Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Mesaj gönderen Petcarar »

Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.

Saygılar...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:D
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Ecel getiren max hasar neden yaratık kesmede iyi değil yönetim bi açıklayabilir mi?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

]birde zaten az vuruyor daha yaratık seçiyor bu duruma göre seçme yapmayan kafa koparana şaheser desek daha doğru!!
latif nasıl hiç bilmiyorum ama o da hasarına göre pek hoşuma gitmedi.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

LASTDRAGON yazdı:]birde zaten az vuruyor daha yaratık seçiyor bu duruma göre seçme yapmayan kafa koparana şaheser desek daha doğru!!
latif nasıl hiç bilmiyorum ama o da hasarına göre pek hoşuma gitmedi.

sana latifi 100 kere açıkladım ya kardeşim yanlış yok aynen öyle okumadınmı.
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:D
sen her şaheserli konuya yorum yapmşın merak edıyomda senın şaheserin var mı?
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

snmz35 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:D

yok şuan çünkü sunucumda daha kadim kesilmedi.ama latifi olan kaç kişiyi izledim ve silah özelliklerinden her şey hesaplanıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

snmz35 yazdı:
Ben cevap vereyim ;) şaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş :D
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

LASTDRAGON yazdı:
snmz35 yazdı:
Ben cevap vereyim ;) şaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş :D

ya kardeşim işinize bakarmısınız sen svh ne demek bilmiyordun ben söyleyene kadar.bu bir eziklik değil ama oyundan anlıyorum bir silahın özelliklerine bakarak anlayabilirim sen latif kullandın mı bana soruyorsun.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Biliyordum bir yerde hata olduğunu tebrikler Peteracar.
complex yazdı:Ecel'de anlaşımadık bir sıkıntı var anlayamadım. Yöneticilerin de kendi kullandıkları karakterdeki Ecel Getiren'in bir şekilde farklı olduğunu, oyuna koymadan önce ellerinde bulunduğu için denemelerde oyundakiyle arasında bir fark olduğunu düşünüyorum. Ecel Getiren 1500 vuruyor yaratıklara 2000 bile değil. Latif 3500 vuruyor yetenek kullanınca. Bunu ben değil ikisini de kullananlar söylüyor. Yetenekle 3500 vurduğunu gördüm ve Latif daha seri.

Ayar noktasında bir yerlerde sıkıntı var bence.

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/posting.php?mode=quote&f=46&p=94484
Gm karakteri bir şekilde o dirençlerden etkilenmiyor sanırım. O yüzden testker Şaheserlerin ezici üstünlüğüyle sonuçlanmış.[/color][/b]
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön