Ben troll ve kandırılmayı sevmem. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkalarına yapmam. İnan bana bilgi veren kişiyi riske atmış olmasam o isimleri de silmezdim. Dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsan eğer boş konuşmana da gerek yok.EYUNAL yazdı:Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktırtedashii yazdı:Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşeyBiliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor
Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.
Yeni Levellar ve Bölge Kapıda
Re: Yeni Levellar ve Bölge Kapıda
WesTSooN
Öyle ya da böyle o kişiyi ki öyle biri varsa riske attıntedashii yazdı:Ben troll ve kandırılmayı sevmem. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkalarına yapmam. İnan bana bilgi veren kişiyi riske atmış olmasam o isimleri de silmezdim. Dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsan eğer boş konuşmana da gerek yok.EYUNAL yazdı:Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktırtedashii yazdı:Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşeyBiliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor
Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.
Ayrıca birinin sana yönetim yalakası demesini istemezsin sanırım ama senin yönetim yalakası diyerek birilerini suçladığını da duydum her neyse :mrgreen:
Benim amacım sadece sizin gibi güncelleme bekleyen hiçbirşeyden haberi olmayan garibanları sevindirmek, yönetim yalakası olduğum felan yokEYUNAL yazdı:Öyle ya da böyle o kişiyi ki öyle biri varsa riske attıntedashii yazdı:Ben troll ve kandırılmayı sevmem. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkalarına yapmam. İnan bana bilgi veren kişiyi riske atmış olmasam o isimleri de silmezdim. Dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsan eğer boş konuşmana da gerek yok.EYUNAL yazdı:Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktırtedashii yazdı:Merhaba,
Ayrıca birinin sana yönetim yalakası demesini istemezsin sanırım ama senin yönetim yalakası diyerek birilerini suçladığını da duydum her neyse :mrgreen:
WesTSooN
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Böyle konuları gördükçe gerçekten yüzümde bir tebessüm oluşuyor
Yenilik gelecek ondan şüphemiz yok.
Bir yetkili arkadaş çıksın bilgi versin artık, hangisinin hayal gücü yüksek olan yazıp yazıp duruyor
Diğerleri atıyor bu arkadaş fırlatmış
İyi eğlenceler
Yenilik gelecek ondan şüphemiz yok.
Bir yetkili arkadaş çıksın bilgi versin artık, hangisinin hayal gücü yüksek olan yazıp yazıp duruyor
Diğerleri atıyor bu arkadaş fırlatmış
İyi eğlenceler
Ahahaha bana hiç bir şey bilmeyen gariban dedi.Ben oyunun altından girdim üstünden çıktım oyunla ilgili görmeyi arzu ettiğin bir çok şeyi görmüş işitmiş biriyimtedashii yazdı:Benim amacım sadece sizin gibi güncelleme bekleyen hiçbirşeyden haberi olmayan garibanları sevindirmek, yönetim yalakası olduğum felan yokEYUNAL yazdı:Öyle ya da böyle o kişiyi ki öyle biri varsa riske attıntedashii yazdı:Ben troll ve kandırılmayı sevmem. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkalarına yapmam. İnan bana bilgi veren kişiyi riske atmış olmasam o isimleri de silmezdim. Dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsan eğer boş konuşmana da gerek yok.EYUNAL yazdı:Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktırtedashii yazdı:Merhaba,
Ayrıca birinin sana yönetim yalakası demesini istemezsin sanırım ama senin yönetim yalakası diyerek birilerini suçladığını da duydum her neyse :mrgreen:Yazdığın iletilere bakarsak konuyu saptırmaya çalışıyorsun seni tanımıyordum ama iletilerin sonucu tanımış kadar oldum. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Bu da sana yazdığım son cevaptır. Oyunu fazla kafana takma
![]()
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Onu bunu birakinda bana inanmayan insanlari goruyorum hâla. 15 Aralik 2015. madenler ve tilsimlar hakkinda 1 ay once fln bi aciklama yapmistim
ama Tungstenle alakali degil :ugeek:
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Konu gülmek amaclı acılmış olabilir
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Evet safirden başka atlarda varmış ama bu kadarını öğrenebildim attan ziyade binekler dedi..Detay yazdı:At mı ?dret yazdı:... safir Boynuzlu at