[G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bRock
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: [G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Mesaj gönderen bRock »

:?: :shock: :P
CTRL+W YAP RESİMİ GÖR xD
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Güç Artımını Şimdi DeğiLde İLk Baştan YapmaLarı Gerekiyordu.Çoğu Kişide Ejder Asa, EceL Getiren , Latif , Ashab-ı Kehf OLduktan Sonra Diğer Yapamayan ArkadaşLara ZorLuk OLsun Diyemi GetiriLdi Bu Ayrıca OLan Güç anLıyamıyorum. SaçmaLıktan Öte Geçer Bir Sebebi OLamaz Bu Güç Artımının...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Oyun hikayesinin en korkulanı Hidranın kolay olmasını beklemiyordunuz heralde ? :twisted:
Elbette patron olarak tabır edılen yaratıkların zorluk derecesı olması normaldır ama burda sanırım her oyuncunun aklına gelen sey su sız bunu anlamamak ııcn gayret sarfedıyorsunuz sevgılı yapımcı yonetıcı arkadaslarım hıdra gelelı kac ay oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay gıbı bır zaman dıyelım her yapılan eklentı sonrası oldugu gıbı bununda statıklerı degıstı ee onceden hatalıydı sımdı duzeldı deyıp gecıstırıyorsunuz.. Ya bızde dıyoruz kı kardesım hıdra geldı gırdınız sunuuclarda hıdra kesımlerı yapılıoyr yaw bız bu hıdrayı zor dıye yaptık patır patır nasıl kesılıyor dıye merak etmeyın 3 ay 4 ay artık ne zmaandır hatalıysa yapan arkadaslar yapsın kı bende yapanlar arasındayım bu arada yanı yapamayıp dert yana degıl gerı kalanlarda halıne uzulsun boyle bır mantık warmı.Sonra yorum yapınca sız bılmedııgnız konularda yorum yapmayın dıye bırde yapımcı arkadasdan dıp not uyarıları al.. varmı boyle bısıı bır sey hatalıysa anında mudahale etkı oyun evrenı boozulmasın eger hatalı degılde mılletı kadımden sogutup gruplara yonlendırmekse amac bu boyle gerceklesmez cazıbesını yuksek tutarsın dıgerını bozarak degıl arkadasım .. Esımdı atıyorum her sunuucda 300-500 hadı bılemedın 1000 hıdra kesımı yapıldı yapan arkadasları tebrık ederım oda bır emek ve basarıdır ama sımdı alakasız bır gunceleme ıle kesılmesı nerdeyse ımkansız boyutuna sokmussunuz yenı oyuna baslıyan veya bugun yarın bızede sıra gelır dıye beklıyen oyuncuları hıcmı dusunmek aklınıza gelmıyor. Kımsenın emegını kıskanmak degıldır bu gorevı daha once yapan arkadaslarımında daha duyarlı duusnmesını ısterım amac yapım ekıbının sorunlara varsa tabıı zamanında mudahle etmemesınden kaynaklı oyun evresını bozan durumlardır bunlar bunları orneklendırmek cok ama dıkkat edın bıızm ınsanızmı cabuk unutur her gunceleme sonrası hep boyle sorunlar ıle bogusmusuzdur.. ve cevapda aynıdır o hatalıydı duzeltık ..son kez soruyorumsımdımı aklınıza gleıd duzeltmek yaptıgınız bu emeklerın takdıre sayan olmasını ıstıyorsanız bır ısı yerınde ve zamanında yapmayıda bır zahmet gayret gosterın ...Saygılarımlaa.... Oyunlardan anlamıyan bır oyuncu profılı..............ARAS............
Bence yapım ekıbı arkadaslar bu konuları agır elestırı bolumunden cıkarıp bence yapıcı olduugmuzu dusunerek hareket etmelı zıra oyun bu sekılde yara alıyor sayın yapımcı arkadaslarım en son cıkardıgınız paket memnunıyetle aldık ama raflarda durması ıcler acısı yazık her yere ılan asıp stok yapın demekden cok daha kolay boyle basıt hataları yapmasanız zaten patır patır satılır bu paketlerkı stoklamaya gerek kalmaz....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Oyun hikayesinin en korkulanı Hidranın kolay olmasını beklemiyordunuz heralde ? :twisted:
Captanım atxim iyi hoş söylüorsunda;
Oyunun en korkulması gerekenini neden bu zamana kadar güçsüz halde yayımlayıp şamaroglanına dönmesine seyirci kaldınız?
- insanlık hali beşer ürünü oyunun hataları yada eksikleri olması dogaldır
öyle ise bu zamana kadar kesmiş oyunculara kolaylık , bundan sonra kesecek olanlara zorluk olmayacakmı?
bu kimine kolay kimine zor durum oyuncular arası denge ve adaleti bozmayacakmı?

- Yoksa hidraların ilk zamanlar şu anki zor haliyle yayımlanmamasının sebebi
ilk zamanlar oluşabilecek aşırı oyuncu tepkisinden kurtulmak içinmi önce yumuşakkadim sürümü yayınlandı? :D
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

CIZIK yazdı:

Captanım atxim iyi hoş söylüorsunda;
Oyunun en korkulması gerekenini neden bu zamana kadar güçsüz halde yayımlayıp şamaroglanına dönmesine seyirci kaldınız?
- insanlık hali beşer ürünü oyunun hataları yada eksikleri olması dogaldır
öyle ise bu zamana kadar kesmiş oyunculara kolaylık , bundan sonra kesecek olanlara zorluk olmayacakmı?
bu kimine kolay kimine zor durum oyuncular arası denge ve adaleti bozmayacakmı?

- Yoksa hidraların ilk zamanlar şu anki zor haliyle yayımlanmamasının sebebi
ilk zamanlar oluşabilecek aşırı oyuncu tepkisinden kurtulmak içinmi önce yumuşakkadim sürümü yayınlandı? :D
dogru soylemıssın kışın gıremeyenler kadım ısını yaz a bıraktı sımdı ıse kesılmıyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

FromXXXhELL yazdı:Elbette patron olarak tabır edılen yaratıkların zorluk derecesı olması normaldır ama burda sanırım her oyuncunun aklına gelen sey su sız bunu anlamamak ııcn gayret sarfedıyorsunuz sevgılı yapımcı yonetıcı arkadaslarım hıdra gelelı kac ay oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay gıbı bır zaman dıyelım her yapılan eklentı sonrası oldugu gıbı bununda statıklerı degıstı ee onceden hatalıydı sımdı duzeldı deyıp gecıstırıyorsunuz.. Ya bızde dıyoruz kı kardesım hıdra geldı gırdınız sunuuclarda hıdra kesımlerı yapılıoyr yaw bız bu hıdrayı zor dıye yaptık patır patır nasıl kesılıyor dıye merak etmeyın 3 ay 4 ay artık ne zmaandır hatalıysa yapan arkadaslar yapsın kı bende yapanlar arasındayım bu arada yanı yapamayıp dert yana degıl gerı kalanlarda halıne uzulsun boyle bır mantık warmı.Sonra yorum yapınca sız bılmedııgnız konularda yorum yapmayın dıye bırde yapımcı arkadasdan dıp not uyarıları al.. varmı boyle bısıı bır sey hatalıysa anında mudahale etkı oyun evrenı boozulmasın eger hatalı degılde mılletı kadımden sogutup gruplara yonlendırmekse amac bu boyle gerceklesmez cazıbesını yuksek tutarsın dıgerını bozarak degıl arkadasım .. Esımdı atıyorum her sunuucda 300-500 hadı bılemedın 1000 hıdra kesımı yapıldı yapan arkadasları tebrık ederım oda bır emek ve basarıdır ama sımdı alakasız bır gunceleme ıle kesılmesı nerdeyse ımkansız boyutuna sokmussunuz yenı oyuna baslıyan veya bugun yarın bızede sıra gelır dıye beklıyen oyuncuları hıcmı dusunmek aklınıza gelmıyor. Kımsenın emegını kıskanmak degıldır bu gorevı daha once yapan arkadaslarımında daha duyarlı duusnmesını ısterım amac yapım ekıbının sorunlara varsa tabıı zamanında mudahle etmemesınden kaynaklı oyun evresını bozan durumlardır bunlar bunları orneklendırmek cok ama dıkkat edın bıızm ınsanızmı cabuk unutur her gunceleme sonrası hep boyle sorunlar ıle bogusmusuzdur.. ve cevapda aynıdır o hatalıydı duzeltık ..son kez soruyorumsımdımı aklınıza gleıd duzeltmek yaptıgınız bu emeklerın takdıre sayan olmasını ıstıyorsanız bır ısı yerınde ve zamanında yapmayıda bır zahmet gayret gosterın ...Saygılarımlaa.... Oyunlardan anlamıyan bır oyuncu profılı..............ARAS............
Bence yapım ekıbı arkadaslar bu konuları agır elestırı bolumunden cıkarıp bence yapıcı olduugmuzu dusunerek hareket etmelı zıra oyun bu sekılde yara alıyor sayın yapımcı arkadaslarım en son cıkardıgınız paket memnunıyetle aldık ama raflarda durması ıcler acısı yazık her yere ılan asıp stok yapın demekden cok daha kolay boyle basıt hataları yapmasanız zaten patır patır satılır bu paketlerkı stoklamaya gerek kalmaz....

Şükürler olsun bende bu oyunda hiç akıllı adam yok sanıyordum.Şaheser sahipleri şimdi çıkıp yorum yapmışlar böyle bir yaratığın zaten güçlü olması gerekiyor diye güzel arkdaşım zaten ona bir itirazımız yok bizim isyan ettiğimiz husus arkdaşın dediği gibi hidrayı şamaroğlanına cevirip daha sonra akıl almaz bir şekilde güncelleme getiren yeni oyunları bir nebze olsun düşünmeyen ikv yönetimine.Captain atx birde çıkıp böyle bir yaratığğın güçsüz olmasını beklemiyrodunuz herhalde diye açıklama yapıyor ya arkdaş yenimi aklınıza geldi bu mmillet çifte çifter şaheser üretti şimdi 80 milyona bulmak bile imkansız hale geldi.Nasıl olacak şimdi bu insanların günahı oyuna geç başlamakmı?
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

2 grupla kadim hidrayi ve 1 grupla yeşil hidrayi kestikten sonra , oyunun en güçlü yaratıgının bu denkli kolay olmasına sitem etmiştim. Paket geldikten sonra her ne kadar şuanki güçlerini göremesemde , güçlendi sözü her tarafta yankılanıyor.

Eger bu yaratıgı keserken zorlanıcaksak ne mutlu bize ... Ama böyle bir güncellemeninde bu kadar geç gelmesi o kadar kötü ve saçma.
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Chekdar »

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

:lol: çoğunuz yüzeysel bakmışsınız azıcık kafanızı çalışdırıp baksaydınız kadimin daha kolay kesildiğini anlardınız

1 kadim 20 bin vuruo diyenler asiti üstünde tutmazsan sana eskisinden daha az vuracak
2 savaşcıların zırhı yüzde 70 e yükseldi bir kaç hasar + zırh itemle 70 e yükseltiriz eskisinden daha az hasar alırız
3 hedef saptırma var bunun değerini hiç anlamadık 50 cana kadar şaheserli bir savaşcı dalar bir yandanda grubundaki büyücüye hedef saptırma atar böylece hasar ona işler süre doldukca yapar eskisinden biraz daha uzun sürer ama kesilebilecek boyuttadır

deneyebilirsiniz kadimin verdiği asitler tank üstünde kalmasın 15 büyü bozması olan şifa şart
...
AmisosxxGame
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AmisosxxGame »

FromXXXhELL yazdı:

Elbette patron olarak tabır edılen yaratıkların zorluk derecesı olması normaldır ama burda sanırım her oyuncunun aklına gelen sey su sız bunu anlamamak ııcn gayret sarfedıyorsunuz sevgılı yapımcı yonetıcı arkadaslarım hıdra gelelı kac ay oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay gıbı bır zaman dıyelım her yapılan eklentı sonrası oldugu gıbı bununda statıklerı degıstı ee onceden hatalıydı sımdı duzeldı deyıp gecıstırıyorsunuz.. Ya bızde dıyoruz kı kardesım hıdra geldı gırdınız sunuuclarda hıdra kesımlerı yapılıoyr yaw bız bu hıdrayı zor dıye yaptık patır patır nasıl kesılıyor dıye merak etmeyın 3 ay 4 ay artık ne zmaandır hatalıysa yapan arkadaslar yapsın kı bende yapanlar arasındayım bu arada yanı yapamayıp dert yana degıl gerı kalanlarda halıne uzulsun boyle bır mantık warmı.Sonra yorum yapınca sız bılmedııgnız konularda yorum yapmayın dıye bırde yapımcı arkadasdan dıp not uyarıları al.. varmı boyle bısıı bır sey hatalıysa anında mudahale etkı oyun evrenı boozulmasın eger hatalı degılde mılletı kadımden sogutup gruplara yonlendırmekse amac bu boyle gerceklesmez cazıbesını yuksek tutarsın dıgerını bozarak degıl arkadasım .. Esımdı atıyorum her sunuucda 300-500 hadı bılemedın 1000 hıdra kesımı yapıldı yapan arkadasları tebrık ederım oda bır emek ve basarıdır ama sımdı alakasız bır gunceleme ıle kesılmesı nerdeyse ımkansız boyutuna sokmussunuz yenı oyuna baslıyan veya bugun yarın bızede sıra gelır dıye beklıyen oyuncuları hıcmı dusunmek aklınıza gelmıyor. Kımsenın emegını kıskanmak degıldır bu gorevı daha once yapan arkadaslarımında daha duyarlı duusnmesını ısterım amac yapım ekıbının sorunlara varsa tabıı zamanında mudahle etmemesınden kaynaklı oyun evresını bozan durumlardır bunlar bunları orneklendırmek cok ama dıkkat edın bıızm ınsanızmı cabuk unutur her gunceleme sonrası hep boyle sorunlar ıle bogusmusuzdur.. ve cevapda aynıdır o hatalıydı duzeltık ..son kez soruyorumsımdımı aklınıza gleıd duzeltmek yaptıgınız bu emeklerın takdıre sayan olmasını ıstıyorsanız bır ısı yerınde ve zamanında yapmayıda bır zahmet gayret gosterın ...Saygılarımlaa.... Oyunlardan anlamıyan bır oyuncu profılı..............ARAS............
Arkadaş gayet güzel açıklamış...
10 dakika önce kesilen yaratık 10 dakika sonra kesilemiyor. Kadim geldiğinde hata var denildiğinde de aynı cevaplar gelmişti.
DavuTT yazdı: :lol: çoğunuz yüzeysel bakmışsınız azıcık kafanızı çalışdırıp baksaydınız kadimin daha kolay kesildiğini anlardınız

1 kadim 20 bin vuruo diyenler asiti üstünde tutmazsan sana eskisinden daha az vuracak
2 savaşcıların zırhı yüzde 70 e yükseldi bir kaç hasar + zırh itemle 70 e yükseltiriz eskisinden daha az hasar alırız
3 hedef saptırma var bunun değerini hiç anlamadık 50 cana kadar şaheserli bir savaşcı dalar bir yandanda grubundaki büyücüye hedef saptırma atar böylece hasar ona işler süre doldukca yapar eskisinden biraz daha uzun sürer ama kesilebilecek boyuttadır

deneyebilirsiniz kadimin verdiği asitler tank üstünde kalmasın 15 büyü bozması olan şifa şart

en güzeli bu arkadaşın dediği yöntemi denemek veya yeni yöntemler geliştirmek.
Değişen bir şey olmayacak çünkü bari yapamayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağız.
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön