cCcBAŞBUĞTÜRKEŞ Ateş Çemberi Show

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: cCcBAŞBUĞTÜRKEŞ Ateş Çemberi Show

Mesaj gönderen EYUNAL »

Showdan çok slow olmuş.Ayrıca tlsım bugu ile bunu yapmakta ne var ki ? tak 4 tane tılsımı neler yapabiliyorsun görelim :D Keşke biraz daha oyunculuk koksa da gerçekten show olsa
GBdesign
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GBdesign »

EYUNAL yazdı:Showdan çok slow olmuş.Ayrıca tlsım bugu ile bunu yapmakta ne var ki ? tak 4 tane tılsımı neler yapabiliyorsun görelim :D Keşke biraz daha oyunculuk koksa da gerçekten show olsa
Katılıyorum :D
Resim     Resim

Hicret Loncası Forum

[ G W Y N B L E I D D ]
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The King Rdm

Mesaj gönderen murathanbey1453 »

Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim buda sizin düşünce tarzınız arkadaşım saygı duyarım ..
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Buraya video atıp bizim videoların altına küfür ediyorsun, imzanda ismi yazan zatı örnek al az.
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Kuklacı Sunucusundayken Benim Tılsımlarımı Çalan Bir Loncanın Neferlerine Saygılı olamıyorum Malesef Çok kişiliksiz davranıpta böyle Kişilikliymişiz gibi davranmanız sinirimi bozuyor Koskoca HİCRET loncası benim Çalınan tılsımımı karşılamak zorunda Ahmet Göçmen Gibi Kim kimin malzemesini aldıysa benim ve yönetimin karşılyacagını söyleyerek hava atmak gibi olmuyor herkese hak ettiği gimi Muamele benden uzak olun ama Yüce ALLAH'tan diliyorumki Hakkım muhakkak çıkacaktır {{Konu Kilit Rica ediyorum Saygılar]]
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Emrullah'ın karakterini aldın parasını vermedin, kendi ellerinde verdiğin tılsımlar için mi hırsız diyorsun adama? :D
Adama helallik için göstermelik tılsım vermişsin, tabi alacağı hiç aklına gelmedi değil mi :) Senin ne kadar yalancı birisi olduğunu Kuklacı'da biliyor gittiğin Eminönü sunucusu da. Haberleri alıyoruz buradan merak etme :)
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Tabi kendinizi Dürüst göstermeye calısacaksınız Emrullah'ın bana dediği istersen 1 sene sonra ver diye hava atmayacaktı acelesi yok dedi ben ayrıyetten ona 70m verdim ayrıyetten akçe bile verdim hemen sallamasyon yapmayın, Ben Eminönü sunucusunda Kimseye yanlışım olmamıştır beni seven tanıyan insanlarda on numara adamlardır, bir kişiye borcum yok benim
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Sen kendini kandırırsın anca. Sırf kestiğimiz için ana bacı söven bir adamsın, haydi işine bak :)
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bu kadar Büyük Tartışma konusuyum işte, beni kıskanıyorsunuz her attığım konun altında sizin laflarınız beni takipten vazgeçin... bence bunu bana 100 kişi söylüyor günde örnek almayın beni.
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Konunun amacından sapmaması ve tartışmanın uzamaması için konuya son cevabımdır.

Eminönü sunucusundan kalkıp kuklacıda bize küfür ediyorsan sen bizi kıskanıyorsundur. Ben bizimle ilgili konuların ve videoların altına küfürlü yorum attığın için konuya cevap yazdım yoksa seninle işim olmaz :)
Evet, 2-3 hafta önce sanırım, gene küfür karakterine geçip küfür ediyordun. Bana bile iftira atabilecek kadar çaresiz kaldığına göre yazdığınla yaptığın arasında çelişki var demektir. Bak bizi ilgilendirmediği sürece bizden sana laf eden yok :)

Mod arkadaştan ricam, tartışma içerikli mesajları silsin yoksa uzar gider bu mesele :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön