Oyuna Giriş Sorunu Hakkında
- MahirTURHAL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Problem Nedir
Eğer görüntü kirliliği olarak sayılıyor ve bunca kişinin tepkisi hiçmişcesine bir konu altında toplanıyorsa bırakın açılmasın sunucular felan bence kimsenin GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ'ne ihtiyacı yoktur değilmi. kendiniz çizin kendiniz oynayın o vakit.
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: Madem çözüm bulamıyorsunuz...
yav oyun yönetimi en ufak sorunları çözmüyor ayrı bi sunucu acıp uğraşır mı sence? boş hayallere kapılmayınMahirTURHAL yazdı: ↑07 May 2018 20:01 Madem çözüm bulamıyorsunuz ne verdiyseniz alın geri 39 dönemine geri dönelim hem sizin tatlı canınız sıkılmaz sizi aşan sorunlarla uğraşmakla,hemde bizim emeğimiz boşa gitmez hevesimiz kursağımızda düğümlenmez..!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hem 39 un ne güzelliği vardı 29 deseniz anlıcam
- KIZILTAMU
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Unruly
Forum görevlisine yada oyun yöneticilerine neden kızıp laf ediyorsunuz ? Onların görevi iletmek onarmak değil ki adam ne yapsın ya ? Ağlamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz her türlü beklicez yani hakaret etsen ne etmesen ne ?
İnşallah 24 saat geri sarmaz esc ile çıkış yaptık ama bu sefer kayıp yine yaşanacak gibi görünüyor öyle olursa 58 lvl boşuna oldum.

2 gün önce Eminönü sunucusu 4 kez 5 er dk arayla geri sardı. saat sabah 10:00 dan 15:00 a kadar oyundan çıkmadım. İlk geri sarmasında o kadar saat gitti. Artık her saat başı esc yapar oldum.
- EjdeRxCocuk
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Unity In Diversty
Re: Madem çözüm bulamıyorsunuz...
DönüyoruzMahirTURHAL yazdı: ↑07 May 2018 20:01 Madem çözüm bulamıyorsunuz ne verdiyseniz alın geri 39 dönemine geri dönelim hem sizin tatlı canınız sıkılmaz sizi aşan sorunlarla uğraşmakla,hemde bizim emeğimiz boşa gitmez hevesimiz kursağımızda düğümlenmez..!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Döndük
xAmonRax
Eksanşifa
Eksanşifa
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran