Nihat Bey' e Anahtarcı dükkanı açtık :mrgreen: Sürekli Kilitliyoraris yazdı:Nihat Bey kardeşim birazdan beklenen açıklamayı yapar ; Arkadaşlar elimizde olmayan nedenlerden dolayı yayınımıza ara verdik,sorunu yarın, olmadı sonraki gün, istemeyiz ya yinede olmazsa veladalin amin diyerek noktalıyoruz
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası

Sobee giriş sayfasında yazılar geriden geliyor,arkadan google chorme yi açınca düzeliyor.Oyunda Metor bölgesi gibi kalabalık yerlerde karakterde saniselik takılmalar oluyor oyunun FPS si bazen 12 13 lere düşüyor ve fena şekilde kasıyor.Yaparken bunlarada bi bakın.

- RomConanix
- İskele Babası
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Aynen aynen, ben kendi kendime oluştum bile burdaaris yazdı:Sana müdahale etmeye gerek yok tamamsın :mrgreen:RomConanix yazdı:Keşke yavaştan harap olsaydı, ben çökmüş durumdayım. Dün playstore'den kutu alayım dedim. Satıştan kaldırılmış, az önce baktım sunucu listesi gelmiş siteye girip bir daha baktım kutu tekrar satışa sunulmuş. Siteden akçemi yükledim plusumu yükledim yapcağımı yaptım çarı eminönüne aktardım. Giriş yapam dedim hata verdi çok moralim bozuk şuan sinirden gülüyorumaris yazdı:A.slm.Sinirler yavaştan harap geyik tadında takılıyoruzRomConanix yazdı:Benide sohbete kattılar selamın aleyküm sıkılan tafya nabıyosunuz ?
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Hacker Okan Reyiz geri döndü
- RomConanix
- İskele Babası
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Konusuna baktımda yarıldım gülmekten yaXxxChesTeRxxX yazdı:Hacker Okan Reyiz geri döndü![]()
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
- RaiNxQuArD
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Hell Angels
Sadece Beyaz Köşk sunucusu aktif durumda. Bi an önce çözüm bulsanız iyi olucak..
SıcakÇikolata,TheOwner,Stay
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: DİRENİŞ
Arkadaşlar oyunu silip yükleyiniz ben yaptım ve oldu sadece eminönü sunucusuna sesleniyorum .
Vee ikv yönetimi inşallah bu sorunu telafi etmek için hediye yolluyacaktır yarın okulum var ve burada 7 saat bekletildim bütün zamanımı yediniz
Nzbulam
Büyücünün Zırhı Beynidir
Vee ikv yönetimi inşallah bu sorunu telafi etmek için hediye yolluyacaktır yarın okulum var ve burada 7 saat bekletildim bütün zamanımı yediniz
Nzbulam
Büyücünün Zırhı Beynidir
Bağlanamıyorum ama Server listesinde Eminönü Kalabalık gösteriyo.Ateizler bunu açıklasın bence

- CesaR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazideki Dostlar
Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
- Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner!
- Her Kes G#tünün Yerini Bilecek!
[Eskilerden Kim Kaldı?]
# EsrarLıGÖZLER #
> HEJANN - SerseryBaran - QANTEPLİQ - KANLIKEFEN - ılılıCesaRılılı
- Her Kes G#tünün Yerini Bilecek!
[Eskilerden Kim Kaldı?]
# EsrarLıGÖZLER #
> HEJANN - SerseryBaran - QANTEPLİQ - KANLIKEFEN - ılılıCesaRılılı