İSTANBULKxBÜYÜCÜ adlı karakter oyunda iken Bloke olmuştur?GM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İSTANBULKxBÜYÜCÜ adlı karakter oyunda iken Bloke olmuştur?GM

Mesaj gönderen Eylulhira »

oyunu nasil kucuk pencerede oynadigini ozel mesajla bana yazabilirmisin lutfen eger blogun kalkarsa yasak degilmis diye bende kucuk pencerede oynamak istiyorum arada msn ye faceye bakmak icin.simdiden tesekkurler
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Dileyen dilediğini kurallar içinde yapar.

Ama şunun net bir şekilde bilinmesini istiyorum; Alınan cezalardan sonra forumlarda açılan bu tip konular daha doğrusu baskı kurma çabaları, alınmış olan cezalara zerre kadar olumlu etkisi olmadığı gibi, olumsuz etkileri getiriyor. Bu tip konulara şahsen artık bakmıyorum bile. Forum konusu 35454184343 sayfa olsa bile nafiledir.

Ceza itirazlarının günlük değerlendirilmesi için güçlü bir ekip kurduk. Bu ekip yakın zamanda takviye edilerek ceza itiraz hizmetini de "anlık" sunacağız. Bu yüzden size sunduğumuz bu hizmetten lütfen faydalanın.

Bu tavsiyem sizin içindir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

uzucu bir durum kucuk pencere modunda oynamak icin oyun dosyalarinda degisiklik yapmak blok sebebi sanirim ve itiraz edilsede itiraz ciddiye alinmiyor.ceza alacagini bilmeden yapmis bu defa affedemezmisiniz?lutfen
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

oyunu pencere modunda oynamanın yasak oldugunu bilsem zaten oynamazdım. HİLESİZ bir şekilde oyunu oynadığımı TILSIM halkı bilir. Ama gelde anlat bunu yöneticilere :( o kadar emek veriyoruz zamanımızı harcıyoruz gerçek para (TL) ile ikvye destek oluyoruz . yönetimin bize cevabı sen bu kadar yardımın yeter git !
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

Lathander yazdı:Dileyen dilediğini kurallar içinde yapar.

Ama şunun net bir şekilde bilinmesini istiyorum; Alınan cezalardan sonra forumlarda açılan bu tip konular daha doğrusu baskı kurma çabaları, alınmış olan cezalara zerre kadar olumlu etkisi olmadığı gibi, olumsuz etkileri getiriyor. Bu tip konulara şahsen artık bakmıyorum bile. Forum konusu 35454184343 sayfa olsa bile nafiledir.

Ceza itirazlarının günlük değerlendirilmesi için güçlü bir ekip kurduk. Bu ekip yakın zamanda takviye edilerek ceza itiraz hizmetini de "anlık" sunacağız. Bu yüzden size sunduğumuz bu hizmetten lütfen faydalanın.

Bu tavsiyem sizin içindir.
Lathender. Zerre kadar olumlu etkisi olmadıgı gibi,Olumsuz etkileri getiriyor. Diyorsun ama biz o karakterleri çabalıyarak yapıyoruz ve zamanımızı harcıyoruz. Kendin bilirsin Yönetici hata yapmadığı takdirde çarlarının banlanmıcağını ve ne kadar güçlü olduklarını . Ama biz oyuna girer girmez King gücünde olamıyoruz sil baştan çar diziyoruz ve tekrar zaman harcıyoruz. Bunuda düşünmen lazım tabi bu benim fikrim.
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Özetle Lathander der ki; ceza itirazı forumda yapılamaz!

Bu idrâki zor bir konu değil. Oyunun güvenli açısından erişiminiz engellenmiş olması, şikayet edeceğiz bir durum değil. Oyundaki bu açığı art niyetli olmasanız da kasti olarak kullanıyorsanız, cezaî işleme tabi tutulmanız normaldir. Eğer böyle bir durum söz konusuysa, hesabınızdaki karakterin yapılandırmasına verdiğiniz emeğin değerini o zaman şahsen düşünmeliydiniz.

Haaa! Aksi takdirde hesabınızda yapılacak inceleme sonucunda bu açığın Sizinle bir alâkası olmadığı anlaşılırsa, hesabınıza erişiminize tekrar olanak sağlanacaktır.

Şimdilik yapmanız gereken tek şey; Size iletilecek cevabı beklemek!

Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle. ;)

Konu ilgili kurallar ve inisiyatif dahilinde kapatılacaktır!... Benzer ve tekrarı niteliğinde konu açılmaması, forum kuralları dahilinde önemle reja olunur!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön