insanlara bunlar emek harcamış gelmiş sizde gelin diyin . 1 kaç istisna hariç o fuara istanbul dışı katılan var mı ?Tabiki yok .Foruma hiç bakmıyor musunuz ? .Diyorsunuz ki fuar'a gelsinler görsünler. Sadece yeni gelecek bir bölgenin videosunu görmek için yılda 1 yapılan o fuara geliyorsa bırak zaten gelmesin.
CaptainATX nerede yaşıyorsunuz ? diyerek konu açtı .Bende sandım başka yerlerde buluşma felan düzenleyecekler .Yok arkadaş yok ! Oyunculara ilgi Sıfır ! Yine sınıfta kaldınız..
Kesinlikle yine sınıfta kaldılar hiç bir zaman oyuncuların yüzünü tam anlamıyla güldüremediler , bizlerin lafları umurlarında bile değil.Onlar emek verip çar dizmiyorlar anlayamazlar bizi.Sizde gidin bir oyun oynayın ve aynısı size yapılsın bakalım yöneticiler ne hissedeceksiniz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Yapacak Birşey Yok Malzeme Bu Kardeşim Gel Beraber Forumu Yıkalım Ama Değişecek Tek Birşey Dahi Yok Sonuç Belli İstanbul
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

iLkeriLker25 yazdı:Yapacak Birşey Yok Malzeme Bu Kardeşim Gel Beraber Forumu Yıkalım Ama Değişecek Tek Birşey Dahi Yok Sonuç Belli İstanbul
Peki İstanbul da oldu ama bu yapılan etkinlikler ve verilen ödüller ne böyle? Ya kardeşim haftalarca emek verdim diyorum ya.Uykusuz kaldım ben kaç hafta karşılığı bu mu olacak, saçma beş para etmez bir etkinlik mi yazıklar olsun.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Önerim;
Ne Stres Yapın.
Ne Sinirlenin.
Ne Kavga Edin.
Ne de Uğraşın.

En Basiti Arkadaş Ben Oyun Hoşuma Gitmediği Zaman O Oyunu Bırakırım Oynamam.Dünyada Oyun Çok.Zaten Hayatımı Bir Oyunada Adıyamam.Oyun Yüzünden Sağlık Problemleride Yaşamak İstemem.Bırakırım Oyunu.Basit ve Etkili.
Önerim Bu.

Yani Fuara Gelince Hediye Alınca Birşey Değişmeyecek.
En son carnec23 tarafından 05 Eki 2012 14:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
...
MimxHadeSS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MimxHadeSS »

yönetim ne yapıyorsa kendine yapıyor,kaybediyorlar bizleri günden güne ..
vandaki adam napacak ? düşündünüz mü bunu hiç ? Yani lütfi kırdarda sırf ikv reyonu önünü dolu göstermek için,ilgi uyandırmak için veya diğer oyunlara üstünlük gösterisimidir adını sen koy bunun için item dağıtıyorsunuz..yazıktır o itemleri dizmek için kaç kişi nelerden vazgeçiyor ? bukadar seviyesizde olmayın be abicim?

tamam diyeceksin adam istanbuldaymıs işsiz kalkmıs gelmiş fuara item veriyorsun hediye vs.. ve bu size göre onun kazandığı hak !
ozaman Türkiye'nin 81 ilinde yapacaksın arkadaş il il dolaşın item dağıtın,istanbulluyu niye kayırıyorsun ?
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Onlarada hak ver dostum. Zira videoda olmasa fuara kim gider :lol:

Ah pardon, bedava şaheser dağıtılıyor gerçi. Unutmuşum. :roll:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

XxXszrXxX yazdı:Onlarada hak ver dostum. Zira videoda olmasa fuara kim gider :lol:

Ah pardon, bedava şaheser dağıtılıyor gerçi. Unutmuşum. :roll:
2.şukulela

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Adam mısınız lan siz? Hiç biriniz 5 para etmezsiniz.Facebook sayfasından engellemişler şimdide hiç bir şey yazmadan.Ayıp lan ayıp adam değilsiniz siz.Şu konuya bile yorum yapacak adamlık yok sizde.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön