2 aydır açıklanmayan Fan Art - Yorumsuz
- NenYa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: 2 aydır açıklanmayan Fan Art - Yorumsuz
ne kıskanç herifler var bu oyunda hıc bırınızın oldul almaması ısabet olmus fan art sayfasında hırslarını alamamıslar bıde burda konu acmıslar Allahım ya öldurdunuz kendınızı walla :roll:
Ne kadar kötü, kazanıyorsun ama başkasının eseriyle..
Kazanıyorsun ama 2 dakikalık emekle..
Kazanıyorlar üstüne madara oluyorlar ne kötü, yazık çok yazık ..
Açıkçası ben kendi emeğimle, hakkımla kazandığım için gerçekten sevindim..
2009-2013
- MiraFarazi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
Sen dereceyemi girdin ? Tebrik ederim ! Eseri link olarak atarmısın ?JouRney yazdı:Ne kadar kötü, kazanıyorsun ama başkasının eseriyle..

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
Evet, teşekkürlerMiraFarazi yazdı:Sen dereceyemi girdin ? Tebrik ederim ! Eseri link olarak atarmısın ?JouRney yazdı:Ne kadar kötü, kazanıyorsun ama başkasının eseriyle..
İşte eserim, İstanbul'da
Duvar Kağıdı - Mansiyon Ödülü

2009-2013
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
hiphopstyle çok üzüldüm hakkını ara sen yap onlar göndersin oh ne güzel 

- MiraFarazi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
Gerçektende hakketmişsin ödülüJouRney yazdı:
Evet, teşekkürler![]()
İşte eserim, İstanbul'da
Duvar Kağıdı - Mansiyon Ödülü

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
Teşekkürler, 'MiraFarazi' . Açıkçası daha iyi bir eser çıkarabilirdim, ama biraz aceleden oldu
2 günde aklıma ne geldiyse döktüm PhotoShop'a

2009-2013
Sonunda açıklanmış fan art
Kzananları tebrk ediorm başarılarnn devamını diliorum.
ama vaziyet kötü. çalıntı eser kazanmış sanırım bide photofunia.com dan yapılan şeyi koymuşlar haketmediini dşünüorum. İsyan edenlerin sayısı fzla ama ben şu kişiye takıldım --- ızıdrapgrafık
kardeş sen sanırm her sene 1. olmak istiyosn :?: Haklsın o photofuniadakinden gzel olmuş snin eserin . ama ypacağn bişey yk. bir de utanmadan yönetimden özür bekliyorum yazmışsn YUH :shock:
çok çocuksu dvranmışsn ne o öle ikvonline a yok taze kaymak şrkıları flan :ugeek:
kendini kçük dşürmekten bşka bişey yapmıosun bnce..
ama vaziyet kötü. çalıntı eser kazanmış sanırım bide photofunia.com dan yapılan şeyi koymuşlar haketmediini dşünüorum. İsyan edenlerin sayısı fzla ama ben şu kişiye takıldım --- ızıdrapgrafık
kardeş sen sanırm her sene 1. olmak istiyosn :?: Haklsın o photofuniadakinden gzel olmuş snin eserin . ama ypacağn bişey yk. bir de utanmadan yönetimden özür bekliyorum yazmışsn YUH :shock:
çok çocuksu dvranmışsn ne o öle ikvonline a yok taze kaymak şrkıları flan :ugeek:
kendini kçük dşürmekten bşka bişey yapmıosun bnce..

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle daha önceden yaptığım bir hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum.
Kapımız sizlere her zaman açıktır. Oyuncularımızın görüşlerini paylaşma bir hak olmaktan öte bizlerin istediği bir şeydir. Fakat kapımızı çalmak ile kapıyı tekmelemek arasında farkı burada da görüyoruz. Bizden bir yanıt bir tepkime almanız için kapıyı çalmanız yeterlidir. Bir torpil söz konusu olamayacağı gibi torpil iddiasında bulunana kişilerinde kendilerine, neden torpil yapsınlar" sorusunu sormalarını rica ediyorum. Nitekim böyle bir şey yoktur.
Bazı arkadaşlarımızın beklentileri oldukları eserlerin seçilmemesi, bazı arkadaşlarımızda seçilen eserleri gerçekten beğenmemelerinden dolayı, eleştiriyi geçen, diğer eserleri de zan altında bırakan yorumlarda bulunmuştur. Bu yorumların herhangi bir faydası olmayacağı gibi acele yazılmış bir mesajdan öteye gitmez.
Bizler gerçekten bir emek hırsızlığı var mı yok mu buna bakabiliriz. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise buna vereceğimiz tepki diğer ceza gerektiren eylemere verdiğimiz tepkiden sert olacaktır.
Eserlere ancak pazartesi günü yani bu gün ulaşabileceğimiz için itirazların değerlendirilmesine de ancak bu gün başlayabiliriz. Kimse bizden anlık, plansız bir tepki beklemesin.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
Öncelikle daha önceden yaptığım bir hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum.
Kapımız sizlere her zaman açıktır. Oyuncularımızın görüşlerini paylaşma bir hak olmaktan öte bizlerin istediği bir şeydir. Fakat kapımızı çalmak ile kapıyı tekmelemek arasında farkı burada da görüyoruz. Bizden bir yanıt bir tepkime almanız için kapıyı çalmanız yeterlidir. Bir torpil söz konusu olamayacağı gibi torpil iddiasında bulunana kişilerinde kendilerine, neden torpil yapsınlar" sorusunu sormalarını rica ediyorum. Nitekim böyle bir şey yoktur.
Bazı arkadaşlarımızın beklentileri oldukları eserlerin seçilmemesi, bazı arkadaşlarımızda seçilen eserleri gerçekten beğenmemelerinden dolayı, eleştiriyi geçen, diğer eserleri de zan altında bırakan yorumlarda bulunmuştur. Bu yorumların herhangi bir faydası olmayacağı gibi acele yazılmış bir mesajdan öteye gitmez.
Bizler gerçekten bir emek hırsızlığı var mı yok mu buna bakabiliriz. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise buna vereceğimiz tepki diğer ceza gerektiren eylemere verdiğimiz tepkiden sert olacaktır.
Eserlere ancak pazartesi günü yani bu gün ulaşabileceğimiz için itirazların değerlendirilmesine de ancak bu gün başlayabiliriz. Kimse bizden anlık, plansız bir tepki beklemesin.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]