Aldığımız son bilgilere göre Süper Can a Canan diye bayan karakter geliyor.Ve oyunumuz güncellemelerinden Çemberlitaş ise mayıs ayının ortasına doğru gelecek bilginiz olsun.Kimden öğrendin derseniz Mevlüt Dinç kendisi söyledi.
Aderxbizans yazdı:Aldığımız son bilgilere göre Süper Can a Canan diye bayan karakter geliyor.Ve oyunumuz güncellemelerinden Çemberlitaş ise mayıs ayının ortasına doğru gelecek bilginiz olsun.Kimden öğrendin derseniz Mevlüt Dinç kendisi söyledi.
Yüzümde Bir Tebessüm oluştu. :twisted:
Aderxbizans yazdı:Aldığımız son bilgilere göre Süper Can a Canan diye bayan karakter geliyor.Ve oyunumuz güncellemelerinden Çemberlitaş ise mayıs ayının ortasına doğru gelecek bilginiz olsun.Kimden öğrendin derseniz Mevlüt Dinç kendisi söyledi.
Evet arkadaşlar bizzat ben sorudm kendisine Mayıs ayının ortalarında ÇEMBERLİTAŞ GELİYOR... Süpercanın lansmanıda bir haftaya çıkıyormuş...(Yani bir haftaya kadar pazara verilecek)...
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol...
Şu adam benim yanıma gelsin bi!
Sultanbeylİ/Battalgazi
Mevlüt Ağa gelde burdaki insanların halini gör.
Okulu asıp,3 kuruş harçlığını internet kafeye harcayan,akçe alacam diye konuşmaya kontörü kalmayan 23 nisan'ın afacanlarını bir gör!
Ben akçe yapma,plus yapma demiyorum.Her yenilik akçe olmasın diyorum.Sözün özü budur.
Şu adam benim yanıma gelsin bi!
Sultanbeylİ/Battalgazi
Mevlüt Ağa gelde burdaki insanların halini gör.
Okulu asıp,3 kuruş harçlığını internet kafeye harcayan,akçe alacam diye konuşmaya kontörü kalmayan 23 nisan'ın afacanlarını bir gör!
Ben akçe yapma,plus yapma demiyorum.Her yenilik akçe olmasın diyorum.Sözün özü budur.